Υπάρχει και το X14 το λεωφορείο το οποίο λειτουργεί όλο το βράδυ και πάει μεχρι το Σύνταγμα. Έχει στάση στο ΟΑΚΑ: http://www.oasa.gr/xmap.php?id=px14
Πού ακριβώς πέφτει η στάση του Χ14 στο ΟΑΚΑ;
καλα κ το 500 περναει αλλα ποιος θα πρωτομπει…
σταση ολυμπιακο σταδιο πανω στην κηφισιας…
Αυτό θα είναι όντως πρόβλημα αλλά εντάξει, περιμένουμε μέχρι να αδειάσει λίγο ο χωρος και φεύγουμε μετά που θα είναι πιο χαλαρά. Αν θυμάμαι καλά λεωφορείο έχει κάθε μισή ώρα.
εφτασε η ωρα, καλα να περάσουμε!!!
Πάντως το site του ΗΣΑΠ λέει:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ 00:15 κάθε μέρα.
Από Κηφισιά και από Πειραιά.
Αν ισχύει τουλάχιστον αυτό, όλοι θα προλάβουν.
Αν λόγω της ημέρας βάλουν κανα συρμό πιο αργά, ακόμα καλύτερα.
Αν επιλέξεις π.χ. σταθμό Ειρήνη με κατεύθυνση Κηφισιά, δείχνει ότι το τελευταίο τρένο είναι 00.56.
Για να βάλουν επιπλέον συρμούς μην ελπίζεις. Πήραν τηλέφωνο άλλα παιδιά και τους είπαν ότι δεν πρόκειται, θα παίξουμε με τις υπάρχουσες επιλογές κι ο Θεός βοηθός!
Μετά από αυτό που θα δείτε απόψε…και με τα πόδια να πάτε μέχρι τα Τρίκαλα,πάλι δε θα σας νοιάζει!Trust me!
ετσι ειναι!!!
Θα ξεκινήσω 7 και τέταρτο
Άντε καλή μας συναυλία8)
άμα δείτε έναν τύπο με μπλούζα manowar (ναι,τόσο γραφικός) μιλήστε ελεύθερα.
το πολύ πολύ να είναι και κανένας άλλος βλαμμένος εκτός από μένα και να πείτε: ωπ, σόρρυ!!! σε πέρασα για έναν γνωστό
Θα σας γνέφω από τις κερκίδες! (Κι ας μη με ξέρετε) :lol:
θα σε αναγνωρίσουμε,θα γυαλίζει η ασπίδα απο τον ήλιο
ξεκιναω κ γω σε κανα τεταρτο… ελπιζω να μην εχει πολυ κοσμο η αρενα ακομα…
θα ψηθουμε μεχρι τις 9 γαμωωωω…:roll:
καλα να περασουμε…
Αν και κανεις δεν θα το δει τωρα, στελνω ευχες, καλα να περασετε ολοι.
τώρα παίζουν το i’ll be there for you .
όχι ,δεν είμαι μέσα .
στο μπαλκόνι μου είμαι ,μπορεί να μην βλέπω ,αλλά τουλάχιστον ακούω.
πάντως έχουν πολύ καλό ήχο.
Το setlist συμφωνα με το twitter, (δεν ημουν εκει για να το επιβεβαιωσω κιολας)
- Raise Your Hands
- You Give Love A Bad Name
- Born To Be My Baby
- We Weren’t Born To Follow
- Lost Highway
- It’s My Life
- Blaze Of Glory
- In These Arms
- Captain Crash And The Beauty Queen From Mars
- We Got It Going On
- Bad Medicine
- When We Were Beautiful
- Bed Of Roses
- I’ll Be There For You
- Who Says You Can’t Go Home
- I’ll Sleep When I’m Dead
- Work For The Working Man
- Have A Nice Day
- Keep The Faith
- Wanted Dead Or Alive
- Always
- Livin’ On A Prayer
προφανώς δεν είμαι και ο καταλληλότερος κριτής αλλά ειλικρινά ήταν η πιο βαρετή συναυλία που εχω πάει μέχρι στιγμής. και κερδίζει με μεγάλη ευκολία τη πρωτιά!
ήχος χαμηλός, άκουγες άνετα τον δίπλα σου, (τουλάχιστον στη μέση της αρένας που καθόμουν), ο τζόβι so and so. (το you give love a bad name το ψιλοσκότωσε, μου θύμισε sexy dave) μου φάνηκε ότι γενικά έχανε πολλές ανάσες και δεν ήταν και σε καμμιά ιδιαίτερη κατάσταση. περίμενα επίσης πολύ καλύτερο σόου, είχα στο μυαλό μου κάτι σε υπερπαραγωγή αλλά δεεεεεν. τη καταστάση την έσωνε (για μένα τουλάχιστον) ο σάμπορας που γαμεί.
αα, κι ο κόσμος πολύ νοχελικός μου φάνηκε. γενικά τη περίμενα πιο πάρτυ τη κατάσταση αλλά σκυλοβαρέθηκα.το μόνο καλο είναι ότι είχε πολλά όμορφα κοριτσάκια.
αυτά.
Τι? Δεν εχει Runaway? Καλα που δεν πηγα
Κατα τα αλλα…Ρε βαρβαρε Ελρικ ασε τα κοριτσακια για αυτους στην ηλικια τους, παιδεραστη, ε παιδεραστη!