Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

πλέον και τα 23χρονα κοριτσάκια είναι για μένα, γεράσαμε :stuck_out_tongue:

Για τα κοριτσακια πηγες ε? Οπως φανταζομαι και το 90% των ανδρων της συναυλιας. Πονηρουλη :stuck_out_tongue:

όχι ρε ,τι με πέρασες??? :stuck_out_tongue: άμα είναι να έδινα 30 ευρώ για να δω γκομενάκια πήγαινα και σε κολόμπαρο που θα έπιανα και τίποτα :lol::lol::lol:

Ένα κομμάτι τους μου αρέσει πολύ (Runaway) και δεν το παίξαν…

Τους έχουμε δει και καλύτερους. Ο Μπον Τζόβι τα είχε φτύσει από τη ζέστη για αυτό και κουτσούρεψε και το σετ λιστ. Δεν είχε ανάσες ειδικά προς το τέλος. Ο Ρίτσι όλα τα λεφτά. Το σετ λιστ θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, αλλά ήταν φανερό ότι δεν άντεχε.

ωραια περασα αλλα δεν ξερω, περιμενα περισσοτερα κ δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος… δε λεω 2 μιση ωρες παιξανε αλλα…

ολα αρχισαν ιδανικα με την τριπλετα Raise Your Hands-You Give Love A Bad Name-Born To Be My Baby κ πιστεψα οτι θα ζησουμε ενα τρελο παρτυ αλλα τα τραγουδια που ακολουθησαν εριξαν πολυ τους τονους κ κατεληξα να αναβω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο γιατι απλως στεκομουν… περασε κ το υπεροχο blaze of glory κ περιμενα πως κ πως το bad medicine για να χτυπηθουμε λιγο… απο κει κ περα ψιλοεστρωσε το πραγμα κ ακουσαμε καποιες απο τις κομματαρες για τις οποιες πηγαμε…
λιγα μου φανηκαν τα τραγουδια (μαλλον γιατι ελειψαν πολλα) κ ημουν σιγουρος οτι θα εχει κ δευτερο encore αλλα ανοιξαν οι προβολεις κ καταλαβα…

ο κοσμος… αχχχχ… ο χειροτερος που εχω δει σε συναυλια… μακραν…
ειναι δυνατον ρε πουστη να παιζουν κομματαρες i’ll sleep when i’m dead,keep the faith κ wanted dead or alive κ να τραγουδαει ενας εδω κ ενας εκει κ στο its my life να γινεται ο κακος χαμος??? μα στο its my life?? σε ενα τραγουδι της πλακας??
αν γινοντουσαν αυτα σχετικα μπροστα στην αρενα φανταζομαι στις κερκιδες…

καλα για καμερες κ κινητα μην αρχισω γιατι θα λεω μεχρι μεθαυριο…

εδιτ: οι breakers μου αρεσαν αρκετα, ειδικα τα κομματια που βαρουσαν…

Ο Bon Jovi ήταν τρομερός ρε, αλλά ο Richie ήταν από άλλο πλανήτη, είναι ο καταλύτης που τους κάνει από καλούς, μεγάλους.

Μέτρια παραγωγή
Μέτριο και μικρό (συγκριτικά με άλλες πόλεις και για πρώτη φορά)setlist
Κάτω του Mετρίου φωνητικώς ο Jovi
Πάρα πολύς κόσμος που δεν φώναξε ούτε μια φορά το όνομα της μπάντας

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

Κι αν δεν πάλευε τη ζέστη να έβγαινε με καμιά φανέλα κι όχι με tshirt κι από πάνω δερμάτινο, με 40 βαθμούς.

Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλή η συναυλία πάντως αν και στο τέλος κουράστηκαν αρκετά οι jovi.Νομίζω πώς ήταν μια χαρά και με πολύ δουλεμένο ήχο και όλα αυτά.Εκεί που ήμουν ακουγόταν μια χαρά δεν άκουγα τον διπλανό μου δηλαδή.Τώρα όσο αφορά τη ζέστη αφόρητη και αυτό πιστεύω μας κόστισε το δεύτερο encore.damn χάσαμε καλά πράγματα.
Τώρα όσο αφορά το κοινό να φανταστείτε ότι στη θήρα που ήμουν εγώ τραγουδούσαμε μόνο η παρέα μας σε φάση που μας έχει βγεί το λαρύγγι. Δηλαδή έλεος,ούτε καν σηκώνονταν κάποια άτομα.Άραζαν με καφέ και τσιγαράκι.Απλά τραγικό
Anyway πολύ καλό show,επιτέλους είδα τους bon jovi live(το ήθελα απο μικρός) αν και πιστεύω πως θα μπορούσαν να ήταν πολύ πολύ πολύ καλύτεροι απο ότι τους είδα.

PS. Τι σολάρες που έκανε ο sambora.Απορώ γιατί δεν τον αφήνουν να κάνει το σόλο του in these arms.Επίσης, ο tico κόντευε να σκάσει!! :lol::lol:
Τη φωνή του John που λέτε τώρα ότι ήταν χάλια come on την έχουμε δεί και χειρότερα

Ένα δάκρυ πρέπει να έφυγε στο Βed of Roses…και άλλο ένα στο Always.
Καριόλα καψούρα.

Ο Ριτσι όλα τα λεφτά-αναμενόμενο όμως. Ο Μπον Τζόβι πάντως μου φάνηκε μια χαρά :stuck_out_tongue:
Ευχάριστη έκπληξη η εκτέλεση του Pretty woman αναμέσα στο Bad Medicine… Καλούλα συναυλία και ήχος ΟΚ για εμάς της πλάγιας κερκίδας. Ωραίες και οθονούλες με όπως πρέπει κάλυψη για εμάς τους μακρυά. Α και τον διπλανό δε τον άκουγα :stuck_out_tongue:

Δε φορούσατε μπλούζα Manowar, γιαυτό :lol:!

Για εμάς που καθόμασταν στις μακρινές θύρες ακριβώς απέναντι από την σκηνή, το πιο άκυρο ήταν ο μη συγχρονισμός του ήχου που ακούγαμε με την εικόνα που βλέπαμε.
Επίσης, όταν έχεις δει Waters πριν από 10 μέρες, όλα τα άλλα οπτικοακουστικά σόου σου φαίνονται β’ και γ’ κατηγορίας

ενταξη.τι να πω τωρα.το μονο θετικο ειναι οτι ειδα το συγκροτημα που μας εκανε και γουσταραμε στα παιδικα μας χρονια.το μονο που μενει ειναι οτι’‘ειδα bon jovi’’.ενταξη δεν ειναι ακομα 20 χρονων.δυστυχος περνανε τα χρονια.ritchie-νταξη θεος,οπως και οι αλλοι σε καλη φορμα.τωρα ο bon λογο και της ζεστης,την εβγαλε τη βραδια οριακα.
#καλα ο ηχος δεν ειχε πολυ ενταση,(ποιο μπροστα απο μεση ημουν αρενα).καμια σχεση με acdc.η κιθαρα ηταν λιγο πισω απο φωνητικα.δε ξερω τι εγινε.
#ο κοσμος αποραδεκτος.ολο ασχετοι μπουζουκοβιοι και τετοια,σε καθε κουνημα του,απο κατω ουρλιαζαν.λες και βγαινει ο sak…ουτε το ονομα του δε λεω.με τα κινητα συνεχεια εβλεπαν το live μεσα απ’την οθονη.εδω ρε πεταξαν και γαρυφαλα σε ενα κομματι. ελεος ρε.πατε σε κανα κιαμο καλυτερα.πουθεναδες ασχετοι.
#που ηταν το runnaway!!!πρωτη φορα στην ελλαδα,και δεν το παιζεις.και επισης κανενα κομματι απο τον πρωτο δισκο.μπορουσε να ηταν και καλυτερο το set list.
#αυτο που κραταω ειναι οκ.ειδα bon jovi επιτελους

Οχ ναι το είχα ξεχάσει αυτό!!!
Στο bed of roses πέταξαν γαρύφαλλα!!Νταξ τραγικότατο

Α, μπράβο, ρε Γιάννη! Πες τα! Ακριβώς απέναντι καθόμουν κι εγώ και ειδικά στα πρώτα τραγούδια είπα, ρε λες και τα λέει πλέι μπακ;

Πού πας ρε Καραμήτρο Τζόνι με τέτοια ζέστη με δερμάτινο/βυνίλ πουκάμισο και δη μακρυμάνικο; Για να μην πω που κάνα μισάωρο πριν το τέλος έβαλες και τζινάκι μπουφάν, κρυουλιάρη!

Το σετ λιστ ΟΚ για τα γούστα μου, αλλά ναι, θέλαμε το Runaway γαμώ το κέρατό μου!

Οι περισσότεροι από την κερκίδα μου πριν καν το πρώτο ανκόρ πήγαν να φύγουν, είχαν εξαντληθεί από τη ζέστη και νόμιζαν ότι και τόσο που τους είδαμε αρκεί. Τους φωνάζαμε όσοι ξέραμε να μείνουν και δε μας πίστευαν.

Εχμ… εξκιούζ μι, αλλά κάποιοι αύριο θα θυμούνται το χορό και το τραγούδι που έριξαν ενώ εγώ θα ξαναζώ τη συναυλία από τα βιντεάκια που τράβηξα. Και τότε θα χορέψω και θα τραγουδήσω όσο μου γουστάρει χωρίς να γίνω ρόμπα :lol: Να γιατί οι περισσότεροι τραβάμε βίντεο.

Εκφράζω τα σέβη μου στον Τίκο. Ο πιο κουλ για μένα κι ας χτυπιόταν πιο πολύ απ’ όλους. Ο μπαρμπα-Γιάννης έχυσε πολύυυυυυυυυυυυ ιδρώτα. Τι στα μάτια τού έμπαινε, τι δεν προλάβαινε να ανασάνει, λέω θα’χει γούστο να τον χάσουμε και να μας καταριούνται μετά όσοι δεν πρόλαβαν να τους δουν.

Ντέμη, τσιφούτη, πόσα τους έσκασες για λειψό σετ λιστ;

Υ.Γ. Άλλη φορά, 20 Ιουλίου ΔΕΝ κάνουμε συναυλίες, γκέγκε; 20 Σεπτεμβρίου το συζητάμε, 20 Οκτωβρίου μπορεί, εν μέσω ελληνικής ζέστης δεν κάνουμε, καπίς;

Σίγουρα δεν ήταν τριαντάφυλλα; Ωραίο μου ακούγεται!

κατι απ΄τα 2 ηταν σιγουρα

Λοιπόν: Ήταν η 5η φορά που τους βλέπω, το χάρηκα όσο σε όλες και ίσως λίγο παραπάνω λόγω μεγάλης παρέας και… ένθερμου κοινού. Ναι, μια χαρά ήταν το κοινό. Τι νομίζετε; ότι στο εξωτερικό ξέρουν όλοι το Sleep When I’m Dead ή το Dry County; Ούτε καν σας πληροφορώ. Παντού στο “It’s My Life” κτλ γίνεται ο χαμός και τους έχω δει σε 3 (4 μαζί με την Ελλάδα) διαφορετικές χώρες.

Επίσης είχε πολύ περισσότερο κόσμο από ό,τι περίμενα. Μόνο στις πάνω γωνίες δεν είχε γεμίσει.

Όσοι λένε για τη φωνή χάνουν πιστεύω το point μίας συναυλίας των BJ. Αν και θα μπορούσαν όντως να είχαν παίξει 2-3 κομμάτια παραπάνω στο τέλος - αυτό ομολογώ πως μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, κυρίως σε συνδυασμό με το ότι το setlist δεν είχε καμία έκπληξη. Πριν από ένα μήνα τους είδα να παίζουν 3 ώρες και τώρα 2.20. Με πάρα πολύ και καλό κοινό. Και έπαιζαν και για πρώτη φορά. Ε παίξε ρε Τζων άλλα 2-3 να φύγουμε όλοι χαρούμενοι.
Βέβαια το ότι διαμαρτυρόμαστε για το ότι έπαιξαν… μόλις δύο ώρες και 20 λεπτά λέει πολλά.

Ναι κάτι απο τα δύο
ψόφος σε όποιον/όποια το έκανε

Όσο για τη διαφορά εικόνας και ήχου στην άλλη άκρη του γηπέδου, το μόνο που μπορείτε να κατηγορήσετε είναι… ή φύση και οι διαφορετικές ταχύτητες ήχου και φωτός :stuck_out_tongue: