Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Στις συναυλίες όμως είναι άλλο θέμα…
Ακόμα κι εκεί έχει την αύρα του…
E τι άλλο θέμα; Για την ίδια μπάντα λέμε. Και χωρίς τον Sambora δεν είναι Bon Jovi κατ’εμέ. Anyway παραφιλολογία. Υπομονή μέχρι 8 Ιουνίου λοιπόν
Φίλη μου που μιλάει με τον Sambora, του έστειλε μήνυμα πρόσφατα και της απάντησε ότι τώρα είναι ζόρικα τα πράγματα κι ότι δύσκολα προλαβαίνει την ευρωπαϊκή περιοδεία.
Με αυτούς τους rock stars ποτέ δεν ξέρει κανείς… [-X
Αυτομάτως με γλυτώνει από 150 ευρουλάκια με τα πάνε έλα και τα σχετικά! Πολύ δύσκολα θα τιμήσω χωρίς αυτόν πάντως.
Αλλάααααα keep the faith
έχεις φίλη που μιλάει με τον sambora; 8O8O
Σιγά το μορφονιό…
Της είπα να του στείλει μήπως μάθουμε τίποτα γιατί είναι κόσμος που ενδιαφέρεται.
γιατί ρε λες να ενδιαφερόμουνα για την ομορφιά του; δεν το γύρισα ακόμα :lol::lol::lol:
απλα μου φάνηκε περίεργο που μιλάνε
απο που γνωρίζονται;
Σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο μέσω κοινού γνωστού, δεν είναι και καμιά σπουδαία ιστορία, άνθρωποι είναι όπως όλοι μας και κινούνται στους ίδιους πάνω κάτω χώρους.
Κάποιοι μπορεί να πίνουν κι ένα ποτηράκι παραπάνω βέβαια…
Richie is in California and could have left the rehab clinic.
Richie Sambora may have left the rehab clinic. Jon Bon Jovi concert in Des Moines yesterday referred to the guitarist said he was in California. Given that the clinic that went through his first rehabilitation was in Utah and possibly be the same as you went back over this time, we would be talking about Richie probably at his home in California recovering from rehabilitation. If so, is great news because it means that the guitarist could be in a few weeks back on tour with the band.
http://www.creandis.com/crushmagazine/noticias_anteriores.php?id=2514
Στο περιοδικο/site αυτο,ισπανικο ειναι,γινεται μια αναφορα για τον sambora και πιθανη επιστροφη,αλλα δεν προσδιοριζει κατι προς το παρον.
υπομονή…υπομονή…
πάντως όλοι περιμένουμε Sambora…
Και το ονομα αυτων ειναι…
Brothers in plugs!!!
Μια χαρα ακουγονται τα παιδια!!!
Α καλααα!! Απανταω στον εαυτο μου!!!
Δεν το διευκρινησα πριν…
Ειναι το συγκροτημα που θα ανοιξει τη συναυλια
Τυγχανει να εχω αποψη για τα παιδια,μιας κ ειμαστε απο κοντινα χωρια κ τους εχω παρακολουθησει σε live το καλοκαιρι…
Ειναι πολυ καλοι σ αυτο που κανουν,κ σε καμια περιπτωση δεν τους λες ερασιτεχνες…Ξεχωριζουν σε καθε τους εμφανιση κ βλεπεις οτι μπορουν να κανουν την διαφορα σε σχεση με αλλα συγκροτηματακια της γειτονιας.
Να πω την πικρη μου αληθεια ομως,δεν μου πολυαρεσει το στυλ που παιζουν,και απτην αρχη ημουν αντιθετος με την επιλογη τους (κ αυτων κ πολλων αλλων συγκροτηματων).
Προτιμουσα να ανοιξει τη συναυλια καποιο συγκροτημα στυλ outloud ή wild rose για να γουσταρουμε περισσοτερο.
Κ επειδη ειμαι σιγουρος πως θα ακουστουν διαφοροι ψιθυροι την μερα της συναυλιας,δεν φταινε τα παιδια που εβαλαν συμμετοχη κ κερδισαν,αλλα αυτοι που τους επελεξαν.Μαγκια τους
…φαντάζομαι ότι θα το λένε και στα εγγόνια τους… Support σε Bon Jovi μπροστά σε 50.000 κόσμο…
Απλα ευχομαι ο κοσμος να ειναι υπομονετικος και να μην τους γαμησει την ψυχολογια…
σωστό!
εγώ ελπίζω να μην είναι μπροστά σε 50000 κόσμο, αλλά σε 75000! 8O
ΩΩΩ ρε φιλε!!!
Καλα παει η προπωληση…
Τελος και τα 350αρια!!!
Τελος και η 7 θυρα!!!
Καλά νέα (μάλλον)
Από το twitter του Phil X (προσωρινού αντικαταστάτη του Sambora)
ST. LOUIS!! You better bring it tonight, baby. My ears are still ringing from the Milwaukee crowd last night & this is my last show with BJ.
Mακαρι γαμω την τυχη μου!!!Εχουμε τρελαθει τοσες μερες.Θα παω στο ΟΑΚΑ μπουσουλωντας αν ερθει ο Richie διαολε!!!