Εγω παντω θα τρελαινομουν να ακουσω Roadhouse Blues… Θυμαμαι που ειχα και μπλουζα απο το Morrison Hotel.
εαν έχουν την απόδοση που έχουν συνήθως στις συναυλίες τους και ανεξάρτητα με το τι θα παίξουν, θα τρίβουμε τα μάτια μας, όπως έκανα κ εγώ τις 2 φορές που τους έχω δει έξω…
20/07/11 ATHENS
27/07/11 BARCELONA
29/07/11 SAN SEBASTIAN
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΗ…:D:lol:
8O8O8O
Καλή φάση!!!
gia arena posa exoun fygei ?
Τα 150 έχουν εξαντληθεί - 350 έχει ακόμη αλλά δεν νομίζω να είναι πολλά - τα 65e πουλάνε full…
καλά, δεν παίζεσαι… Εύγε!!!
Το βασικότερο σου πρόβλημα μετά από αυτό είναι ότι τελειώνει η περιοδεία και εσύ θα θες και άλλο!
σίγουρα!!!αν όλα πάνε καλά θα τους έχω δει 5 φορές σε 13μήνες … δεν είναι και άσχημα… αλλά πάντα θα θέλω περισσότερο… δεν θεραπεύονται αυτά…
Πάντως ty για την καταννόηση που δείχνεται στο πρόβλημα μου!!! χαχαχα!!!:lol:
εχουν μεινει φθηνα εισιτηρια σε εξεδρα?
Ναι, έχουνε μείνει κάτι 50άρια.
καλημερα,τα εισητηρια πανε πολυ καλα κ λογικα μεχρι απριλιο τηα υπαρχουν κατι λιγα ακομα.
δευτερον κ σημαντικουτερο μαγκες¨δεν ξερω αν εχετε παρει πρεφα τι γινετε στο faceb.
http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/1566-πρωτοβουλία-του-bon-jovi-greece-που-έρχεται-να-ταράξει-τα-νερά
παμε γερα απο 1/2 εως 28/2
keep the faith!
δεν την καταλαβαίνω αυτή την πρωτοβουλία. αν είναι να μπλεχτούν τόσοι άνθρωποι σε μία τέτοια διαδικασία τύπου Rage Against The Machine (Αγγλία) ας έχει κάποιο νόημα, μήνυμα, φιλανθρωπικό σκοπό ή ας είναι τουλάχιστον για κάποιο καλύτερο άλμπουμ. το να πάμε να αγόρασουμε όλοι το Keep The Faith για να βγει νούμερο 1, άποψη μου είναι ό,τι πιο ανούσιο έχω ακούσει. φιλικά bon7
^ +1.
αλλωστε εχουν και καλυτερα album. (βλ. slippery when wet)
Προφανως για αρενα θα υπαρχουν αρκετα ακομα,παρολο που παει καλα η προπωληση,δεν νομιζω να εχουμε προβλημα,προς το παρον τουλαχιστον. Ετσι δεν ειναι?
Εντελώς ανούσιο. Γιατί;
Σε δουλειά να βρισκόμαστε…
Δηλαδή να πάω να δώσω τα φράγγα μου γιατί; Άντε πες οι RATM τα έδωσαν σε φιλανθρωπικό σκοπό και μετά πήγαν και στο Λονδίνο και κάναν και τζάμπα συναυλία. Τώρα να τα δώσω για να γίνει πιο μάγκας ο Jon? Για να χαίρονται οι Jovάδες; Δε φτάνουν τα 50,65,150 ή όσα δώσει ο καθένας για την συναυλία;
Το θέμα είναι πως το σύστημα που μετράει τις πωλήσεις είναι αρκετά αναξιόπιστο, μιας και αυτές υπολογίζονται με βάση τις παραγγελίες των καταστημάτων. Συνεπώς δεν πρόκειται να φανεί κάτι άμεσα. Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πρόσφατα και δε νομίζω να έχει αλλάξει.
Αν θέλει να κάνει κανείς κάτι τέτοιο, μπορεί να το κάνει στο iTunes, όπου όντως μετράνε απευθείας οι πωλήσεις.
Μόνο που για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψει λεφτά για να αγοράσει σκουπιδοmp3 :p!