KIMI μην ξεχνάς ότι ένα τεράστιο ποσοστό δεν θα πάρει καν χαμπάρι τι παίζει. Ξέρουν τον Bon και όλοι οι άλλοι κλάιν.
έτσι ακριβώς.
Οχι απλα ενα μεγαλο ποσοστο δεν ξερει τι παιζει…Το 80% ερχεται για να δει ΤΟΝ Bon Jovi,γνωριζοντας το It’s my life μονο…Αντε κ κανα 2 αλλα,μην ειμαι τοσο αυστηρος.
Αρχες Ιουνιου ο Richie θα ειναι πισω και θα συνεχισει να μας μαγευει…ελεος πια με τον καθενα που λεει οτι του κατεβει…λιγο υπομονη μεχρι τα τελη Μαιου που θα ανακοινωθει…
just Keep The Faith
76 και σημερα…
Υ.Γ Bon Jovi Χωρις Sambora Einai Λιγοτερο Απο Μισοι…αλλα οπως και να εχει εμεις θα ειμαστε εκει κ οπωσ πρεπει!:D:D:D
Ισχυει οτι εχουν αρχισει να εξαντλουνται τα εισιτηρια η το γραφουνε ετσι, για να παρει ο κοσμος μια ωρα αρχύτερα?
Τι ακριβως ενοεις με το οτι εξαντλουνται τα εισητηρια ???
Απλα σε 3-4 θυρες μονο εχουν εξαντληθει…
Εχει πολυ πραμα ακομα…
Διαβασα αυτο κ λιγο αγχωθηκα
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα γίνει sold out. Κόσμο θα έχει, αλλά sold out όχι.
Παιζει κ το αλλο ενδεχομενο,παρατηρω οτι ειναι αρκετοι εκεινοι που ειχαν στο μυαλο τους να κατεβουν ΟΑΚΑ για τους Bon Jovi αλλα με το που εσκασε η ειδηση για Roger Waters 8 ιουλιου ειναι πιθανον να αλλαξαν γνωμη κ επειδη οι δυο συναυλιες ειναι σχετικα κοντα σε ημερομηνια αυτο ισως κοψει κοσμο απο τους πρωτους.
Σωστο και αυτο!!!
Αλλα επισης μην ξεχναμε οτι εχει φετος πολλες και καλες συναυλιες…
Για Βον Jovi ανακοινωθηκε σχετικα νωρις (καπου 27με 28/10/10) οπως καταλαβενετε λογικο ειναι να εχει ξεφουσκωσει καπως η ζητηση…
Κοσμο ομως και παλι θα εχει αρκετο…
Το Bon Jovi Greece (ανεπίσημο ελληνικό fan club των Jovi στο facebook) αναφέρει ότι έχουν πωληθεί καμιά 55άρα χιλιάδες εισιτήρια μέχρι στιγμής.
55.000 έως τώρα? μπράβο… εγω έχω ποστάρει ότι τόσο κόσμο θα είχε συνολικά, άρα ειναι καλόπου έπεσα έξω…
μακάρι και sold out…
πότε αρχίζει το τουρ ευρώπη να δούμε αν θα πάρουμε τικέτο;;;
Γιατί περιμένεις να αρχίσει το Ευρωπαικό τουρ για να αποφασίσεις για εισητήριο??? Το set list ούτος ή άλλως δεν πρόκειται να το μάθεις γιατί από συναυλία σε συναυλία αλλάζει πάρα πολύ.
Για να δω αν θα είναι ο Σαμπόρας ή όχι. Αν δεν είναι τι να πάω να κάνω;
Σαν παρα πολλα μου φαινονται για να ισχυει αυτη η πληροφορια απο τωρα,αλλα μακαρι…
Πίστεψε με ο ρόλος του είναι κυρίως “διακοσμητικός”. Σόλα παίζει ελάχιστα ούτως ή άλλως, τα τραγούδια τους δεν έχουν και πολλά και ο bon Jovi δεν το αφήνει να τραβήξει αυτά που υπάρχουν. Ένα τραγούδι λέει μόνος του και αν τύχει και είναι το I’ll be there for you θα τραβήξει λίγο παραπάνω και το σόλο, αλλιώς η εκτελεση είναι η τυπική. Πάντως η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα επιστρέψει.
Κρατάω αυτό
astaldo Μην τους χάσεις… trust me
8 Ιουνίου - Κροατία.
Και όμως. Αρκετές θύρες είναι sold out και σε άλλες τόσες έχουν μείνει λίγα + την αρένα…
Διαφωνώ όσο δεν πάει, αλλά εντάξει, απόψεις είναι αυτές. Ο Richie ναι μεν είναι στη σκιά του Jon, αλλά χωρίς αυτόν η μπάντα θα ήταν διαφορετική, ακόμα και σήμερα.