3 ώρες και 5 λεπτά;;;; ΓΟΥΑΤΔΕΦΑΚ;;;;;
8O8O8O
Αυτη ειναι διαρκεια συναυλιας, ευχαριστιεσαι να πουμε…
Μαζι σου δικε μου!!!
Αλλα μην ξεχναμε, οτι εχει να και με το κοινο η διαρκεια μιας συναυλιας!!!
ΘΕΛΩ να πιστευω οτι και εδω θα ειναι τοσο καλο το κοινο…
ΙΔΩΜΕΝ!!!
Raise Your Hands
You Give Love a Bad Name
Born to Be My Baby
We Weren’t Born to Follow
In These Arms
Runaway
It’s My Life
Blaze of Glory
Captain Crash & the Beauty Queen From Mars
Bad Medicine / Rock You Like a Hurricane / Old Time Rock ‘n’ Roll
The More Things Change
Lay Your Hands on Me
When We Were Beautiful
Bed of Roses
I’ll Be There For You
Bells of Freedom
(Acoustic)
Who Says You Can’t Go Home
I’ll Sleep When I’m Dead
Someday I’ll Be Saturday Night
Have a Nice Day
Keep the Faith
Encore:
Dry County
Wanted Dead or Alive
Always
Livin’ on a Prayer
Encore 2:
These Days
Blood on Blood
Τι να λεμε τώρα?
-
Το κοινό ήταν φλώροι
-
ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΑΜΩ!!!
Για αλλη μια φορα αποδεικνυουν το ποσο value for money ειναι. Τσουχτερα τα εισητηρια τους αλλα τα “δουλευουν” επι σκηνης.
Οταν λεμε καλο κοινο…στην προκειμενη περιπτωση ενοουμε το μπολικο κοινο.
Και χθες ειχε παααρα πολυ κοσμο εκει…
και επεξαν και σε αλλες πολλεις της Γερμανιας!!!
Τι να το κάνω αν είναι 75000 ξενέρωτοι Γερμαναράδες. Εδώ αν είναι 75000 έλληνες (μακάρι) θα γίνει κόλαση. Εκεί να δεις καλό κοινό
Αλλά συνεχίζεις να μη βάζεις σπόιλερ στο σετλιστ!
Απ’ τη στιγμη που αλλαζει καθε μερα το σετ τους, τι προβλημα υπαρχει με το σποηλερ;;;
Ε δεν αλλάζει και όλα τα τραγούδια! Τέλος πάντως μάλλον γίνομαι γεροπαράξενος και γω σιγά σιγά!
Μόλις γυρίσαμε Αθήνα. Μερικά λόγια για τη συναυλία. Κατ’ αρχήν το κοινό ήταν μια χαρά. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση 75.000 κόσμος να είναι fans και να ξέρουν όλα τα τραγούδια. Το Μόναχο είναι legendary για τα μεγάλα set list που παίρνει, για αυτό και το επιλέξαμε για να δούμε εκεί το συγκρότημα. Για τον Astaldo που γκρινιάζει για το spoiler. Όχι δεν αλλάζουν όλα τα τραγούδια, αλλάζουν πολλά όμως. Αυτά που μένουν σταθερά είναι τα classics που θα παίξουν ούτως ή άλλως. Όλα τα άλλα αλλάζουν. Καλός ο Τζων, αλλά ακόμα καλύτερος ο Ρίτσι. Έχει πάρει χρόνο για έξτρα σόλο στο τέλος κάποιων τραγουδιών και σπέρνει κανονικά. Στο Dry County με άφησε μαλάκα. Τρεις ώρες και πέντε λεπτά μετράω από το ξεκίνημα της εισαγωγής, μέχρι την υπόκλιση στο τέλος. Η σκηνή είναι απίστευτη. Το Diamond Circle είναι πολύ μικρό και όσοι έχουν εισητήριο για εκεί, θα απολαύσουν τα πάντα από απόσταση αναπνοής, ακόμα και αν είναι στο πίσω μέρος του. Αυτά.
Ωραιος ρε αγγελε.Παντα τετοια!!
Αν εχουμε 3ωρο σετλιστ κ ΟΑΚΑ,μας βλεπω να γυρναμε σπιτι με τα ποδια!!Ωραια πραματα
Thanx. One down, two to go. Για να είμαι ειλικρινείς δεν περιμένω τέτοιο set list στην Αθήνα. Τόσο πολύ παίζουν σε λίγες πόλεις. Αλλά νομίζω ότι τις 2,5 ώρες τις έχουμε χαλαρά.
Πιοι brothers in plugs και μαλακιες???
Τη συναυλια στο Ο.Α.Κ.Α. λεω να την ανοιξει ο Αγγελος…
Μας εφτιαξες…
Μπραβο man παντα τετοια!!!:):)
LOL Αυτό και αν θα είναι θέαμα. Ένας τρελός να τραγουδάει μόνος του Volbeat πάνω στη σκηνή. Παρεπιπτόντως οι Breakers που άνοιξαν στο Μόναχο, είναι πολύ γελίοι τύποι. Ειδικά ο μπασίστας είναι σαν τον Μπόρατ!!!
τις 2 φορές που τους έχω δει έπαιξαν από 2,5 ώρες… κάτι τέτοιο περιμένω και εδώ…
Συμφωνώ. Από ότι φαίνετε για φέτος το σύνηθες είναι οι 2,5 ώρες. Το παραπάνω εξαρτάτε σε μεγάλο βαθμό από την όρεξη του Τζων.
πάντως γενικά τα δίνουν όλα, είναι αληθινοί επαγγελματίες…
Ω ναι, σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. τους έχω δει 11 φορές και δεν θυμάμε μία που να βαριόντουσαν πάνω στη σκηνή, ή που να έδωσαν ένα μέτριο show.
E πρώτη φορά εδώ… Δεν θα θέλουν να τα σπάσουν;; Αφήστε που το κοινό εδώ δεν θα έχει προηγούμενο!!!