Απ’ότι ξέρω λίγα απομένουν ακόμα και για Cosmote circle (350 Ε). Λογικό γιατί οι die-hard φανς (όπως κι εγώ… ) είναι οι πρώτοι που τα σκάνε και μάλιστα χοντρά για την εκάστοτε αγαπημένη μπάντα τους. Έχουν βγει 1000 και 1000.
οκ, αλλά για πόσα εισιτήρια μιλάμε?
1000 και 1000 ήταν τα golden και τα 350άρια νομίζω
Σωστό.
αρα λοιπόν ικανοποιητικά ξεκίνησε το πράγμα…
Δηλαδή θα 'χουμε 2000κόσμο μπροστά μας; ΠΦ!
Δεν θέλω να κάνω καν τους πολλαπλασιασμούς να υπολογίσω τις εισπράξεις ΜΟΝΟ από αυτές τις 2 κατηγορίες.
ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΑΜ… ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΥΡΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ - ΤΑ 350 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ARENA EXEI ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 8ΑΡΙ !!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!
ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ 1000 & 1000 + ΤΑ BACKSTAGE GENERAL ADMISSION & VIP PACKAGES (ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)!!!ΧΙΧΙΧΙΧ!!!:D:D:p
Εννοεις 8000?:)
E εννοείται!!!
Καλά πάει μέχρι τώρα, αλλά τα περρισότερα θα φύγουν μετά τις γιορτές…ελπίζω:):!:
Μάλλον μέσα στις γιορτές θα φύγουν, κάποιοι θα περιμένουν και το δώρο Χριστουγέννων.
Ως συνηθως απο ποσα τραγουδια αποτελειται το set list τους,να περιμενουμε ενα σετλιστ μεγαλο σε διαρκεια οπως ενος 02 Arena,η οπως στο Meadowlands Stadium που επαιξαν τον περασμενο ιουνιο/ιουλιο,η ενα σχετικα πιο μικρο γυρω στα 12-13 κομματια που επαιξαν πριν λιγες μερες στη μαδριτη?:-s:-k
Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε ένα αρκετά μεγάλο setlist γύρω στο 2,5ωρο!
Σωστά. Από 2 και 15’ και πάνω. Από εκεί και πέρα εξαρτάτε από τα κέφια τους και από το κοινό.
έχουμε πολύ δρόμο έως τον Ιούλιο… Ενα safe set list είναι τουλάχιστον 2 ώρες…
ΔΥΟΜΙΣΙ h ΘΕΩΡΩ ΤΟ MIN - ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (ΤΡΙΩΡΟ) - ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!!ΜΑΚΑΡΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ YOU NEVER KNOW!!:papas::papas:
Καλά αν γίνει κανένα τέτοιο τρελό θα μαζεύουμε τα μυαλά μας από τα πατώματα!
Το είδατε αυτό?
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=209064&cid=11
Απ την Ζουγκλα είναι, και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο…
Γνωρίζουμε ότι τελειώσαν τα Golden των 150?, αλλά εδώ μιλάει γενικά για sold-out!
Δεν υπάρχει περίπτωση για κανένα λόγο!