Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ…ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ…ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

KEEP THE FAITH :smiley:

Αποχώρηση μυρίζομαι μη χαλάσει το σερί…

Ολο καλα νεα τελευταια, θα ερθουν οι Judas χωρις KK, αν ερθουν και οι Bon Jovi χωρις Richie Sambora δεν ξερω τι αλλο να περιμενουμε πλεον…

τον Roger Waters χωρίς τον Roger Waters μήπως!

Και το ονομα αυτου… Phil X

Αυτος θα ειναι ο -προσωρινος ας ελπισουμε- αντικαταστατης του Sambora. Phil Xenides, γεννημενος στον καναδα,ελληνικης καταγωγης. Εδω μια μικρη γευση…

Πάντως οι πληροφορίες θέλουν τον Richie να έχει μπει μέσα πλέον για το πλήρες πρόγραμμα των 90 ημερών,κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει όλη την Ευρωπαική περιοδεία.Αυτό αναφέρουν αρκετά σαιτ,και γενικά συζητιέται μεταξύ των φανς ως το πιο πιθανό.Να πω την μάταιη αλήθεια,όταν το πρωτάκουσα είπα ε εντάξει,μέχρι τον Ιούλιο σίγουρα θα έχει βγει,αλλά μετά την ανακοίνωση των ίδιων όπου αναφέρουν ότι “παραμένει μέλος” αισθάνθηκα άσχημα…δε νομίζω να ένιωθαν την ανάγκη να επιβεβαιώσουν ότι δεν αποχωρεί από το γκρουπ αν θα έλειπε μόνο ένα μήνα,μάλλον θα χάσει όλο το υπόλοιπο μέρος της τουρ.

Χτες πάντως εμφανίστηκαν στο Jazzfest κανονικά και τον Richie αντικατέστησε ένας κιθαρίστας που λέγεται Phil “X” Xenidis.Εδώ ένα review της βραδιάς http://www.nola.com/jazzfest/index.ssf/2011/04/bon_jovi_rocked_even_without_r.html

και μερικά κλιπ από προηγούμενες εμφανίσεις του Xenidis σε κιθάρα και φωνητικά.

Δεν τον λες κακό πάντως…

Οκ αν ισχύει το παραπάνω απλά δεν πάω! Θα προτιμήσω να πάω να τους δω κάπου έξω του χρόνου.

Καλά μη σε πάρω στο λαιμό μου…εγώ όσο ζω ελπίζω(ο Sambora ήταν και είναι ο κύριος λόγος που ακούω Bon Jovi).Αυτό ακούγεται ως παραφιλολογία(δεν έχω ιδέα από που μαθεύτηκε),επίσημα τίποτα δεν είναι γνωστό,μπορεί να λείψει δέκα μέρες,ένα μήνα ή ένα χρόνο…δε ξέρουμε,βασικά υποπτεύομαι θα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι τον Ιούνιο που ξεκινάει η Ευρωπαική τουρ,αν μέχρι τότε δεν έχει επιστρέψει τότε μάλλον χλωμό το βλέπω να έρθει για τη μισή…

Απ’ τη χτεσινή συναυλία-Lay your hands on me:

Ε καλά τικέτο έτσι κι’αλλιώς δεν έχω πάρει ακόμα και είμαι σίγουρος ότι ακόμα και 1 ώρα πριν την συναυλία θα βρω οπότε δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα σ’αυτό το θέμα.

Μακάρι πάντως να επιστρέψει και να τον δούμε και μεις οι καημένοι εδώ. Είναι πολύ κρίμα! :frowning:

Γαμημένες εξαρτήσεις…

Αν θυμάμαι καλά, την προηγούμενη φορά που είχε μπει τον είχε αντικαταστήσει ο 2ος κιθαρίστας, ο Bandiera. Για να παίρνουν κάποιον άλλο στη θέση του, ίσως να σημαίνει πως όντως σκοπεύει να μείνει παραπάνω “μέσα”.

Φαντάζομαι τον τύπο να παίζει εδώ και να λέει “Γεια σου πατρίδα” και τέτοια και ένα μεγάλο μέρος του κοινού να λέει, “Ω, δεν το ήξερα ότι οι Bon Jovi είχαν Έλληνα κιθαρίστα” :stuck_out_tongue:

Ρε Cozy αυτο σκεφτηκα και εγω, ολοι οι ακυροι να πωρωνονται και να λενε “ελληνες παντου ρε, αυτα ειναι…”.:lol: Παντως μεγαλη απατη αν τελικα δεν μπορεσει να ερθει ο Sambora, ξενερα τρελη.

να λέτε καλά που δεν θα ακούσετε κανέναν να λέει Ξενάκης, Xenakis … κάπου το έχω ακούσει αυτό το όνομα!

Μακαρι να μην ερθει ο Richie, μακαρι! Οχι τιποτα αλλο, αλλα μαλλον παει για καψιμο αυτη η συναυλια και θελω να εχω και εναν καλο λογο να τη χασω, να μην εχω και τυψεις μετα :stuck_out_tongue:

Και εμενα περασε απο το μυαλο μου αυτο που κατα 90% θα την καψω την συναυλια, αλλα κριμα για τους υπολοιπους που θα πανε…

Ή που δε θα πάνε :stuck_out_tongue: Πουλάω το εισητήριο σε περίπτωση που δεν έρθει, να βλέπω υποψήφιους αγοραστές!

Όσοι δεν έρθετε έχετε υπόψη σας ότι μετά το τέλος της Ευρωπαικής περιοδείας κάνουν brake 2 ετών από τα πάντα. Πράγμα που σημαίνει τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να ξαναέρθουν Ευρώπη.

Ε και; Το θέμα είναι να δεις κάτι ολοκληρωμένο. Ντάξει άμα είχα δει Τζόβηδες 2-3 φορές φυσικά και θα πήγαινα, αλλά πλέον το feeling δε θα 'ναι το ίδιο.

Εγώ δεν έχω δει, ήθελα πολύ να πάω αλλά ε πως να το κάνουμε. Δεν είναι Bon Jovi χωρίς Sambora. Για τον ίδιο λόγο δεν θα πήγαινα και Priest αν ήταν μόνοι τους αλλά είναι και η άλλη η κωλόγρια ο Κοβερδάλιος που τον αγαπάω διάολε!!!

Τι καταρα ειναι αυτη ρε γμτ,τι ξενερωμα ειναι αυτο παλι,ας περιμενουμε λιγο καιρο μηπως γινει γνωστο ποσο διαστημα θα κατσει μεσα,μεχρι τη δικη μας συναυλια στο ΟΑΚΑ μπορει να εχει τελειωσει απο εκει ποιος ξερει…:? :?

Χα χα χα, τώρα θυμήθηκα ότι έχω αγοράσει εισιτήριο. Αλλά ΔΕΝ το πουλάω…

[SPOILER]…ακόμη…[/SPOILER]