Απλά θέλω να τα αποφύγω
Ώπα κάτσε γιατί καταντάς αστείος.
Έχεις δει live απο τα παιδιά ή απλά λες ό,τι σου κατεβάζει η κούτρα σου;
τους έλληνες δεν τους ξέρω καθόλου. Στους ξένους αναφερόμουνα. Κάτι Δανοί απλά γελίοι…
Φαντάζομαι για αρένα θα πουλάνε εισιτήρια εκεί ε;;;
Αν και λογικά όλο και καμιά καλή προσφορά θα βρω απ’έξω
ίσως σου βρω ένα τελευταία στιγμή
μου εχει φυγει η τρελη καψα που ειχα το νοεβρη που πηρα το εισιτηριο για να μπω νωρις κ να περιμενω με τις ωρες εξω απο το οακα… ετσι κι αλλιως δεν ειναι σαν τους ac dc που αν πηγαινες νωρις εξασφαλιζες το καγκελο… με 2 χωρισματα μπροστα μου δε με πολυνοιαζει να κατσω κ πισω… με βλεπω να πηγαινω κατα τις 8…
Δες ρε μαν γιατί εδώ με γείωσαν 2 φορές από τις αγγελίες!
Εγώ πάλι τους Έλληνες ξέρω. Και τις δυο φορές που τους έχω δει ήταν αξιοπρεπέστατοι.
Οπότε ρίξτε καμιά ακρόαση άμα πάτε απο νωρίς
Εν ανάγκη θα φυσάμε εμείς, ρε παιδιά! Αν δούμε ότι πάνε να κλατάρουν, τόσες χιλιάδες κόσμος διώχνει τη ζέστη όχι από το ΟΑΚΑ, από το λεκανοπέδιο ολόκληρο! :lol:
…οντως την Τεταρτη θα έχει πολύ ζεστη…
Γνωρίζουμε τι ώρα θα βγουν οι Bon jovi?
Ε κατά τις 9 δε θα πρέπει να βγουν;;
κατά τις 9.30 λογικά. θα παίξουν 40αρια την τετάρτη ε??? θα ζαμπονιάσουμε μου φαίνεται :?
Πωλείτα 1 εισιτήριο για Bon Jovi 65 euro αρένα, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει email: aretis0@gmail.com
μπορεί κάποιος να μάθει, έχουμε και τις δουλειές μας πέρα από τη ζέστη…
Και ξαφνικά βγαίνει η Eleven και ανακοινώνει όλες τις λεπτομέρειες της συναυλίας λέει. Ώρες συγκροτημάτων τα πάντα… … … και μετά μπήκα στο air condition!!!
Κατά τι ώρα θα σκάσετε μύτη στο γήπεδο ρε???
Εγώ λογικά κατα τις 8
oraia pragmata… apo thn vroxh tis agglias, stous 41 vathmous sthn Ellada. My guitar lies bleeding in my arms mpa e ? Den peirazei, volevomaste kai me work for the working man
Udine
Πω ρε πούστη μου… Πολύ κόσμο βλέπω μέσα στο κύκλο…
Νταξει τι να κάνουμε… Ας είναι το μοναδικό live που δεν θα είμαι κάγκελο…