το τικετακι αγοραστηκε!!!θυρα 11 και τα μυαλλα στα καγκελα!!!
απο που το πηρες???
απο cosmote …
αχααααα…θενξ…
Bon Jovi Live YouTube Stream
Μέσω YouTube θα μεταδοθεί ολόκληρη η συναυλία των θρυλικών Bon Jovi από το Best Buy Theater της Νέας Υόρκης αύριο Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010.
To live θα ξεκινήσει στις 20:00 το βράδυ (03:00 ώρα Ελλάδος ξημερώματα Πέμπτης) και θα μεταδοθεί ζωντανά σε μορφή streaming μέσα από το επίσημο YouTube channel του συγκροτήματος.
Το setlist μάλιστα της συγκεκριμένης συναυλίας έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά από τους fans των Bon Jovi που μέχρι και την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου μπορούσαν να στείλουν, μέσω ενός νέου εργαλείου του YouTube ονόματι Moderator tool, τα αγαπημένα τους Bon Jovi tracks στο συγκρότημα.
Η συναυλία θα μεταδοθεί και σε επανάληψη την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 11:00 (ώρα Ελλάδος).
Να παρουμε μια πρωτη γευση…
οταν τα εκαναν οι U2…
η μαγνητοσκοπηση την Πεμπτη ειναι στις 11 το πρωι ώρα Ελλάδας ή το βραδυ?
Ξέρει κανείς πόσα εισιτήρια θα βγουν για Cosmote Circle και πόσα για Golden?
από αύριο αρχίζει η προπώληση σε οποιοδήποτε Γερμανό?
1000 κ 1000 εχει παρει τ αυτι μου…
Από αύριο θα ξεκινήσει κανονικά, από Γερμανό έχει αρχίσει από τη Δευτέρα!
οχι απο δευετρα ξεκινησαν νομιζω μονο στα καταστηματα της κοσμοτε και μονο για συνδρομητες…απο γερμανο κανονικα ξεκιναει απο αυριο…
Φιλαράκι, δεν την αποστήθισες καλά τη διαφήμιση.
Από τα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πωλούνταν για συνδρομητές COSMOTE (εγώ έχω Κοσμοκάρτα) το τριήμερο 8-10/11 ως προπώληση και πήρα από το ΓΕΡΜΑΝΟ στην Καλλιθέα. Αύριο (Πέμπτη) θα αρχίσει επισήμως από παντού (Γερμανούς, ίντερνετ και τα τοιαύτα) και για όλους πια.
Αν εξαιρέσεις τη διαστημική εκτέλεση του Bad Medicine, το show ήταν μετριότατο.
απλα μετριοτατο το λες εσυ?
ανευρο τελειως…
ισως φταιει και το κοινο - θελω να πιστευω…
αν και δεν το ειδα ολοκληρο - γυρω στο μισαωρο…
ααα δεν ειδα και το bad medicine
Καλημέρα!
Σήμερα παράγγειλα 2 εισιτηριάκια των 150 για Golden Standing! Ελπίζω να μαστε καλά όλοι έως τότε, να περάσουμε καλά, και να βγάλουμε το εφηβικό απωθημένο
ΟΑΚΑ, σου ερχόμαστε από Ηπειρο!
ΥΓ: στις εκλογές, στην περιοχή μου, επειδή ήμουν εφορευτική, βρήκαμε τουλάχιστον 20 ψήφους που έλεγαν Bon Jovi επάνω!!:lol::lol::lol:
Με μια καλή καμπάνια δλδ τους βγάζαμε περιφερειάρχες εύκολα!
Το έψαξα και όντως έτσι είναι. Αν και τώρα που τσίμπησα το Cosmote Circle, δεν με πολυνοιάζει…
Δεν την είδα τη συναυλία. Πάντως, οι εμφανίσεις τους στην Αμερική πάντα είναι πιο άνευρες μιας και του κοινού το μόνο που του λείπει είναι το pop-corn, λες και είναι σε θέατρο! Στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικά… (Τσεκάρετε και την φετινή νοτιοαμερικάνικη τουρνέ! )
έγραψες!!!
Ήμουν κάπως επιεικής ;ρ
Μιάμιση ώρα έπαιξαν, μέσα στο Bad Medicine έχωσαν και Pretty Woman, το μόνο κομμάτι που έμεινα με ανοιχτό το στόμα, αρκετά καινούρια, από παλιά μόνο Living On A Prayer, Dead Or Alive, U Give Love, Keep The Faith, Bad Medicine, αυτά νομίζω.
Και στο Λονδίνο που τους είδα το καλοκαίρι είχαν παίξει το Pretty Woman στο medley του Bad Medicine, μόνο με τη διαφορά που είχαν χώσει μέσα και το Paint It Black!!! Πανικός! 8)
ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :lol::lol::lol: