Οι τζοβιδες ξεκινουν στις 21.00, 18.30 το πρωτο σαπορτ. Και να δουμε τι ωρα θα τελειωσει, διοτι (ακουσα οτι) θα πρεπει να τρεχουμε για να προλαβουμε τον ηλεκτρικο . Ειδικα αν δεν αρχισει on time το σετ…
και τι ώρα σταματάει ο ηλεκτρικός;;; ;p
Λοιπόν έχω άσχημα νέα…
[SPOILER]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/SPOILER]
απ’οτι βλεπω παμε για 26 τραγουδια.λογικα θα εχει εισητηρια και απ’εξω.οριακα νομιζω θα προλαβουμε ηλεκτρικο.στην ιταλια χθες λεει ειχαν χορογραφιες και τετοια στις κερκιδες.εμεις κλασικα εδω τα γνωστα καπνογονα.η χειροτερη μερα αυριο,απο θεμα ζεστης.εμεις που ειμαστε και αρενα την κατσαμε.
O Chuck Norris μπορεί να προβλέψει το setlist των Bon Jovi!
θεϊκό!
Εμείς θα ξεκινήσουμε Τετάρτη πρωί από Ήπειρο, θα φάμε τους 42β Κελσίου στο κεφάλι όλη μέρα, και κατά τις 8 θα είμαστε μέσα στο ΟΑΚΑ. Καλά δεν είναι αυτή η ώρα? - έχω εισιτήρια για GoldenStanding…
Επίσης νομίζω ότι τα τρένα θα είναι μέχρι τις 2 το πρωί, έτσι γίνεται κάθε φορά που έχει μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ…
Φίλος μου άκουσε σε ραδιόφωνο της Σαλόνικας ότι είναι sold out!!! Πόσο μλκς είναι εδώ ρε;;;;
Δεν είναι έτσι;;;
BON JOVI εισιτήριο για COSMOTE CIRCLE (350 E)
Όποιος ενδιαφέρεται, ας απαντήσει…
…καμία και απόψε… :)
Λιγο παραπανω απο 24 ωρες εμειναν και επιτελους η επιθυμια περιπου 17 ετων,θα πραγματοποιηθει. Παιδακι ημουν και “γερασα” οταν παρακαλουσα να ερθουν στην Ελλαδα να τους δουμε. Εγω λογικα κατα τις 7.30 θα ειμαι ΟΑΚΑ ( ουτως ή αλλιως διπλα μενω ),θα παρω μια σακουλα μπυρες ( οπως σε καθε συναυλια αλλωστε ) και θα περιμενω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τους δω. Καλα να περασουμε ολοι μας και ελπιζω να μας ανταμειψουν απο ολες τις αποψεις.
Πωλειται εισητηριο αξιας 80 Ευρω -> 60 Ευρω
6942 010113 (Αθηνα)
ωρε θα παιξουν τιποτα απο τον πρωτο δισκο…?
επισης ριξε die for you .αλλα θελει φωνη το γ@μημενο…
ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει…
αλλα οταν εμαθα τις διασυνδεσεις φιλιες με Χιλαρυ Χιλτον και λοιπους Σαταναδες…
ξενερωσα…ο τυπος ψοφαει γαι δοξα…και εχει πουληθει…ενω τα τραγουδια μιλανε και για dry Country κλπ…τεσπα…αυτο που θα γινει αυριο το περιμενα μια ζωη…
κλασικα η μοναδικη χειροποιητη μπλουζα Pretty maids θα ιδρωσει ανεμιζοντας αλλη μια φορα…
ισως ειναι η τελαιυται συναυλια πριν τον Αρμαγεδονα…προλαβα κα την λερωσα πανω απο 50 φορες απο το 2006!..θα πεθανω χορτατος τουλαχιστον!:lol:
atkins, με μπλουζίτσα pretty maids ε, …σωστός!!!
αυριο τα μεγαλα γουστα…
ελπιζω να βρω απ’εξω καμια καλη μπλουζα της συναυλιας…
θα’ναι οτι πρεπει για την παραλια…8)
στο site της eleven λεει οτι θα εχει και απ’εξω εισητηρια.σε καποια σημεια.δε νομιζω για sold out.ειδικα με τοσο υψηλες τιμες.
Εδώ δεν έγινε στους αυστραλούς στους τζόβηδες θα γίνει!!!
Ακουγεται οτι της αρενας τελειωσαν.Δεν το χουν ανεβασει ακομα στο σαιτ της eleven,αλλα ρωτησε ενας φιλος σε γερμανο κ του ειπαν οτι δεν υπαρχουν.
πουλάω εισιτήριο αρένας από 65 ευρώ (το πήρα 30) 90 ευρώ.
Αμα σκασω με μπλουζα discharge και αρχιζω να mosharo λετε να με παρεξηγησουν οι jovides
Αν όντως είναι sold out η αρένα τότε θα έχει περισσότερο κόσμο από ότι στους AC/DC. Για να είμαι ειλικρινείς δεν το περίμενα!