Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Είπαμε, Keep The Faith! :wink:

Ωραία… που θα βρω 150? τώρα; :stuck_out_tongue:

Και πες ότι τα βρίσκεις. Εισητήριο θα βρεις???

Για αρένα ε χαλαρά! Τι διάολο

Τα 150 που λέω είναι για τα πάνε-ελα από καβάλα και όλα τα παρελκόμενα!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΚ τότε. Για αρένα όντως έχει ακόμα.

Θετικα νεα,ενταξει ποσο να καθοταν πια,καλος χρυσος ο Phil αλλα πως να το κανουμε,sambora πρεπει να δωσει το παρον.

Καλά, εσένα σε προσκυνάω! Σε διάβασα και στους Roxette, είσαι και πολύ μάγκας! Μπράβο! Βρες τα κι έλα, δε χάνονται αυτά!

χαχαχαχ πιο πολύ βλαμμένος θα έλεγα αλλα τι να κάνουμε φίλε. άλλoi τα σκάνε για αμάξια, άλλοι για ρούχα, άλλοι για γκόμενες. Εγώ στις συναυλίες! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παντως για καποιους σαν εμας θα επρεπε οι εταιριες να βγαλουν κατι σας διαρκειας!!! Ευχαριστως θα το επαιρνα και ας μην ηξερα τι θα μου φερουν.

Δεν έχεις κι’άδικο. Αλλά θα είναι παγκόσμια πρώτη και να γίνει και στην Ελλάδα;; Κομματάκι δύσκολο!!!

Άντε λίγες μέρες ακόμα κια θα ξέρουμε αν θα έρθει ο Ριτσις!!!

Παιδακια αυτο ηταν το τελευταιο show που πηρε μερος ο Φιλλιπας ο Χ…
(ετσι οπως λενε τουλαχιστον)
Μαγκες ο τυπος ειναι μεγαλη ΑΡΧΙΚΑΡΑΠΕΧΤΟΥΡΑ :bow: :bow: :bow:

Σορρυ κιολας,αλλα αρχικαραπαιχτουρα δεν τον λες…
Για το συγκεκριμενο ‘‘στυλ’’ κ για την ‘‘αποστολη’’ που του ανατεθηκε να θεσει εις περας ηταν 100% επιτυχημενος.

Ενταξει ρε γιγαντα μαζι σου ειμαι!!!
Για τη συγκεκριμενη φαση μιλαμε…και την αποστολη που του ανατεθηκε οπως λες και εσυ!!!
Ειπαμε κατι… δεν ειναι ουτε HENDRIX ουτε MOORE ουτε BLACKMORE…
Ουτε και… SAMBORA !!!

Γιατί βλαμμένος; Από τις καλύτερες εμπειρίες είναι οι συναυλίες, ρε! Κοπέλα είμαι (λογικό να μην το ξέρεις) κι έχω πάει σε πόσες συναυλίες μόνη γιατί κανείς ξενέρωτος δεν ερχόταν μαζί μου και μετά ακούς το θεϊκό… “Πήγες; Και γιατί δεν είπες τίποτα να ερχόμουν κι εγώ;” “Γιατί όταν το είπα, ρε μ****, εσείς το παίζατε αδιάφοροι!” Από Αθήνα έχω πάει Μαλακάσα με τα πούλμαν κι όλα αυτά τα εκδρομικά κόλπα, ένιωθα έξω από τα νερά μου, αλλά πήγα γιατί γούσταρα να δω κάποιες μπάντες, οπότε σου λέω, μάγκας είσαι που κατεβαίνεις. Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς, παρά να το μετανιώνεις μια ζωή! Βρες λεφτά κι έλα Μπον Τζόβι!

εεεε θα έρθω σίγουρα αν είναι ο ρίτσις δεν γίνεται να το χάσω (έχω πάει σε τόσες και τόσες πεθαμένες μπάντες) απλά να… γκρινιάζουμε και λίγο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εσύ??? σε πεθαμένες μπάντες??? δεν καταλαβαίνω τι εννοείς :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαχα

καλά, πόσοι κιθαρίστες θα ήθελαν να είναι στη θέση του, δηλαδή να αντικαταστήσει για μερικά shows τον Sambora…

Λίγα τα λόγια ρε γατάκια για τον Phil…!!! :lightsabre:

Είναι και γαμώ τους κιθαρίστες και πολύ τρελός τύπος…!!! :metal:

[SPOILER]Εγώ να δω πότε θα πάρω εισητήριο…:p[/SPOILER]

Ααααα μαλιστα!!!
Μολις ειδα το σποτακι του Γερμανου (παρτε ενα τηλεφωνο και δωρο εισητηριακι)
Δεν μου πολυ αρεσει το σκηνικο…
Μαλλον εχουν πεσει οι πωλησεις!!!