Ρώτησα στο φαν κλαμπ το ελληνικό στο fb και λένε ότι αυτοί απ’όσο ξέρουν θα μείνει 30 μέρες μέσα…
Για να δούμε
Ρώτησα στο φαν κλαμπ το ελληνικό στο fb και λένε ότι αυτοί απ’όσο ξέρουν θα μείνει 30 μέρες μέσα…
Για να δούμε
Θα προλάβει τους τελικούς των play offs;
ΣΤΟ CONTRA.GR ΛΕΕΙ ‘‘Ο κιθαρίστας της μπάντας, Richie Sambora θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για να νικήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και θα χάσει πολλές από τις επόμενες συναυλίες, πιθανότατα και αυτή του ΟΑΚΑ.’’ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
έχουμε καιρό μέχρι τις 20 Ιουλίου. Θεωρητικά μέχρι τότε θα είναι οκ και σε φουλ φόρμα…
Tην προηγούμενη φορά που μπήκε ήταν πάλι για 30 μέρες. Πιστεύω κανονίστηκε έτσι ώστε τον Ιούνιο που θα έρθουν Ευρώπη να είναι ΟΚ και φορμάτος.
Μακάρι…
οι BJ έχουν συναυλίες από 3-22 Μαίου σε αμερική και το ευρωπαικό σκέλος ξεκινά 8 Ιουνίου σε Ζάγκρεμπ. Άρα υπομονή έως τότε…
Ο Phil X αντικαταστάτης του Sambora??? 8O
O Phil είναι ΘΕΟΟΟΣ ΡΕΕΕΕΕ!!! :bow2:
Ναι αλλά και ο Steve Vai να πάει ξέρω γω δεν λέει γιατί δεν θα είναι Bon Jovi η μπάντα. Τέλος!
Πάντως ο ίδιος ο Phil X απαντώντας σε ερώτηση φαν μέσω του twitter account του είπε ότι προς το παρόν είναι “μέσα” για τις συναυλίες Μαιού…αυτό είτε σημαίνει ότι ο ίδιος δεν μπορεί/ξέρει αν θα μπορεί το καλοκαίρι είτε ότι έχουν ελπίδες οι BJ ότι μέχρι τότε θα έχει επιστρέψει ο Richie…fingers crossed!!
Βρε ξεκολληστε ολοι σας με τον Σαμπορα και Σαμπορα και Σαμπορα!!!
Εμαααα??? 20 Ιουλιου ειναι η συναυλια…Δλδ πιστευετε οτι θα κατσει παραπανω απο 80 μερες στο νοσοκομειο??? Ελεος επιτελους.
Και θα βγει και πολυ νωριτερα και θα προλαβει ολη την Ευρωπη ο “ΙΤΑΛΟΣ”
μακαρι να ειναι για λιγο αλλιως θα ψαχτω να το πουλησω γιατι αν κανει κουμαντο ο τζον μεχρι κ διασκευη lady gaga μπορει να παιξει…
Μακάρι αλλά ποτέ δε ξέρεις. :?
Τώρα να πω την καμμενιά μου, αν γινόντανε τέτοιο σκηνικό θα να είχα στηθεί από τώρα για εισιτήρια…
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα το προλάβει όμως ο Sambora. Κανά μήνα τους κρατάνε συνήθως “μέσα”.
Εεεε κοίτα και γω θα προσκυνούσα τον εξωγήινο Vai αλλά ρε γαμώτο μια φορά θα τους δω ε θέλω να τους δω όπως πρέπει!
Γιατί εσύ ποιος νομίζεις ότι κάνει κουμάντο???
H πλακα ξερετε ποια θα ειναι,αν σε περιπτωση καποια στιγμη γινει γνωστο οτι δεν θα μπορεσει ο sambora(ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ) να ειναι στο ΟΑΚΑ,ο μισος κοσμος θα ξενερωσει και θα ψαχνει εν αγωνιως να πουλησει τα εισητηρια του,ελα ομως που δεν θα βρισκεται κανενας να τα αγορασει.:roll:
άμα τα πουλήσεις 15 ευρώ πιο κάτω μια χαρά θα τρέξουν όλοι
Δηλαδη αν σου πουλησω εγω το 65ρι μου,50 ευρω ,θα το αγορασεις για να δεις BonJovi χωρις sambora?Δεν νομιζω να το κανουν πολλοι.
Αυτοί που θέλουν απλώς να δουν τον JBJ θα το κάνουν μετά χαράς!