Κ ομως παιδια επαιξαν κ runaway!!!Το σαιτ που συμβουλευομαι εκανε μερικες διορθωσεις,κ εχει τη σωστη σετλιστ σημερα.Ριχτε μια ματια.
http://www.setlist.fm/setlist/bon-jovi/2011/stadion-maksimir-zagreb-croatia-1bd329f8.html
Ακομα καλυτερη…
Κ ομως παιδια επαιξαν κ runaway!!!Το σαιτ που συμβουλευομαι εκανε μερικες διορθωσεις,κ εχει τη σωστη σετλιστ σημερα.Ριχτε μια ματια.
http://www.setlist.fm/setlist/bon-jovi/2011/stadion-maksimir-zagreb-croatia-1bd329f8.html
Ακομα καλυτερη…
αμα τα ακούσουμε όλα μαζί αυτά, θα πεσει το οακα…
Σωστοοοοος!!!
Πες το μου ρε ανθρωπε και με σκασες!!!
Αυτα ειναι κυριοι… Εν αναμονη λοιπον…
Κατι μου λεει οτι θα περασουμε και πολυ γαμω!!!
Αν το σετλιστ ειναι αυτο τοτε ολα θα ειναι αψογα!!!
Αρχιζω κ εγω να ψηνομαι για εισιτηριο!!!
κόψε από όπου μπορείς, δεν χάνονται και δεν ξαναέρχονται…
Οικονομικο ειναι το θεμα (τα μεσοπροθεσμα τους μεσα…:evil:) αλλα η αληθεια ειναι οτι οντως δε χανονται κ σιγα μην ξαναρθουν
Αν κ σκεφτομαι οτι του χρονου δεν παω σε συναυλιες…
Τι ηταν αυτο φετος…
Απο Γερμανια (Δρεσδη) χθες βραδυ…
[SPOILER]Bounce
You Give Love a Bad Name
Born to Be My Baby
We Weren’t Born to Follow
Superman Tonight
Runaway
It’s My Life
In These Arms
Captain Crash & the Beauty Queen From Mars
No Apologies
Bad Medicine / Roadhouse Blues / Shout
Lay Your Hands on Me
(You Want To) Make A Memory
I’ll Be There For You
Bells of Freedom
Someday I’ll Be Saturday Night
Who Says You Can’t Go Home
I’ll Sleep When I’m Dead / Start Me Up
Undivided
Have a Nice Day
Keep the Faith
Encore:
Something to Believe In
Wanted Dead or Alive
Blood on Blood
Livin’ on a Prayer [/SPOILER]
Εχω την εντυπωση της Κροατιας ηταν πολυ καλυτερο!!! :-k:-k:-k
Μακαρι να το παιξουν κ εδω!!!:D:D:D
Bon Jovi Live from Munich
Αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, μπορείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας να δείτε ζωντανά τα 30 πρώτα λεπτά της εμφάνισης των Bon Jovi στη Γερμανία.
Aπο το τπτ καλα κ τα 30 λεπτακια.
Στη Δρέσδη έπαιξαν Undivided! 8O
Καλησπέρα παιδιά,
Υπάρχουν tickets για αρένα???
Πρεπει να εχει φίλε.
θελεις το Γερμανο σου !!!
Ωραια φαση το live streaming απο το bonjovi.com…
Βλεπω τωρα τους μπροστα μπροστα (μεσα στον κυκλο) να εισερχονται απο τη σκηνη!!!
Γαμω τις φάσεις??? 8)8)8)
Is it me ή η φωνή του Jon έχει βαρύνει αρκετά;;;
Λαχάνιασε λίγο, αλλά η συνολική απόδοση είναι εξαιρετική.
:?
χμμ πόσο με χάλασε η φωνή, βέβαια μέσα από ένα υπολογιστή δεν μπορείς να έχεις 100% άποψη, απλά δεν με ενθουσίασε καθόλου:(
Και μένα ρε γαμώτο… Ε και δεν νομίζω ότι φταίει το pc…
[B]Κριτική από το αποψινό live streaming του Μονάχου.
[/B]
Η φωνή του Τζον ψιλοκαλή. Το να φωνάζει αντί να τραγουδάει σε κάποια σημεία των τραγουδιών δείχνει κούραση. Δεν μου έκανε καλή εντύπωση αυτό το γεγονός και μάλιστα στο πρώτο μισάωρο της συναυλίας.
Επίσης αυτές οι μυστήριες κινήσεις με τα χέρια είναι άστα να πάνε. Λες και κάνει ασκήσεις αεροβικής στο γυμναστήριο.
Αξιέπαινος για την προσπάθεια να σολάρει με την Gibson στο Runaway.
O Σαμπόρα είναι “παίκτης”. Έπαιξε και Scorpions (δωράκι στους Γερμανούς). Μόνο στο σόλο του It’s my life τον πρόδωσε το εφέ της κιθάρας.
Περισσότερο όμως μου άρεσε ο Τίκο Τόρες. Ο τύπος βαράει καλά.
Υ.Γ.: Καλά να το να μην έχει catwalk στο στάδιο επιεικώς απαράδεκτο.
To κομματι που τραγουδησε πιο δυνατα ο κοσμος απο το μισαωρο που ειδαμε! :troll mode off:
Ωραια προγευση ηταν αλλα μας το χαλασε που κολουσε συνεχεια… Ασε που στην Αθηνα ολα θα ειναι πολυ πιο ομορφα καθοτι θα εχει νυχτωσει, χανει παρα πολυ η σκηνη τους που οταν βγαινουν ειναι ακομα μερα.
μόλις γυρίσαμε στο ξενοχείο. 3 ώρες και 5 λεπτά setlist, με δωράκι dry county και these days. catwalk έχει. η συναυλία ήταν σούπερ, ο σαμπόρας γάμισε και έδειρε! περισσότερα όταν επιστρέψω αθήνα.