Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Θα ανέβει κανένας από Κρήτη για τη συναυλία;

Να προσθέσω επίσης ότι για κάποιο λόγο αρέσει πολύ στο backstage, οπότε δύσκολα θα μείνει εκτός set list.

Πες τους να βάλουν If that’s what it takes ή έστω My guitar lies bleeding in my arms! :lol::stuck_out_tongue:

Εγώ θα βολευόμουν και με ένα Stranger in this town.

ΕΛΑΑΑΑΑ!!!
ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ… 20 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!

ΛΑΜΟΥΣΗ ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΩΣ…
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΩ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ…

Εγώ με πλοίο από Χανιά (αν κ δεν έχω κλείσει εισητήριο ακόμα).
Ελπίζω να μην έχουν τπτ απεργίες εκείνες τις μέρες:papas:

παιδια,απο κουπι ξερετε καθολου??αν οχι,μαθετε για να ειστε σιγουροι…

Παιδιά το εισιτήριο απο Γερμανό είναι το γνωστό χαρτάκι που βγαίνει απο το μηχάνημα, ή δίνουν κανονικό ticket;
Απο που αλλού μπορούμε να προμηθευτούμε;

Ναι, ένα χαρτάκι που βγαίνει από μηχάνημα είναι! Εισήτηρια έχει κ εδώ: www.eleventickets.gr αλλά το παραλαμβάνεις πάλι από Γερμανό

Απο το Γερμανο φίλος θα παρεις για αρχη ενα χαρτι (μιση Α4) με τα στοιχεια του τικετ…
Οταν θα τα λαβει Ο Γερμανος απο ελεβεν θα σε καλεσουν να παρεις το κανονικο τικετο το οποιο εμφανισιακα ειναι χαλια…
Αλλα στα τετοια σου οπως και αν ειναι…

Οι Bon Jovi θα ειναι γαμω και ολα καλα!!!

Και τι περιμενεις ρε μαεστρο???
παρε το τικετακι σου να γουσταρεις.

Εισητήριο για τη συναυλία έχω. Εισητήριο για το καράβι θα βρω να έρθω. Άμα όμως τους έρθει να κλείσουνε τα λιμάνια κ να κάνουν απεργίες εκείνες τις μέρες τρέχα γύρευε…
Αλλά ας μην το γρουσουζεύουμε!!!

KEEP THE FAITH!!!

μ αεροπλάνα και βαπόρια…

ε ρε τι θα γίνει… 17 και απόψε…

Χαμος θα γινει!!!ολοι αυτο περιμενουμε :D:D:D

εχει και παρτυ στισ 15/7…παρτυ προθερμανσης πριν το μεγαλο παρτυ στισ 20 Ιουλιου!!!
HELL YEAH!!!:D:D:D:D

BON JOVI FOREVER!

γεια σας παιδιά
είμαι κάτοχος εισητηρίου για bon Jovi στην αρένα, 60 ευρώ το αγόρασα\δυστηχώε επειδή εκίνη την ημέρα δεν θα μπορέσω να είμαι Αθήνα αναγκαστικά θα πρέπει αν το πουλήσω
έτσι λοιπόν όποιος ενδιαφέρετε το πουλάω 35 ευρώ σχεδόν μισοτιμής δηλαδή, τσάμπα πράμα
αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μου στο: difatour@yahoo.gr

α και το εισητήριο είναι κανονικότατο,δεκτός κάθε έλεγχος

Ευχαριστώ πολύ

Ανοιξανε και τις θυρες 2 και 34 για 60 ευρω. Περιμενα 50 να πω την αληθεια για να τρεξουν οσοι δεν ηταν σιγουροι…

Κι αν δεν κανω λαθος,ανοιξαν κ αλλη μια θυρα VIP στο κατω διαζωμα.Οχι ανοιξαν,την μετετρεψαν σε VIP καλυτερα.
Μαλακιες…Αν δεν τσιμπουσαν τοσο πολυ τις τιμες στα εισητηρια,ειδικα στο πανω διαζωμα,θα μπορουσε να παει κ sold out.
Δεν πειραζει ομως,κ 55.000 καλα ειμαστε.Γιατι αμα κρινω κ απο αλλες συναυλιες που εγιναν στη χωρα μας φετος…Κλαφτα χαραλαμπε

2 εβδομάδες έμειναν…

Μόλις είδα ότι θα είναι και σε εμάς support οι Breakers. Γελοίοι τύποι με το μπασίστα να είναι ίδιος ο Μπόρατ.

yparxei akoma?