Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Απορία: Τηρούνται οι αριθμοί των θέσεων που αναγράφονται στα εισιτήρια για τους καθήμενους ή κάθεσαι όπου θες στην κερκίδα που σου αναλογεί; Γιατί έχω πάρει άλλη θέση εγώ κι άλλη ένας φίλος και θα θέλαμε να κάτσουμε μαζί…

Κανονικά θα πρέπει να τηρηθεί η φάση. Αυτός που έχει το εισιτήριο με κάποια θέση έχει κάθε δικαίωμα να σε σηκώσει.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ 65 ΕΥΡΩ
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΙΛ ΣΤΟ iraklis55@hotmail.com

:offtopic:

Υπάρχει μήπως κανείς που να πουλάει εισιτήριο της ζώνης των 150? ?? Αν ναι, ας μου στείλει ένα πμ γιατί ενδιαφέρεται μια φίλη… Ευχαριστώ!

Για Cosmote circle έχουν μείνει 6 κομμάτια μόνο! :smiley:

Τα οποία έχουν 350 euro το ένα… :stuck_out_tongue:

Πάντως βρέθηκαν άλλοι 994 να πάρουνε! :wink:

πειναει ο ελληνας…:roll:

Ε καλά το ότι δώθηκαν 1000 εισιτήρια με 350? δε λέει τπτ. Ντάξει μη γενικεύουμε! :wink:

Στην αρένα θα έχει καρέκλες…
:lol2::lol2::lol2::lol2:

Τσεκάρετε μετά το 2.43…

μηπως αυτο ισχυε για τις συναυλιες στην Αμερικη…δεν μπορω να πιστεψω οτι θα υπαρχουν καρεκλες! #-o

τωρα στα υπολοιπα του βιντεο μου φανηκε αρκετα “αδυναμη” η φωνη του Jovi…

Το αν θα έχει καρέκλες εξαρτάται από τη χώρα και το venue. Στην Αμερική συνήθως έχουν, όπως είχαν και στην Ο2, το καλοκαίρι.
Γενικά όμως δεν έχουν και προφανώς ΔΕ θα έχουν στην Ελλάδα.

Δεν νομιζω να εχει καρεκλες βρε παιδια στο Ο.Α.Κ.Α.
Παντως εμενα μου αρεσαν οι μπαλες στο 2:42…
Και ειμαι σιγουρος οτι θα χει και εδω πολλες τετοιες …ΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Καρέκλες έχουν μόνο σε αρένες. Σε στάδια ποτέ στην Ευρώπη.

ξερει κανεις σε τι φαση βρισκωνται τα εισητηρια?
και σε τι τιμες?

Αδερφε μια γευση μπορεις να παρεις απο το http://www.eleventickets.gr/bonjovi.html Τωρα οτι αλλο ακουγεται εγω δεν το πολυ πιστευω… Keep the faith

Τι ακυρα support ειναι ολα αυτα που επιλεχθηκαν,και γενικως πολυ μαπα η ολη φαση με τη διαδικασια αυτη.Οχι οτι με ενδιαφερει κ πολυ ποιος θα ειναι support,αλλα βαλε τπτ outloud,τπτ ανωριμοι,να τελειωνει η υποθεση.Τι ειναι αυτο τωρα να κανεις εγγραφη στο ταδε site να ψηφισεις,να περασουν 10 μπαντες που δεν τις ξερει ουτε η μανα τους στην επομενη φαση μεσω επιτροπης κ ψηφοφοριας,μετα να περασουν 5,απο τις 5 να επιλεξουν οι Bon Jovi ποιο θα ειναι το support,ασε τωρα βρε…#-o

Αυτή είναι πάγια τακτική των Bon Jovi τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην Ευρώπη. Support σε unsigned μπάντες κλπ. Λογικά όμως θα έχει και άλλο ένα support, κανονικό να το πω έτσι. Τουλάχιστον συνήθως έτσι γίνετε.

Έλα ντε γιατί να δίνονται ευκαιρίες σε νέες μπάντες…???

#-o #-o #-o #-o #-o

Ποιες νεες μπαντες? [I]Τον Κύριος Κ - “Το Κορίτσι του Μήνα”[/I] ? #-o#-o η τον Ex Animo - “Στραβός Γυαλός” ?#-o