Γεια σας παιδακια!!!
Ερωτησούλα?
Ξερει κανεις απο Αεροδρομιο ποση ωρα χρειαζεται για ΟΑΚΑ και τη συγκοινωνια πρεπει να πάρω???
Μετρο και μετά??? Χρόνος που χρειάζεται???
ευχαριστω κιόλας εκ των προτέρων!!!
Γεια σας παιδακια!!!
Ερωτησούλα?
Ξερει κανεις απο Αεροδρομιο ποση ωρα χρειαζεται για ΟΑΚΑ και τη συγκοινωνια πρεπει να πάρω???
Μετρο και μετά??? Χρόνος που χρειάζεται???
ευχαριστω κιόλας εκ των προτέρων!!!
Πάρε προαστιακό μέχρι Νερατζιώτισσα κ μετά ηλεκτρικό μέχρι Ειρήνη (1 στάση μετά δηλαδή)
[B]Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένης ζήτησης, οι θύρες 2 και 34 άνοιξαν προς πώληση στην τιμή των 60? (καθήμενοι Ε)[/B]
Τιμές Εισιτηρίων:* Καθήμενοι Δ: 50? SOLD OUT * Καθήμενοι E: 60? * Αrena Ορθίων: 65? * Καθήμενοι Γ: 70? * Καθήμενοι Β: 80? * Καθήμενοι Α: 95? * Golden Standing Arena: 150?* SOLD OUT * VIP: 250?** * Cosmote Circle Package: 350?*** SOLD OUT
12 και απόψε…
Για να δούμε τι θα παίξουν αύριο στην Πόλη, νομίζω είναι κ εκεί η πρώτη τους συναυλία…
εγιναν sold out και οι θυρες 3 και 33…!
Επομενως το κατω διαζωμα του οακα θα ειναι φισκα!! (Δεν ειναι sold out μονο η 31, που λογικα θα γινει και αυτη, καθως η 5 που ειναι ακριβως απεναντι της ειναι γεματη… α! και η 29, που οκ ειναι vip)
Αν οι παπαρες ειχαν λιγο πιο χαμηλες τιμες στις πανω θυρες δεν θα επεφτε καρφιτσα…!
[B]Eleven Concerts[/B]
Πόρτες ανοίγουν στις 6… Guess why…
Εγω τους εγραψα για ποιο λογο πιστευω,ή μαλλον θελω…Αλλα για να δουμε αν θα δωσουν απαντηση…
??? δηλαδή
Τα εισητηρια γραφουν οτι οι θυρες ανοιγουν στις 18:30.Ομως αυτοι εγραψαν οτι για καποιο λογο θα ανοιξουν στις 18:00.
Κ μολις εχω νεα απτο μετωπο που ιιιισως σημαινει κατι…Στο σχολιο μου που ηταν αυτο : <<επειδη θα γινεται της μουρλης απο κοσμο κ επειδη θα παιξουν 3ωρο σετλιστ οι Θεοι…λεεεω εγω τωρα>>, εκαναν like οι της eleven… Για να δουμε…3ωρο σετ να τρελαθουμε???
Θα Παἰξουν σἰγουρα 2,5 ὠρες…ἰσως και 3…αλλἀ αυτὀ εξαρταται απο πολλα πραγματα…οπως και να εχει θα ειναι τρομερο live…και οσοι δεν τους εχουν δει καλο θα ηταν να τους δουν…μιλαμε για το απολυτο παρτυ…
11 μερουλες ακομα…
KEEP THE FAITH :D:D:D:D
Set list από Τουρκία.
κάτι παρόμοιο θα πρέπει να περιμένουμε και εμείς.
[SPOILER]
Raise Your Hands
You Give Love a Bad Name
Born To Be My Baby
We Weren’t Born To Follow
Lost Highway
It’s My Life
Blaze Of Glory
In These Arms
We Got It Goin On
Captain Crash and The Beauty Queen From Mars
Bad Medicine w/ Pretty Woman
Bed Of Roses
Diamond Ring
I’ll Be There For You
Who Says You Can’t Go Home
Sleep When I’m Dead
Someday I’ll Be Saturday Night
Have a Nice Day
Keep The Faith
When We Were Beautiful
Wanted Dead Or Alive
Blood on Blood
Livin’ on a Prayer
Always
[/SPOILER]
Εεεεε όχι περιμένω κάτι καλύτερο γαμώτο…
Φιλαράκι μου πάντως που πήγε είπε ότι ήταν εκπληκτικά!!!
Προσωπικη γνωμη πως πρεπει να περιμενουμε καατι περισσοτερο…
To ali sami yen εχει το 1/3 της χωριτηκοτητας του ΟΑΚΑ,κ απ οτι μας εχουν δειξει,<<τιμουν>> τον πολυ κοσμο με περισσοτερα κομματια… Θα δουμε,εδω θα μαστε
καλό το set list της Κων/πολης, μεσες ακρες τα ιδια θα ακουσουμε κ εδω…10 κ απόψε…
Καλά, μην περιμένετε τρίωρα γιατί θα απογοητευτείτε. Δύο ώρες στάνταρ θα παίξουν, οτιδήποτε περισσότερο είναι ευπρόσδεκτο. Από 22 μέχρι 27 τραγούδια έχει η περιοδεία, 27 έπαιξαν στο Μόναχο όπου πάντα παίζουν πολύ και η συναυλία μεταδόθηκε και με live streaming από το site τους.
Επειδή η συναυλία είναι 20 Ιουλίου, κατακαλόκαιρο και μέσα στην ξεραΐλα θα παίξουν και Dry County και αφου θα έχουμε ξεφύγει θα παίξουν και το Runnaway…
χεχεχε!!!
Ετοιμαστείτε για το απόλυτο πάρτι παλικάρια!!!
το σετ νομιζω θα ειναι σαν αυτο στο Μοναχο.γυρο στα 27 κομματια και 3ωρο.ερχονται και πρωτη φορα ελλαδα στην ιστορια τους.σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες του tour.
Το εθεσες οσο καλυτερα γινοταν…Χαχαχαχα :lol:
Παιξε, Hey God,I’Died for you,Shot through the heart. Tι? Δεν θα τα παιξεις? Καλααααα…φυλαγμενο στο κραταω το κραξιμο.
Το οποίο Ι’d Die 4 You παίχτηκε μετά από request μια φορά στο τουρ