Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Συμφωνω με Κιμι.Τουλαχιστον αν ηθελαν να κανουν ετσι τη δουλεια,ας μην εκαναν τοσο διατρητη τη διαδικασια.Κ καλα αντε να δεχτουμε πως τους 3 τους ψηφισε το κοινο…Παω πασο. Αυτη η επιτροπη τι ρολο βαραγε??Να περασουν τους ξεκαρφωτους?? (ξεκαρφωτους ως προς τη μουσικη που παιζουν οι περισσοτεροι-ασχετη με το συγκεκριμενο λάιβ)
Ευτυχως που θα ειναι μονο 25 λεπτα η εμφανιση,αλλιως προβλεπω μπουκαλια…

Εγώ το μόνο θέμα που έχω είναι να μην έχει καρέκλες στην αρένα…
Αν και δεν νομίζω αλλά ποτέ δεν ξες… :stuck_out_tongue:

Στην Ευρώοη δεν έχει. Στην Αμερική ναι.

Ξενέρωτα τα Αμερικανάκια… :stuck_out_tongue:

ρε παιδια μια ερωτηση να κανω και βριστε με ανετα.το ξερω ειμαι απιστευτος μ…ς.εχασα το εισιτηριο μεσα στο ιδιο μου το σπιτι.σε περιπτωση που δεν το βρω παιζει να γινει επανεκδοση γιατι οταν το εβγαλα ειχα δωσει κανονικα στοιχεια.θα καταφερω τιποτα αν παρω τηλ την εταιρεια?

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τους υπεύθυνους της εταιρίας…

Φίλε μου, θα σε απογοητεύσω. Το ίδιο πράγμα έπαθε ένας φίλος μου και μίλησε με eleven αλλά τζίφος. Χρειάστηκε να ξαναπάρει εισιτήριο. :frowning:

Μη μασας φιλε…Κανε μια γερη ψακτικη στο σπιτι σου και θα το βρεις…
Ψαξε μεσα σε βιβλια,παλιους λογαριασμους, σε κανα δισκο στα cd σου… Δεν μπορει…θα το βρεις!!! Keep the faith !!!

Aπ το facebook των Μποντζοβηδων…

Bon Jovi
In response to questions about Richie Sambora & Bon Jovi’s upcoming performance schedule, the band released this statement:

“Our support for Richie is absolute. He is, and will remain, a member of Bon Jovi. Although he will be absent from upcoming shows for the time being, we very much look forward to his healthy return. In the meantime, we will keep our commitment to our fans and continue our tour.”

:-k

wtf??? :-s

Aπο wikipedia…δυστυχως τα προβληματα θα επηρεασουν τις συναυλιες. Να δουμε που θα σταματησει το κακο…Παρτε να εχετε παιδια…τι να πει κανεις. Αν ειναι να μην ειναι ο sambora ε τι διαολο…:?[-X
Αντε γεια ρε, για αλλη μια φορα απογοητευση. Ελπιζω να μην επηρεασει την δικια μας.

Drug problems

On June 7, 2007, it was announced that Sambora was entering an “undisclosed rehab facility in Los Angeles” for treatment related to alcoholism.[24][25] Following his release, he told an interviewer, “I was just drinking too much and I needed to get my life together. I’m still in therapy and stuff like that, but it’s good. I’m great. I feel fine.”[26] In the Bon Jovi documentary When We Were Beautiful, Sambora talks candidly about his addiction to painkillers following a slip in his bathroom. He credited his bandmates and mother with helping him through the difficult time.[27][28] [B]On April 28, 2011, it was announced that Sambora had made the decision to enter rehab again. The date of entry into the facility has yet to be announced but will result in his absence from some shows during the Bon Jovi Live tour[/B]

ok αν δεν είναι ο Sambora απλά δεν είναι Bon Jovi και απλά δεν πάω μαλλον!! Ελπίζω όμως μέχρι τότε να στρώσουν τα πράγματα!!!

άσχημα τα νέα… για να δούμε τι θα δούμε τελικά τον ιούλιο…

Μέχρι τον Ιούλιο είναι πολύς καιρός. Τα προγράμματα αυτά συνήθως κρατάνε 3 εβδομάδες, άσρα υπάρχει χρόνος για να κάνει όλη την Ευρωπαϊκή περιοδεία. Πάντως την προηγούμενη φορά που είχε μπει για rehab είχα την τύχη νσα τον δω στην πρώτη συναυλία από την επιστροφή του και ήταν smoking hot. Μέχρι που σταμάτησε ο Bon Jovi και χάζευε το σόλο του στο τέλος του Any Other Day. Μην αγχώνεστε έτοιμος θα είναι.

Τεράστια μαλακία αν δεν έρθει ο Sambora, δε γίνονται αυτά…

οκ, μέχρι τον Ιούλιο υπάρχει χρόνος, ας αναμενουμε επίσημα νέα, αλλά σίγουρα δεν είναι κ ότι καλύτερο…

Rich, κανόνισε να μας κάνεις κανένα χουνέρι… :-s[-X:?

Αγγελε μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες,γιατι απο χθες το βραδυ εχουμε τρελαθει…

:o :o :o

[SPOILER][B][SIZE=“4”]ΕΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!![/SIZE][/B][/SPOILER]

Να μην τρελαίνεστε καθόλου. 3 εβδομάδες υπόθεση είναι αρκεί να το ακολουθήσει πιστά. Αν και έχω την αίσθηση ότι μεθυσμένος παίζει καλύτερα!!!