Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Καλα, ουτε για ανεκδοτο. Εχει γινει, ομως, sold out η θυρα 9 (μπορει να ειναι απο μερες, αλλα τωρα το ειδα) μαζι με το Golden κατι.

πωωωωω έγινε η 9 ε; Και ήθελα να πάρω εκεί αλλά δεν είχα φράγγα γαμώτο…

Jonkyr από η πληροφορία φίλε;

Ευκολο. Απο τον “χαρτη” χεχεχε:

https://www.eleventickets.gr/tickets/shop.aspx

Aααααα χαχχαχαχαχαχ οκ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καμιά πρόταση για το που να πάω; Η 11 είναι καλή ή πολύ πλάγια;

Στην 9 ειχα παρει εισιτηριο για τους AC/DC. Το μετανιωσα κι ευτυχως που ειχαμε προσβαση στην αρενα διοτι απο εκει ειδα τη συναυλια.

Θα σου προτεινα την 7Β: ειναι πιο μακρια απο τη σκηνη, αλλα εχει καλυτερη γωνια θεασης, 15 ευρω φτηνοτερα και ειναι σα να καθεσαι στην 9Α :wink:

Ολα αυτα, ομως, ειναι υποκειμενικα, μονο το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει ή οχι. Εγω πηρα τα 50αρια διοτι θεωρω υπερβολικα αυτα τα ποσα σε αυτες τις εποχες. Καθενας εχει τα δικα του κριτηρια, ομως ποτε δεν εισαι σιγουρος τι θα σου βγει το καρπουζι.

Αχά. Μάλιστα. Thx για τις πληροφορίες!!!

:ok: 8)

Φίλη που δουλεύει στα εισιτήρια εκτάκτως (γιατί η εταιρεία χρειάστηκε επιπλέον χέρια για να εκδώσει τις πρώτες μέρες), μου είπε ότι την πρώτη βδομάδα, άντε δέκα μέρες, έφυγαν 12.000 εισιτήρια όλων των κατηγοριών.

Κατι τετοιο ακουγεται γενικα…Προκειται για πολυ καλο αριθμο πιστευω…

ικανοποιητικά τα 12.000 εως τώρα, για να δούμε απο δω και περα πως θα πάει…
προσωπικά βλέπω 50.000 κόσμο…

Μεχρι στιγμης οντως εχουν φυγει πολλα εισιτηρια και γρηγορα, οχι συνηθισμενο για Ελλαδα αυτο.

ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΗΓΗ ΟΤΙ ΣΤΙΝ 15 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΑΝ 20000 ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ - ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ OI U2 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ) - :D:D

αυτο ακουγεται πολυ καλο

παρέλαβα το σάββατο τα μπιλιετάκια. Απλο χαρτί, όπως με aerosmith…

αντε τώρα υπομονή 8 μήνες…

Πήρα κι εγώ το δικό μου χτες 8)

Τσίμπησα και το τικετάκι μου για Barcelona!!!27/07!!!:D:D:dizzy:

ε, καλα δεν παίζεσαι, 2 ή 3 φορές λονδίνο το 2010, το 2011 βαρκελώνη, αθήνα…
εύγε!!!

xexexe!!!:stuck_out_tongue: τι να κάνω πάθη είναι αυτά!!

Cosmote Cirle, Golden Arena και μαλακίες… :thumbdown:

Δηλαδή εγώ που είμαι τρελαμένος και θέλω να είμαι στο κάγκελο μπροστά στην σκηνή γιατί να πρέπει να δώσω τρελά φράγκα;

Ας το έκαναν όπως στους U2 που τα RED ZONE ήταν στο πλάι (αλλά ήταν και τελείως διαφορετικό το σχήμα της σκηνής).

Στους U2 ήμουν κάγκελο μέσα στον κύκλο και περίμενα απ’τις 5μιση το πρωί έξω από το γήπεδο.

Και το τρελό είναι ότι στο κάγκελο θα είναι τίποτα φραγκάτοι με τις κουστουμίες τους και θα κάθονται σαν τα παγωτά ενώ εμείς θα χοροπηδάμε πιο πίσω. #-o

Δηλαδή δεν μετράει πόσο τρελαμένος είσαι για το συγκρότημα για να δεις μια συναυλία τους τέρμα μπροστά και να περιμένεις ώρες έξω από το γήπεδο, αλλά πόσα φράγκα έχεις…

Ξεφτίλα… [-X

καλά κάνεις, έτσι πρέπει!!!