Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

ελεγα να παω κατα τις 8+ αλλα αν οντως ειναι σολντ αουτ η αρενα θα παω πριν τις 7…

ναι.μονο καποια των 95e εμειναν.πηρα και γω τηλ.

Μόνο των 95; Για την αρένα είναι λογικό να τελείωσαν, αλλά αν έχουν μείνει μόνο των 95 σημαίνει πως τελείωσαν και τα περισσότερα του πάνω διαζώματος το οποίο μου φαίνεται λίγο υπερβολικό! (μακάρι βέβαια)
Όπως και να έχει, τα σίγουρα είναι γεμάτη αρένα και γεμάτο κάτω διάζωμα = ΠΟΛΥΣ κόσμος.

οι 2 εξτρα θυρες που ειχαν ανοιξει με τα 60e,ειναι sold out.

Τι sold out ρε παιδια? Αφου μια χαρα μπορεις να αγορασεις στο site της Eleven… Αρενα οντως δεν μπορεις να παρεις… Τωρα δεν ξερω σιγουρα αν η αρενα ειναι sold out, αλλα στο site δεν σου βγαζει καν την επιλογη “arena”, επομενως λογικα θα ειναι. Κατα τα αλλα σε κερκιδες και 60άρια υπαρχουν, και 70άρια υπάρχουν, και 80άρια υπαρχουν, και 95άρια υπαρχουν, και vip υπαρχουν…

δηλαδή αύριο θα είμαι τέτοια ώρα αρένα με χειρότερη ζέστη από τη σημερινή και θα περιμένω??? :?:?:?

τι ώρα βγαίνουν ξέρουμε? …για να ξέρω να ψήσω το αφεντικό από νωρίς, τι ώρα θα φύγω από δουλειά :stuck_out_tongue:

Δεν θα χρειαστει να παρεις και το λαδι για να γυαλιζεις, θα κανει δουλεια ο καυσωνας…:stuck_out_tongue:

[B][SIZE=“6”]IS THERE A DOCTOR IN THE HOUSE???[/SIZE][/B]

το 1994 το Mtv (για οσους το επιαναν Πατρα),το επαιζε καθε μερα!Με αυτο μεγαλωσα-με…Αυριο θα αποδοσουμε το ευχαριστω στο ΟΑΚΑ!

επιβεβαιωνει κάποιος ότι θα αρχίσουν στις 21:00 οι BJ?

ναι παιδιά 9 οι jovi

thanks!

Paizei kanena tick twn 150? exete sto nou sas mhpws… thanx

Παίδες, μια ερώτηση:

επειδή έρχομαι από μακριά με ΙΧ, συμφέρει να πάω να παρκάρω στα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ? Να μπω δλδ από Κηφισίας στην Σπύρου Λούη? Η΄καλύτερα να πάω με τρένο??

Μην μπείς καν στο πάρκινγκ. Πάρκαρε σε κάποιο δρομάκι από την απέναντι μεριά της Κηφησίας στο ύψος του ΟΑΚΑ και πήγαινε με τα πόδια περνώντας από την υπόγεια διάβαση, 5 λεπτά περπάτημα είναι. Το μεγαλύτερο κέρδος θα το έχεις κατά την έξοδο που μποτιλιάρεται το σύμπαν, σε 10 λεπτά θα έχεις φύγει.

ξερει κανενας αν θα υπαρχει και μετρο μεχρι πιο αργα λογω της απεργια των ταξι? φιλη μου που θα ειναι στη συναυλια θα μενει Ζωγραφου.προτεινετε κανεναν τροπο επιστροφης γιατι δεν ξερει. :slight_smile:

Το θέμα για τους νότιους είναι ο ΗΣΑΠ. Άμα κατέβεις Ομόνοια, μετά παίρνεις ένα 790 ή περπατάς μέχρι Σύνταγμα. Ντάξει, σήμερα το ποδαράτο κανείς δε το γλιτώνει μου φαίνεται

αν βγουν 9 θα προλαβουμε να γυρισουμε, αν βγουν μετα τις 9.30 τη γ@μησ@με…