Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

μια χαρα ειναι οι τιμες εγω τσιμπαω το 65 και ειμαι μεσα σε ενα live που πιστευω οτι θα ναι κορυφη και θα ναι και sold out…:D:D

50αρι και αραλικι στην κερκιδουλα… :slight_smile:

Ο μόνος λογος για να παω θα ηταν κανενα Dry County. Ξέρει κανείς αν το παίζουν???

Τα τελευταία χρόνια το τιμάνε περισσότερο σε σχέση με παλαιότερα, αλλα δεν είναι 100% σίγουρο, μην σου πω κάτω του 50%.

Εννοείται οτι θα μπουμε τσαμπα :smiley:

με νεα συνδεση cosmote ??? :stuck_out_tongue:

η συναυλια που απειλει το ρεκορ προσελευσης θεατων ολων των εποχων σε ποπ- rock συναυλια ,υπο προυποθεσεις ,δηλαδη ευνοικες συνθηκες εποχης ,οχι πολλες συναυλιες την ιδια εποχη,ιδια βδομαδα ,ιδια μερα κτλ κτλ

επισης ενα ακομα γκρουπ που ‘χλευαστηκε’ απο τους εδω metal/rockαδες ‘ειδημονες’ , σαν ‘δηθεν’ , η απαντηση δοθηκε τελικα απο το χρονο και την διαρκεια τους και εδειξε ποιος ηταν γνησιος και ποιος δηθεν . Φυσικα ολοι αυτοι θα ειναι μεσα στο οακα . Οι ιδιοι ηταν αναγκαστικα στην επικαιροτητα λογω τεραστιας εμπορικης επιτυχιας , ομως απο τα ελληνικα rock εντυπα της εποχης εμειναν ‘στην απεξω’ .

Ειχα την τυχη , να τους παρακολουθησω απο την αρχη τους και καποια ανεπισημα ντεμο που κυκλοφορουσαν τοτε και ειχα εντυπωσιαστει .Απο τα γκρουπ που γκρεμισαν τα hard rock ‘κλισε’ ,οπως οτι για να παιζει καποιος hard rock , πρεπει να εχει υφος ‘ξινου μαγκα’ η συγκεκριμενο image .

Θεωρω το ομωνυμο του 1984 , απο τα καλυτερα αλμπουμ ολων το εποχων στο rock και το κομματι shot throught the heart (οχι το you give love …) , παρολο που δεν το εγραψαν οι ιδιοι , σαν το καλυτερο κομματι τους .

Αρχησαν παλι οι ψευτομαγκιες της 10αρας…
θα κανουμε ντου - θα μπουμε τζαμπα κτλ…
Αρεεε Ελληναρα αθανατε!!!

περάσανε οι εποχες του ντου και τζάμπα, ξυπνατε παιδιά…

Ερωτηση: πέρα απο internet, εισιτηρια se hard copy μονο απο Γερμανό??

Το θεμα δεν ειναι το ρεκορ η το αν θα γινει sold out,η ουσια ειναι ο κοσμος που θα παει να εχει παλμο,να εχει ενεργεια ,δυναμικη και οχι να ειναι σαν σε θεατρο οπως διαπιστωσα στα περισσοτερα βιντεο που ειδα με τις πιο προσφατες συναυλιες των bon jovi.

Το wanted dead or alive δεν νομιζω οτι ειναι και το πιο καταλληλο κομματι για να κλεινουν τις συναυλιες,ας αφηναν ενα livin on a prayer τελευταιο.

Χα, ποιος μιλησε για ντου, απλα εχω γνωριμιες που με βαζουν τσαμπα στο ΟΑΚΑ, αυτο ειναι ολο 8)

ποτε ειναι στην Κροατια??? ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ!!! :slight_smile:

Ψιλοκαλές τιμές για την πίσω αρένε, και μερικές καθισμένων…μάλλον θα πάω:):!:

ΠΗΡΑ ΤΟ TICKETAKI ΜΟΥ ΑΠΟ BACKSTAGEEE!!!
:D:D:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::rockon:

Ωραίος!!!

υπομονη μεχρι την πεμπτη για μας…:slight_smile:

Τα τσιμπήσαμε και εμείς.

Xριστουγεννα θα εφοδιαστω εγω! Δωρακι και ετσι :slight_smile:

bon jovi&rihanna τα σχολια δικα σας!!!#-o#-o

Σαν μια όαση ομορφιάς ανάμεσα στην μουσική μετριότητα είναι η Rihanna στο συγκεκριμένο βίντεο. :stuck_out_tongue: