νταξει,απλα ευτυχως η σταση τους στη χωρα μας εγινε με το συγκεκριμενο τουρ που ειναι αυτο των best hits και οχι με εκεινο του promotion του νεου τους αλμπουμ:wink:
Σορρυ κιολας, αλλα ειναι τελειως ακυρο αυτο με το Keep The Faith. Οπως ειπαν και πολλοι αλλοι αν ηταν κατι σαν την περιπτωση των Rage Against The Machine το καταλαβαινω. Αλλα αυτο δεν εχει κανενα νοημα και ουσια… Σορρυ αλλα ηθελα να πω την γνωμη μου. Συνεχιστε στα της συναυλιας.
Μιας κ ο φιλος ξανανοιξε την παρενθεση,να πω κι εγω με τη σειρα μου,πως δεν υπαρχει λογος να πεφτει <<κραξιμο>> στα παιδια που το κανονισαν,ουτε κ το αντιθετο βεβαια απτην αλλη πλευρα, σ αυτους που δεν θελουν ν ακολουθησουν.
Μια απλη πρωτοβουλια ειναι,η οποια οντως δεν γινεται για καποιο συγκεκριμενο λογο.
Μονο για να δειξει κατα καποιο τροπο την τρελα μας προς τη μπαντα,κ να δουμε <<την συσπειρωση>> ολων τον πορωμενων μεσα απ αυτο.Χαλαρα…Οποιος θελει ακολουθει,οποιος δεν θελει ,οχι.
Συμφωνώ!!!Συμμετέχω σε αυτό και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τέτοιου τύπου ‘‘αντιδράσεις’’ , απλά είναι μια κίνηση καλής θέλησης και ένας τρόπος να δείξουμε την αγάπη μας και τον respect μας στην μπάντα!!!δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε κάτι, ούτε να κοροιδέψουμε κανέναν !!!Έχει δεν έχει αποτέλεσμα, κραχτούμε δεν κραχτούμε λίγο μας νοιάζει!!!Τόσο γκρίνια, τόσο άρνηση πια… τι να πω…Δεν πήραμε κανέναν από τα μούτρα, ούτε το επιβάλλαμε… και τώρα θα πείτε ‘‘η άποψη μου είναι’’ - οκ σεβαστό αλλά κάποια στιγμή βγάλτε έξω από αυτήν την άποψη την κακία που την συνοδεύει… δεν υπάρχει λόγος … όλοι αγαπάμε κάτι στην μουσική και το δείχνει ο καθένας με τον τρόπο που νομίζει…
Εγώ προσωπικά θα το θεωρούσα κάπως πιο “χρήσιμο” να γινόταν αυτή η πρωτοβουλία για τον μήνα Ιούνιο, όπου και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα ετοιμαζόταν σιγά-σιγά για τη συναυλία, ο κόσμος θα έψαχνε για εισιτήριο κτλ. Και ίσως για κανα Slippery, το πιο αναγνωρισμένο άλμπουμ της μπάντας (όχι ότι το KTF είναι κακό, αντίθετα μάλιστα…) Τώρα γίνεται κάτι τον Φλεβάρη, πετύχει-δεν πετύχει (το πιο πιθανό), so what? Μέχρι τον Ιούλιο θα έχει ξεχαστεί.
Ρε παιδια εχετε σκεφτει κατι…μηπως η προπωληση δεν παει και τοσο καλα και με αυτη την κινηση προσπαθουν να υποβοηθησουν την κατασταση? Λεω γω τωρα. Οχι οτι ειναι κακο βεβαια. Αλλα τετοιες σπασμωδικες κινησεις εμενα τετοια πραγματα μου φερνουν στο μυαλο. Καχυποπτο θα με πειτε αλλα εγω ετσι νομιζω. Απο την αλλη εχω ακουσει πως παει για sold out. Μακαρι αυτο θα ηταν πολυ καλο για τις μελλοντικες συναυλιες που προκειται να γινουν. Βοηθαει γενικοτερα. Αλλα εμενα δεν μου καθεται και πολυ καλα αυτη η πρωτοβουλια. Δηλαδη τι, να πανε ολοι να παρουν το cd ετσι στα καλα καθουμενα? Για να αποδειξουμε δηλαδη την αγαπη μας προς τους Bon Jovi? Οποιος γουσταρει πραγματικα θα παει συναυλια. Φιλικα τα γραφω αυτα παντα χωρις κακη προθεση. Τι γνωμη μου γραφω απλως.
Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με τα εισιτήρια. Βασικά θα έλεγα ότι είναι κάτι εντελώς άσχετό με την όλη συναυλία. Δεν ξέρω κάτι αλλά δεν κάθεται καλά στο μυαλό μου ότι το κάνουν για να πουληθούν περισσότερα εισιτήρια.
Άσε που δε νομίζω να υπάρχει θέμα με τα εισιτήρια. Μια χαρά θα πουληθούν όλα!
Κανω κατι περιεργες σκεψεις για τον διαγωνισμο του Jumping Fish για το group που θα ανοιξει τη συναυλια των Bon Jovi,οι οποιες ενισχυονται απο καποιες φημες που πηρε τ αυτι μου προσφατα και περιμενω με αγωνια το τελος του διαγωνισμου και το αποτελεσμα…:-k…(Και για να ξεκαθαρισω,προσωπικα δεν μ ενδιαφερει το ζητημα,ουτε εχω λαβει μερος ως μελος καποιου γκρουπ κτλ…).
Ανοιξες ωραιο θεμα τωρα…Εγω φημες δεν εχω ακουσει,αλλα με βαζει σε σκεψεις οτι τα 7 απτα 10 συγκροτηματα θα βγουν απο μια επιτροπη…Τωρα τι επιτροπη θα ειναι αυτη,ποιος θα κανει κουμνατο…Δεν το ξερω.
Απτην αλλη παλι βλεπω τον κοσμο να ψηφιζει οτι να 'ναι.Προφανως κι αυτοι που ψηφιζουν για να αναδειξουν τα 3 απτα 10 συγκορτηματα,δεν ειναι κ τοσο σχετικοι με τη μουσικη ή ειναι κ φιλοι της εκαστοτε μπαντας,κ τα περισσοτερα απ αυτα που ψηφιοζυν,μονο για σαπορτ σε συναυλια Bon Jovi δεν ειναι.
Οποτε…Μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα!Ελπιζω να τους φωτισει ο θεος κ να δουμε κατι καλο τον ιουλιο…
Βασικα λενε επισης πως η τελικη επιλογη θα ναι θεμα των ιδιων των Bon Jovi,αλλα καπου εκει εχω και τις αρχικες αμφιβολιες μου,κατα ποσο δλδ η μπαντα ή το μανατζμεντ της θα ασχοληθει με ελληνικα γκρουπ της γειτονιας.Επισης αυτο με την επιτροπη ναι ειναι θεμα.Λογικο το βρισκω παντως οι φιλοι/σχολειο/συγγενεις μιας μπαντας να την ψηφισουν και απολυτα θεμιτο.Το θεμα ειναι οτι αντε και βγηκαν…ειναι σιγουροι πως θελουν/μπορουν να ανοιξουν ενα τοσο μεγαλο live???Προσωπικα δε θα θελα με τιποτα παντως,για πολλους και διαφορους λογους.Τωρα περι φημων,εχω ακουσει διαφορα περι ηδη προαποφασισμενου σαπορτ,αλλα ας περιμενουμε να τελειωσει πρωτα η ολη φαση,για να ξεκαυλωσουν καποιοι και βλεπουμε.Μακαρι για καποιους να γινει το ονειρο τους πραγματικοτητα,αλλα τετοιου ειδους διαγωνισμοι με επιτροπες και χορηγους κτλ μου βρωμανε λιγακι…Μακαρι να βγω λαθος…
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ELEVEN ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ(KEEP THE FAITH) ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ…Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ…ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΣ ΣΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ…ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΤΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ BEST OF ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ KEEP THE FAITH ΤΑ ΒΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ…Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ…
TO SLIPPERY ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ…
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ WIZARD ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!