Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Μια φορα ειπαν να ερθουν Ελλαδα,κ εχει συνουσιαστει ο διας κυριολεκτικα!!!
Ο ενας χτυπαει ποδια,ο αλλος πινει το βοσπορο…Την ψυχη θα μας βγαλουν 32 μερες ακομα…

Αρκετά παραπάνω πιστεύω.

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 60.000…
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ 2011…

Μπααααααααααααα, η καλύτερη θα είναι η Virus στο sonisphere… :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Θα υπάρχει support εκτός από την ελληνική μπάντα;

Δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημα εκτος απο τους “brothers”…
Εκτος αν θελει ο Αγγελος να ανεβει να ζεστανει τον κοσμο πιο πριν!!! :bow: :bow: :bow:

Εγώ θέλω Δέσποινα.

[SPOILER]Δε κάνω πλάκα, δε την έχω δει και ποτέ ζωντανά, ε και τα παλιά της είναι ομορφούλικα τραγουδάκια :oops:[/SPOILER]

Φανταζεσαι τη δεσποινα με το Γιαννιό να τραγουδανε μαζί το its my life???
πο πο πο σου λεω!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΙ…
ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ…ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ

θα παρελασουν όλοι οι γνωστοι εμετικοί celebrities… μπλιαχ…

Εγώ πάντως μαζί της δεν ανεβαίνω!!! Τελεία!!!

'Ολα μέσα στο πρόγραμμα είναι-Τι να κάνεις?
Παντώς για τη Δεσποινα εγω προσωπικα…RESPECT για το συγκεκριμένο βράδυ
μόνο κα μόνο γιατι ο αντρας της κατέβασε τους Bon Jovi.

Άγγελε είπαμε εσύ θα βγεις πριν τους “brothers”… Μην τρελαίνεσαι!!!

Πριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννν??? Κανονικά πρέπει να βγω μετά τους Bon Jovi, αλλά τέλος πάντων!

Μετά τους Bon Jovi θα βγούμε ολοι…
Αλλα έξω απο το στάδιο!!!

LOL. Σωστός. Εκτός από μένα που θα παίζω μόνος μου στη σκηνή… :slight_smile:

29 και απόψε…

Ειναι ιδεα μου η το runaway το παιζουν περισσοτερο απο υποχρεωση,σαφως κ δεν περιμενεις αποδοση ξερω γω 1984,η να πιασει ο jon τις ψιλες προς το τελος,αλλα κ αυτο το βαριεστημενο-αντε να το πω να φυγει απο τη μεση-να κανω κ το σολο να με αποθεωσουν,δωσε λιγο ζωντανια παραπανω δεν ειναι κακο ρε jon.

Από το καθόλου… :wink:

Eιδα χθες στο youtube το streaming απο Μοναχο μπας και πεισω τον εαυτο μου να παω και πραγματι…

[SPOILER]δε θα παω:p

Αθλιος ο Bon Jovi απ’ολες τις αποψεις, ειστε τυχεροι οι fans που θα ειναι τελικα στην περιοδεια ο Sambora γιατι ολομοναχος κραταει τη συναυλια απ’οτι φαινεται[/SPOILER]

Ομολογώ ότι βλέποντας το stream απογοητεύτηκα… Να έχει πασιφανές πρόβλημα με τις ανάσες από το 3ο κομμάτι?

Χμμ… το σκέφτομαι τώρα αν θα πάω…