Σε αυτό διαφωνώ. Πόσοι πιστεύεις ότι θα ξέρουν το Dry County αν είμαστε τυχεροί και το παίξουν? Εγώ, εσύ και λίγοι ακόμα. Αυτό που φοβάμαι στην Ελλάδα δεν είναι η αντίδραση του κοινού στα hits, είναι το ότι θα ξενερώσουν αν δουν ότι κανείς δεν ξέρει το Lay Your Hands On Me ή κάποια άλλη έπληξη που μπορεί να χώσουν στο set list, όπως κάνουν συχνά πυκνά.
:papas:
οι σωστοί επαγγελματίες δεν ξενερώνουν εύκολα…
Με παρεξήγησες. Το 2,5 θα το έχουμε σχεδόν σίγουρα. Το παραπάνω όμως είναι άλλη ιστορία… το παραπάνω εξαρτάτε και από το αν θα εκτιμηθεί από το κοινό.
Δεν θα ξενερώσουν καθόλου γιατί εμείς που θα χτυπιόμαστε μπροστά θα υπερκαλύψουμε τους υπόλοιπους!
Να συμπληρώσω ότι και η απόδοση τους δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο, είναι απόλυτα επαγγελματίες σε αυτό.
Χμμμμ μακάρι να διαψευστείς Άγγελε αν και μάλλον έτσι θα είναι αλλά εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα παραμιλάμε την 21η Ιουλίου χαχαχαχα.
Ο καιρός γαρ εγγύς. Η ιστορία θα δείξει!!!
Astaldo ότι θα παραμιλάμε είναι γεγονός. Ειδικά όσοι δεν τους έχουν δει ποτέ, απλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους περιμένει. Έχω δει εκατοντάδες συγκροτήματα live (κυριολεκτικά, παρακολουθώ συναυλίες εδώ και 27-28 χρόνια) και οι Bon Jovi είναι πολύ ψηλά στη λίστα μου. Μιλάμε για απίστευτο πάρτυ.
5 βδομαδούλες υπομονή!!! Δεν είναι τίποτα! Και με τόσα live??? Χαμπάρι δεν θα πάρω πως θα περάσει ο καιρός!!!
Σετλιστ απο χθες στο Οσλο…
[SPOILER]Raise Your Hands
You Give Love a Bad Name
Born to Be My Baby
We Weren’t Born to Follow
In These Arms
Superman Tonight
It’s My Life
Blaze of Glory
Damned
Captain Crash & the Beauty Queen From Mars
Bad Medicine
(with Hot Legs & Pretty Woman)
Lay Your Hands on Me
What Do You Got?
Bed of Roses
Diamond Ring
I’ll Be There For You
Someday I’ll Be Saturday Night
Who Says You Can’t Go Home
I’ll Sleep When I’m Dead
Love’s the Only Rule
Have a Nice Day
Keep the Faith
Encore:
Wild Is The Wind
Wanted Dead or Alive
I’d Die for You
Livin’ on a Prayer [/SPOILER]
Τα γνωστα πανω κατω,αλλα μαζι με Damned,Wild is the wind κ I’d die for you!!!
Kαλα που εβαλες σποηλερ για να μας πεις απο κατω τις εκπληξεις!!! :lol:
Ελα ρε,γιατι το λες αυτο??Χαχα…Κ το diamond ring ηταν εκπληξη αλλα δεν το ειπα! :lol:
Τουλάχιστον είναι όντως Best Οf Τour και όχι ξέρω’γω Circle Tour.
Wild is the wind??? Ε ρε γούστα…
Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα να είμαστε προς το τέλος της περιοδείας και με δεδομένη την επιθυμία τους να ξεπεράσουν τα περσινά 72 τραγούδια συνολικά, προς το τέλος μπορούμε να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις. Προσωπικά ελπίζω σε ένα Living In Sin.
Mε μαγική εκτέλεση στο Μadison Square Garden…
Έχει κανείς ιδέα παίδες, πως πανε τα ειστήρια? Πόσος κόσμος αναμένεται κτλ? Γιατί πολύ για sold-out ακούγαμε, αλλά νομίζω ότι έχουν πουληθεί 40.000 εισιτήρια περίπου :-s
Θα ναι κρίμα να μην γεμίσει το στάδιο…
γιατί γέμισε στους AC/DC ? (φυτιλια που έβαλα…)
εγω βλέπω 50.000, αλλά όχι sold out
Και εγώ κάπως έτσι το κόβω. Καμιά 50 χιλιάδες καλά θα είναι.
12345
Tonight at Bon Jovi’s sold-out show at Olympic Stadium in Helsinki Finland, Jon suffered an MCL strain. The injury occurred an hour into the nearly three-hour marathon set but neither the torrential rain nor the incident kept the band from finishing the show. Fans need not worry, Jon is in good health and future shows will not be affected. -Matt Bongiovi Co-CEO of Backstage with Jon Bon Jovi fan club