Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

παντως μιας και αναφερθηκε το ονομα , και οι δυο δισκοι της imelda may ειναι κορυφαιοι. Ειδικα το mayhem …αρκει βεβεαια να μην εισια κολλημενος και ''stay heavy ‘’ τυπος

θα δώσω κι εγώ το παρόν τελικά! και με 30 ευρουλάκια τίκετ, δε με χάλασε καθόλου 8)

ΠΟΥ ΡΕ??? Και γώ θέλω!!!

ξέμεινε σε ένα φίλο που είχε πάρει για κάποιον που τον κρέμασε τελικά και μου έκατσε η καλή :smiley:

Γαμώ το μπελά σας… πωωω εγώ έχω ακόμα να σκάσω το 65άρι…

θα χω το νου μου άμα βρεθεί τίποτα :wink:

Σε καμία περίπτωση δεν έφεραν την επανάσταση στη μουσική, απλά τους θεωρώ fun. Οι Bon Jovi δεν είναι καν το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τα ακούσματα μου ξεκινάνε από τον Bonamassa και φτάνουν στους Marduk με επιλογές από όλα τα ενδιάμεσα στάδια, οπότε μην αμφιβάλεις ότι κάτι έχω ακούσει. Σίγουρα όχι τη δισκογραφία τους αν εννοείς αυτό, αλλά κάτι έχω ακούσει. Τέλος να σου πω ότι με εκνευρίζει αφάνταστα όταν κάποιος αμφιβάλει για κάτι που λέω χωρίς να με ξέρει. Αλλά στην τελική δικαίωμα σου.

False …ντεμεκ Μανογουορ οπαδος.

Τζαμπα τα λαδια.

[-X

27 θύρα(VIP)τέλος…
31 θύρα τέλος…
Λίγο ακόμα και στο κατω διάζωμα τικέτα Γιοκ.

για να δούμε πόσοι τελικά θα είμαστε…

αν σκάσω με μπλούζα manowar δε το σώνω καθόλου ε??

To πολυ πολυ να σε κοροιδευουν και οι γκλαμ Τζοβηδες με το τερμα στη λακ μαλλι. [-X

Αν και μπορειτε να κανετε συγκρισεις γυαλισματος …εσυ με δικεφαλους, αυτοι με μαλλι. :smiley:

δε θα ψαρώσουν λες τα ποζερογκομενάκια που θα βλέπουν έναν τύπο με δερμάτινα,γούνινα,λάδια και αλυσίδες στο τριχωτό στέρνο??? δε θα ερεθιστούν κάπως???

Θα κουβαλάς και κασετόφωνο που θα παίζει το YMCA??? :roll:

μα δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό :lol:

Έτσι μωρέ… μου ήρθε στο μυαλό αυτή η εικόνα για κάποιο λόγο… :lol: :smiley:

άντε ρε, παράλογε 8)

:respect:

μου αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ.

Tριχωτο στερνο;;; False. [-X

Aμα δεν ειναι ατριχο, να πεφτει το λαδι να γυαλιζει, γαμα τα.

Ολες πανε για Jon …σφιχτα εισαι. :stuck_out_tongue:

To γαμησαμε με το οfftopic.

Ω Θεοί! 8O

τι παίξανε χτες στο Λονδίνο…

μπορούν να το κάνουν copy/paste για εδώ το όλο show (διάρκεια, setlist κλπ;)