Ρε προκατηλειμένε, δηλαδή αν ο BJ πετούσε θα πήγαινες; Όχι.
Στη συναυλία Bon Jovi πας για το χαβαλέ, το κέφι και το γενικότερο πάρτυ. Αν είναι να κρίνεις το αν πιάνει τις ψιλές ή ό,τι άλλο, το βλέπεις τελείως λάθος. Πολέμιε!!!
H αλήθεια είναι ότι τον έχω ακούσει και καλύτερα, αλλά keep in mind ότι όσο περνάει η περιοδεία βελτιώνεται. Τσεκάρετε και κάτι λίγο πριν τη συναυλία…
Btw, θα είναι κανεις στο Hard Rock Calling το Σάββατο;
Θα επαιρνα εστω την αποφαση να συνοδευσω την αδερφη μου, αλλα δε δινω τελικα 65:p
για το χαβαλέ, το κέφι και το γενικότερο πάρτυ
Σε αυτο συμφωνω, περιεγραψες τους Bon Jovi τελεια στην παραπανω φραση:p
Μπορείς να πας στη συναυλία και να κρατάς μαζί σου ένα mp3 player με όλα τα τραγούδια των BON JOVI…
Αν δε σου αρέσει κάποιο τραγούδι LIVE το βάζεις και το ακούς απο τα ακουστικά σου και βλέπεις τη σκηνή!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον???
Ξεκολλήστε. δε θα έρθουνε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Είναι ένα θέαμα ONCE IN A LIFETIME !!!
Συμφωνώ με το παλικάρι που έγραψε περί χαβαλέ/party…
Καλά αυτό δε λέει όμως ότι επειδή είναι once in a lifetime πρέπει και μεις να είμαστε ευχαριστημένοι μια μια μέτρια ή και πιο κάτω εμφάνιση και να χαιρίομαστε.
Δε το λέω για Jovi. Γενικά μιλάω
Τα ιδια λέγαμε μήπως και για AEROSMITH (ακριβωωωως ίδια μέρα)???
Βγήκαν και τα μάμησαν ολα!!! (αποψη μου)
Ας δουμε λοιπόν την εμφάνιση της μπάντας και μετά μιλάμε λεω εγώ…
Μα το είπα δεν μιλάω για τους Bon Jovi αλλά γενικά! Εγώ φυσικά και θα πάω και θα περάσω καλά ότι και να γίνει.
Απλά δεν είμαι της άποψης ότι επειδή είναι “συλλεκτική” μια συναυλία πρέπει να παραβλέψουμε μια μέτρια εμφάνιση!
Anyway 1 μήνας ακόμα ρεεεεεεεεεεεεε
“συλλεκτική” LOL
μου θυμίζει το δικό μου “για ιστορικούς λόγους”!
Έτσι ακριβώς το εννούσα!
20/6 ηταν.
Ακριβώς…
δείτε το κ έτσι: πρόκειται ποτέ να ξαναέρθουν Ελλάδα πχ οι Kiss, AC/DC, Danger Danger ? Μάλλον όχι. Ε λοιπόν βάλτε κ τους Bon Jovi μαζί…
Its once in a lifetime… δεν χάνονται…
Μονο κανας αμπαλος που θα χασει τους Cinderella…
Αν υπολογίσεις το τι θα πρέπει να υποστούν όσοι πάνε, τότε θα πάθουν πολαπλά εγκεφαλικά!!! Πριν τους Bon Jovi, παίζουν κάτι απίστευτα χάλια. Μέχρι και τον Ray Davies ξέθαψαν.
:roll:
:!:
Αν αυτοί έχουν συνηθίσει να βλέπουν συναυλίες από τον καναπέ, ίσως.
Κατά τα άλλα εγώ είμαι τουλάχιστον χαρούμενος που θα δω τον τραγουδιστή των Κιnks και την εξαιρετική Gianna Nannini (που είχα δει και το 2008 support στους BJ), ενθουσιασμένος για την Imelda May και τρελαμένος για τη Lissie…
Ουπς… sorry. Δεν πίστευα ότι τους άκουγε κανένας αυτούς!
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι δεν τους έχει ακούσει καν!
Δεν έγραψα ότι δεν τους έχω ακούσει, έγραψα ότι είναι απίστευτα χάλια.
Το κατάλαβα. Αν και συνεχίζω να αμφιβάλω για το αν έχεις ακούσει έστω και ένα κομμάτι από όλους αυτούς, έτσι ώστε να κρίνεις ότι είναι “απίστευτα χάλια”. Λες και οι Bon Jovi (που κατά τα άλλα λατρεύω) έφεραν την επανάσταση στη μουσική.