Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Όντως ΤΡΕΛΟ σετακι είναι!!!

Τους είχα δει ήδη 3 φορές και είχα άχτι να ακούσω Dry County και These Days. Και τα άκουσα και τα δύο. + Hey God. + Always + Saturday Night (κανονικό και όχι ακουστικό, όπως πέρυσι)
3 ώρες καθαρά. Μετά το 2ο encore δεν τους άφηναν οι φωνές να φύγουν και είπαν και το I love this town ως 3ο encore!
Βασικά δεν μπορώ να θυμηθώ να έχω δει άλλο μεγάλο συγκρότημα να παίζει 3 ώρες. Σερί ε. Ούτε σόλο, ούτε διαλείμματα.

Πωωωωωω αργεί η 20ή;;;;

δεν σε ζηλευουμε ρε!!! να πας αλλου!!

είπαμε εγγύηση είναι οι συναυλίες τους…

Rush και Cure. 8)

Ναι ρε, ειμαι γραφικος και σπαμμαρω. :lol:

Παντως, για οσους πατε και πραγματικα γουσταρετε τη μπαντα, θα ειναι φανταστικη εμπειρια και ευχομαι ο,τι καλυτερο.

Cure δεν έχω δει, αλλά έχεις δίκιο - παίζουν κι αυτοί πολύ ώρα. Οι Rush κάνουν διάλειμμα και παίζουν και ελαφρώς λιγότερο :roll::stuck_out_tongue:

Για Cure …κατεβασα τη συναυλια τους της 31ης Ιουνιου στο Συδνεϋ.

Μονο τα κομματια διαρκουν 2 ωρες κ 45 λεπτα …χωρις τα διαλειμματα ή μια δυο πιπες συναυλιακες που θα ειπωθουν.

Ε, τωρα οι Rush, με τη μουσικη που παιζουν και τον τροπο που παιζουν ειναι εξωπραγματικος ο χρονος που αποδιδουν.

Οφφτοπικ, τελος και σορρυ.

ξερουμε τι νουμερα εισιτηριων εχουν πουληθεί έως τωρα

https://www.eleventickets.gr/tickets/shop.aspx

Χωρίς να ξέρω νούμερο, τα δείγματα είναι πολύ καλά: Έχει φύγει σχεδόν όλο το κάτω διάζωμα. Έχουν τελειώσει οι δύο μπροστά κύκλοι και λογικά στην αρένα θα έχουν φύγει πάρα πολλά. Καλά πάμε 8)

Γενικα ακουγεται για λιγο πανω απο 50.000 προς το παρον…Ικανοποιητικος αριθμος κατ εμε…

αν είμαστε περίπου στος 50.000 25 ημέρες πριν τη συναυλία, καλά είναι.
ποιός δεν θέλει βεβαια sold out…

Σιγουρα…Αλλα απτη στιγμη που σε καποιες θυρες στο πανω διαζωμα η τιμη ειναι 95 ευρω και 80,το βλεπω δυσκολο να γεμιζει εκει περα.Δεν <<βοηθαει>> λιγο κ η eleven δυστυχως…Ιδωμεν

Χθες ήμουν και εγώ στο Hyde Park,έχω δει πολλά live και μπορώ να πω πως ήταν με διαφορά από τα καλύτερα που έχω δει την ζωή μου!Δεν το λέω για να ζηλέψει κανείς!Αλλά οι τύποι τα σπάσανε τρελα!

Πριν δύο βδομάδες είδα System of a Down οι οποίοι ήταν ένα επίπεδο παραπάνω από κάθε άλλη μπάντα στο φεστιβάλ αλλά το χθεσινό των Bon Jovi απλά δεν περιγράφεται. 8O

Είχα ξαναδει Bon Jovi πέρσι στην O2 και ήταν απίστευτοι! Αλλά χθες ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.Ίσως η επιστροφή του Sambora,ίσως το ότι ήταν η 40η επέτειος του Hard Rock Calling, ίσως το ότι έπαιζαν στο Λονδίνο.

3 ώρες ασταμάτητα, 3 encore και 27 τραγούδια!
Hey God,These Days,Dry County…

Όπως και να έχει οι τύπου αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε αν και το εισητήριο εδώ ήταν 66 Λίρες για όλους! (βέβαια δεν είναι γήπεδο, οπότε σίγουρα οι πίσω βλέπουν μόνο μεγάλα monitor και όχι την μπάντα)

Πιστεύω και Ελλάδα θα είναι ξεχωριστά καθώς είναι πρώτη φορά που παίζουν!

Υ.Γ.Τρελή αγάπη του κόσμου στον sambora!

Υ.Γ.2 Το κορυφαίο όμως ήταν το ότι ο Jon ήταν με τραυματισμένο γόνατο και απέδωσε έτσι!Φοράει κάτι σαν πλαστικό νάρθηκα.

Όντως!

Επίσης, τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ, έπεσε γιούχα στον McDonald όταν τον παρουσίασε ο Jon!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…Η ΜΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!ΤΕΡΜΑ…ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ BJ GR ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ…ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ 3Η ΑΥΤΟ ΤΟ SET LIST (ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ…ΟΚ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ…
ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ…COPY PASTE ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ …DRY COUNTY & HEY GOD ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ…ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΣΙ Ο2…ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ‘‘ΕΧΟΥΝ’’ ΤΑ ΤΡΙΩΡΑ…
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΠΑΕΙ SUPER…KAI ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ…ΓΙΑ 60ΑΡΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
(BY THE WAY…KAIRO EXΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ FORUM…HI GUYS…:wink::)8)
:rockon:

Αυτα να τα δουν καποιοι αμπαλοι που λενε τους αλλους να καψουν το live των Τζοβι για να δουνε δυο φορες Waters! :D:p:lol:

Edit: Μολις ειδα και το setlist…τι οργια κανανε τα παλικαρια?? Παπαδες και τις καλτσες τους παιξανε. Ακριβοι δεν λεω αλλα αξιζουν και το τελευταιο ευρω.

Δινω δυο εισιτηρια θυρας 11 τμημα Α σειρα 26 και τα δυο 150 ευρω απο 160 που ειχαν.

Πωλείται εισητήριο αρενας 60ευρώ. όποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm

σορρυ για το οφφτοπικ αλλα γαμησαν τα 2 ποστς-αγγελιες πωλησης εισιτηριων μετα απο αυτα για την γαμηστερη αποδοση τους στην Αγγλια! :p:p