ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ LIVE ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ Ο2 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ KEEP THE FAITH - MEDLEY ΒΜ - PRETTY WOMAN (ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ)!!! ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ !!!
IS THERE A DOCTOR IN THE HOUSE!!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!:lol::lol:
Δεν ξέρω…Αλλά και το εισιτήριο των Aerosmith (που αγόρασα από το Public) αλλά και των Cranberries (που αγόρασα έξω από το θέατρο βράχων την ημέρα της συναυλίας) είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους.
Πιθανό να συμβεί το ίδιο και με το εισιτήριο των Bon Jovi…:-k
Αυτοι μπορει οντως Live να ειναι πολυ καλοι,το κοινο που θα παει θα καταφερει να δημιουργησει αναλογη ατμοσφαιρα η θα ειναι οπως εχουμε δει σε προσφατες συναυλιες των Jovi τελειως ψοφιο.Βεβαια πιστευω το setlist να ειναι σε στυλ greatest hits επειδη βγαινει κ το αλμπουμ αυτο,μην βαλουν τιποτα κομματια οπως When We Were Beautiful,Who Says You Can’t Go Home κ πεσει βαρυς υπνος.
ΚΙΜΙ έχω μια ηλικία και επειδή παίζουν πάνω από 2 ώρες και θα δω και το support που θα βγει πριν υπολογίζω πάνω από 3 ώρες συνολική διάρκεια…Δεν μπορώ τόση ώρα ορθοστασία…8)
εγω πρεπει να κανω υπερβαση για να ειμαι στη συναυλια!βασικα δεν ειμαι ιδιαιτερος φαν αλλα το ψηνω γενικοτερα για ιστορικους λογους! παρ’ολα αυτα τα 65? + τα μεταφορικα(οχι για τα εισιτηρια…τα δικα μου για Αθηνα ) ειναι πολλα λεφτα για τα δεδομενα μου πλεον! αν δεν κατσει τιποτα αλλο θα δουμε! οποτε ευελπιστω να μην φυγουν και γρηγορα τα τικετα γιατι θα αργησω πολυ να το παρω αποφαση!
Λιγο off topic αλλα θα το πω γιατι μου κανει τρελη εντυπωση…
Ρε συ θεουλα nder…Κανονισμενο το εχεις παντα…??
Αν ψαξω θα βρω τουλαχιστον 700 ποστ σου με ωρα: 09.41 ακριβως…Ακριβως ομως…Τι διαολο…
Πρωινες ανησυχιες παρεα με καφε και τσιγαρο μην τρελενεσαι…:p:p
Θα υποθεσω οτι 09.40 κανεις το πρωτο σου διαλειματακι-τσιγαρο (αν καπνιζεις) στη δουλεια…
Για να πουμε και τα του θεματος…Εισιτηριο θα παρω απο Δεκεμβρη που θα εχω κανα φραγκο παραπανω…Ελπιζω να εχουν μεινει 65αρια αν και δεν βλεπω το sold out συντομα…Πιστευω θα γινει ομως…
Χααααα, ναι, κάπως έτσι στο πρωτο διάλλειμα ρίχνω μια ματια και ποστάρω…
On topic: αγόρασα μπιλιετάκια από Γερμανό το Σάββατο, αρένα 65 ευρώ, πήρα απόδειξη και όταν έρθουν τα εισιτίρια θα με ειδοποιήσουν να τα παραλάβω… ΑΝτε λοιπόν, περιμένουμε εως Ιούλιο πλέον για τη συναυλία της χρονιάς (κατ εμε πάντα)