ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ - ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ!!!
http://drycounty.com/jovitalk/showthread.php?p=1021883#post1021883
Ticket prices for Norway show in euros:
standing: 73e
sitting: 75e/79e
golden circle: 121e
diamond circle: 208e
Dublin is ?65.70 - ?91.25
Croatian ticket prices are:
Standing 41 ?
Field 45 ?
Standing 60 ?
Golden Cricle 60 ?
VIP 110 ?
Diamond Ring 274 ?
65 ευρω και ειμαστε οκ πιστευω
Μα καλά τώρα συζητάμε τις τιμές για μια τέτοια μπάντα??? Πρώτη φορά έρχονται οι θεοι ρε!!!
με όλο το σεβασμό και χωρίς να είμαι στις τσέπες άλλων, 65 ευρώ μαζεύονται… Πάσο βέβαια για τα παιδιά από επαρχία, που έχουν πολλαπλάσια έξοδα…
βλεπω το cosmote standing εκει πως το λεει και μου τρεχουν τα σαλια…
αλλα οκ…65…αντε αν κερδισω το λαικο λαχειο να παρω πιο ακριβο…γιατι μην ξεχναμε,η didi τωρα ανταγωνιζεται και θα πρεπει να φερει κατι εξισου καλο!
50άρι καθήμενων και τα μυαλά στα κάγκελα! Πιάτο όλο το στάδιο και στο βάθος η μπάντα!
Ααααααχ ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά αλλά δε γαμείς; Έχουμε 9 μήνες ακόμα. Μαζεύονται πολύ άνετα.
Για το τικετάκι 25 λεπτά τη μέρα καβάτζα και τα βγάλατε!
60+ ευρώ στοιχίζει η μέση συναυλία στο Gagarin σε μένα που έρχομαι από Πάτρα.
τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων. 65 ? είναι νορμάλ τιμή για τα δεδομένα του Bon Jovi, όπως θα ήταν και αν ερχόταν ο Waters.
δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με το show των ACDC (για μένα είναι πολύ καλύτερο των U2) σε σκηνή - εφφέ - ηχητικό εξοπλισμό.
μην είμαστε μονόπλευροι σε ότι μας αρέσει να αξίζει τα λεφτά του και ότι δεν μας αρέσει να μας φαίνεται υπερβολικό.
συμφωνώ…
What Outshined said!
μια χαρά εξηγήθηκε ο ντέμης με τις τιμές… τα 65 της αρένας πιστεύω ότι είναι οκ συγκρίνοντας τα με τις τιμές που έχουν τα live τους και έξω… οπότε πλέον το μόνο πρόβλημα είναι η άδεια από το στρατό
είδα πολλές θύρες τις οποίες θα κρατήσουν άδειες οποτε να υπολογίσω το sold out γύρω στα 65χ?
Αλήθεια, γιατί οι θύρες 2,4,32,34, απέναντι απ την σκηνή και πάνω δεν ειναι διαθέσιμες?
Ερχόμενος απο Ηπειρο, θα τσιμπήσω το Golden των 150?, για εμενα και την γυναικα μου
Δεν θέλω να ταξιδεψω 6 ωρες και να μπω απ τις 6 το απογευμα μεσα για να πιασω θεση οσο πιο μπροστα γινεται…δεν αντέχω πλέον στην ηλικία μου
Δεν μαμιεται, θα σκάσω την 300αρα και πιστεύω θα το ευχαριστηθώ στην Golden area :band:
Ποιος τα λέει μωρέ αυτά; Είναι μύθος το πετσοκομμένο set των φεστιβάλ. Παλιά μπορεί να ίσχυε, αλλά πλέον ο headliner σχεδόν πάντα παίζει όσο θέλει.
Στο hard rock calling φέτος το καλοκαίρι είδα τον Paul McCartney να παίζει… [B]2 ώρες και 50 λεπτα… [/B]
Άσε που στο HRC σίγουρα θα έχει και καλά συγκροτήματα από κάτω.
By the way, 60+ λίρες στο Λονδίνο. Όσο σε εμάς η αρένα.
:lol:
πολυ καλες οι τιμες τελικα…
θα παρω το 65αρι μου κ απο νωρις στο οακα, οπως παντα…
τα 50αρια τα βλεπω να φευγουν την πρωτη μερα…
Cozy θα έρθω να τραγουδάμε παρέα το its my life
Πόσο κόσμο λέτε να μαζέψουν? εγώ πάντως, πέρα από την πλακίτσα, δεν είχα ιδέα πως είχαν τόσο ρεύμα στην ελλάδα οι bon jovi
αυτά είναι…από ήπειρο παιδιά κ εμείς γκρινιάζουμε για τις τιμές…
65 ? και απο μενα…
καλα ειναι - περιμενα περισσοτερο…
καλα να ειμαστε και θα τιμηθει και αυτο το live…
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άφησαν τις 4 θύρες κλειστές. Επειδή στους AC/DC δεν μάζεψαν πολύ κόσμο αυτές? :-k
ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ - ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΟΑΚΑ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟ - ΑΨΟΓΟΣ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ !!!ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 350?:-k