ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!
Από εδώ φαίνεται πως στις τιμές παίζει ρόλο και η χώρα διεξαγωγής, δλδ άλλες τιμές στη Νορβηγία και άλλες στην φτωχή πλην τίμια Κροατία. Και άλλες στην Ελλάδα (κάπου στο ενδιάμεσο).
Αντε επιτελους ανακοινωθηκε και επισημα…
Περιμενα περισσοτερα euro για αρενα…Παλι καλα…
Εκει θα ειμαστε φυσικα να τους δουμε και σε ανοιχτο, γιατι στο κλειστο ηταν τελεια αλλα ελειπε αυτη η αισθηση του λαου απο κατω να αποθεωνει…
Θεωρώ ότι οι τιμές είναι νορμάλ…αν έχεις και την καύλα των συναυλιών, τότε ακόμα καλύτερα…
άλλοι κρατάνε λεφτά για να κατεβαίνουν να βλέπουν ποδόσφαιρο, άλλοι πάνε για κυνήγι, εμείς πάμε για συναυλίες…
Η τιμή του εισιτηρίου δεν μας πολυκαίει για να είμαι ειλικρινής, το 50 τι 60 τι 90 όταν θέλω 150? για τα μεταφορικά και 100? για διαμονή - αν δεν φορτωθούμε σε κανα γνωστό :lol:
Οπότε η εκδρομή κοστίζει ένα 500αρικο και βάλε για ένα 2ήμερο στην Αθήνα μαζί με τα εισιτήρια…κάνουμε κουμάντο από τώρα αφού γουστάρουμε και πάμε
Τώρα αν ανκοινωθούν τπτ GnR ή RS την κάτσαμε#-o
GnR οφείλουν να ανακοινωθούν όμως
Γιατί είναι για τα μέλη του fun club.
65? για αρένα είναι μια χαρά!
Μπααα αρχηγε μην το λες…Ολο και καποιος θα γκρινιαξει. Ειναι στο DNA του Ελληνα…
Συμφωνώ οι τιμές ειναι οπως θα έπρεπε να ειναι.
Ερχομαι απο Ηρακλειο Κρητης και θα χτυπαγα ανετα το Cosmote Circle αλλα κατι μου λεει οτι θα ερθουν και αλλα μεγαλα ονοματα το 2011 για αυτο χτυπαω ενα golden για αρχη και αν δεν κατσουν αλλα καλα live παμε για circle…
Μαγκες θα ειναι απιστευτη βραδια!!!
Δείτε και το καινούριο dvd του Springsteen από Hyde Park πέρυσι και μετρήστε πόση ώρα έπαιξε.
Ο μεγαλος ειναι εκτος συναγωνισμου,βασικα δε παιζει να ειναι ανθρωπος με τετοια live που κανει στα 60 του.
ΑΛΛΑ και οι Bon Jovi καλοι ειναι
Λογικα θα ψησω αρενα,θα ειναι δυνατο live σιγουρα και οσοι τους εχουν δει εξω μονο καλα λογια λενε.
Πωωωω απλά δεν το πιστεύω ότι έρχονται.
Δεν το συλλαμβάνω ότι θα τους δω! Όχι τόσο γιατί κόβω φλέβες για μπ.τζ [γιατί πλέον το τεράστιο κόλλημα μου έχει φύγει] αλλά γιατί στο μυαλό μου είχαν αναχθεί σε άπιαστο μύθο στα 14-15 :lol: Και αυτά πάντα μένουν…
Αυτό που μου την έσπασε είναι το κοσμοτε σερκλ.
Ε όχι.
Θα πω μια μόνο φορά τη γνώμη μου για να μην ενοχλώ κιόλας.Είναι απο τα λίγα συγκροτήματα που και να με πληρώναν αδρά δεν θα πάταγα με τίποτα να δω.
Αυτά, για να σας το χαλάσω λίγο και δεν ξαναμιλάω.
μπορω να βγαλω εισιτηριο απο οποιονδηποτε γερμανο?? γιατι μαλλον θα ειμαι καλαματα τοτε…:-k
Τα εισιτηρια μπον τζοβι ειναι γενικα πανακριβα.
Θα πηγαινα μονο αν τους ειχα τρελο απωθημενο
Κατα τ’αλλα δεν παμε να δουμε καμμια μπαντα που ειναι τωρα στα καλυτερα της?(ΧΧ)παρα να μεινουμε ταπι για τα γεροντια:)
E, ναι …το λεει και το nickname σου.
ΕΛΕΟΣ ρε σεις!Μια χαρά είναι οι τιμές!Τι περιμένατε δηλαδή?20 ευρώ?Την Παπαρίζου νομίζετε ότι θα δείτε?
Το nickname εχει μεινει απο τα 13 φιλε μου
Και αν εβρισκα εισητηρια για gnr σε λογικες τιμες θα πηγαινα ευχαριστως
Κατι που προβληματιζει ειναι το κοινο,οσα βιντεακια ειδα απο προσφατες συναυλιες το κοινο ηταν αν οχι ψοφιο τουλαχιστον κοιμισμενο,βεβαια θα πει καποιος τι περιμενεις να κανει το κοινο στον bon jovi,τιποτα απλα λιγο παραπανω ενεργεια,λιγο ενθουσιασμο.
Bon Jovi Always London O2 Arena June 22nd 2010
Σουπερ εκτελεση και αποδοση.:country: