WTF? Επιδημία greeklish στους συντάκτες!!!
Αντάρτικο το λέω γω!
πρέπει να τραβήξει μερικά αυτάκια ο Κουρου. Πολύ λάσκα έχει μείνει η ομάδα. :blues:
Πάρε κεφάλια πρόεδρε κι έτσι.
17 Ιταλία, 20 Ελλάδα. Μια χαρούλα! 3 μέρες ξεκούραση, να πάνε να δούνε την Ακρόπολη, να φάνε πατσά και να ετοιμαστούν για ένα ταπεινό 3ωρο σόου!
Δεν νομίζω να διαφέρουν οι τιμές σε σχέση με αυτές των ACDC!Στο ίδιο επίπεδο θα είναι…
Αν είναι πολύ ακριβότερες και παίζει και τίποτα άλλο καλό εκείνη την εποχή…θα του μείνει μισοάδειο το Οάκα του κοντού!Και φυσικά αν δεν έχουμε χρεοκοπήσει μέχρι τότε…:har:
ε ρε γλέντια…20 Ιουλίου λοιπόν…
ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ !!!:p:
τους απελάσαμε.
απέλαση τώρα, τιτίκες κι οι 2 τους.
μισοπλέμονες. τους στείλαμε να μάθουν μπαλίτσα.:blues:
προβλέπω μεγάλο κράξιμο για τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά έτσι είναι παντού.
attention, not to fall from the clouds, kids!
αααααααντε ρε γαμωτο ομως ποτε θα ανακοινωθουν???
πριν φυγουμε για σκορπιονς ελπιζω… -.-’
Spam το F5 για refresh στο site της eleven για την ανακοίνωση…
Μονο αυτο το βιντεακι χουν ακομα…το τσεκαρα…
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με τον πονο μας παιζουν???
(καλα μ τον πονο μας θα παιξουν μολις πουν τις τιμες…αααααααχχχχχχχ)
το ξαναγράφω
2008, μπροστά στην σκηνή, 85 ευρώ, Γερμανία
μην αυταπατάστε, τζόβι ειναι αυτοί, αρχίστε από τώρα τις οικονομίες
Δεν τους υποχρεωνει κανεις να πανε στο ΟΑΚΑ αν εχουν πολυ ακριβα εισιτηρια μια χαρα θα ειναι και το Καραισκακη, δλδ οι Scorpions και οι Aerosmith που πανε εκει κακο ειναι?
85 μπροστα στην σκηνη το χουν πολλες μπαντες…και οι Aerosmith και οι Maiden και οι Ac/Dc ολη την αρενα…
εγω δεν εχω σκοπο να παω μπροστα μπροστα…γι αυτο περιμενω να δω πως θα ναι διαμορφωμενες οι θεσεις στο σταδιο και πως θα πανε οι τιμες…γι αυτο ευελπιστω να γινει κατι οπως στους Ac/Dc…ειναι το ποιο λογικο…κακα τα ψεματα…λεφτα δεν υπαρχουν…ας το σκεφτει ο μαπας ο θεμιστοκλης…
δεν ειμαι φαν των τζοβι
γιαυτο το λαηβ ομως, θα ξαναπαω μπροστα
αξιζει παιδες, αληθεια λεω
Αν πηγαίνανε στο Καραϊσκάκη θα είχε 30.000 μέσα και καμιά 50.000 απ’έξω!
τοσο καλοι ε???
εχω ακουσει παρα πολλα που με ψηνουν παρα πολυ για την συναυλια κι ας μην ειμαι κι εγω η πρωτη φαν…
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…
γτ στο οακα τι νομιζεις θα γινει???
XAXAXAXAXAAX!!!
θα το γράφω μέχρι να μου σβήνει τα post ο μοδερατορας… Μια φορά έρχονται στην Ελλάδα μπάντες όπως οι ACDC, Kiss, Bon Jovi… Δεν χάνονται, γιατί πολύ απλά δύσκολο να ξαναέρθουν…