Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Τα λες πάρα πολύ σωστά και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

https://www.eleventickets.gr/tickets/shop.aspx
Θύρες 7, 9, 11: sold out.
7 μήνες πριν και πριν τα Χριστούγεννα που λογικά θα πάρουν πολλοί εισιτήριο (κι εγώ μέσα :p).
Νομίζω πως πάει ΠΟΛΥ καλά. 8)

ναι ρε γαμωτο, δεν μπορουν να το φτιαξουν λιγο… κριμα…

Εεεεεε άργησα πολύ γαμώτο αλλά χωρίς φράγγα τι να κάνουμε… για καμιά αρένα με βλέπω!

όντως, δεδομένης της κατάστασης, είναι πολύ ικανοποιητικές οι εως τώρα πωλήσεις…!!!

Και αν τσεκάρετε ένα-ένα τα section όλων των θυρών θα δείτε πως αυτά που δεν είναι sold out είναι half-sold! Πάει πολύ καλά! Ίσως μετά τα Χριστούγεννα να ανοίξουν και τις 2,4,32,34 με 50Ε. Ελπίζουμε…

προσωπικά θα ήθαλα να ρεφάρουμε το sold out των U2, αλλά δεδομένης της κατάστασης είναι λίγο δύσκολο. μακάρι να διαψευστώ…

Νομίζω πως θα το καταφέρουμε! :wink:

Οτι θα γινει sold out το θεωρω δεδομενο.Τωρα για το αν θα ξεπεραστει η προσελευση κοσμου συγκριτικα με των U2,νομιζω πως αυτο ειναι αδυνατο λογω της σκηνης των 360 μοιρων που ειχαν κ μπορουσε να παει κοσμος κ <<πισω>> απτη σκηνη ουσιαστικα κ να παρακολουθησει τη συναυλια.
Οποτε μονο κ μονο εξαιτιας της διαμορφωσης της σκηνης νομιζω πως δεν μπορει να γινει.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που έχουν πουληθεί από τώρα τόσα πολλά εισιτήρια.

Οι u2 με όλες τις θύρες του Ο.Α.Κ.Α. ανοιχτές διέθεσαν περί τα 80.000-82.000 εισιτήρια (αν και με βάση τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της ευρωπαικής τους περιοδείας που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και γνωρίζοντας αρκετές από τις προσελεύσεις στις υπόλοιπες χώρες, ο αριθμός των εισιτηρίων θα πρέπει να προσεγγίζει τα 85.000). Οπότε είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να διατεθεί ένας τέτοιος αριθμός εισιτηρίων για τη συναυλία των Bon Jovi με κλειστές 16 θύρες και με την αρένα να είναι χωρισμένη σε 3 τομείς. Η μόνη σύγκριση επομένως που μπορεί να γίνει είναι με τη συναυλία της Madonna όπου και εκεί οι πίσω από τη σκηνή θύρες ήταν κλειστές, αλλά όμως ήταν διαθέσιμο όλο το πάνω διάζωμα και οι μισές θέσεις από την 12 και την 24. Επίσης η αρένα στη συναυλία της Madonna ήταν χωρισμένη σε 2 και όχι σε 3 τομείς και τελικά διατέθηκαν 75,000 εισιτήρια. Κάτι που σημαίνει πως στην περίπτωση που δεν ανοιχτεί ολόκληρο το πάνω διάζωμα και για τους Bon Jovi, o συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 55 - 60.000.

Όχι, πολύ σωστά το λες.

Γιατί? Εϊναι ένα από τα λίγα απωθημένα του ελληνικού κοινού.

Πολύ σωστός τρόπος προσέγγισης του θέματος.

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΟ - ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΙΑ…!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ BJ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΘΥΡΕΣ 70.000 TICKS.

Για την ιστορια, τα εισιτηρια των U2 ηταν 85 χιλιαρικα. Δεν ξερω αν στο “εισιτηρια” συμπεριλαμβανονται πασης φυσεως προσκλησεις-free pass κλπ. Σιγουρα δεν μετρουν τυχον τζαμπατζηδες :slight_smile:

ε ας τα ξεπεράσουμε λοιπον στις 20 Ιουλίου τα 85 χιλιαρικα…

Τότε κάποιοι θα πρέπει να κρέμονται από τη δάδα και άλλοι από τα matrix! :smiley:

χρονια πριν σε καποιο φορουμ , οταν μιλουσαμε για δημοτικοτητες καποιων συγκροτηματων ,υποστηριζα οτι το συγκροτημα που μπορει να καταριψει τα ρεκορ ειναι οι bon jovi , αλλα ουδεις ακουγε … βεβαια ηρθαν με καθυστερηση …

αν ειναι σωστα τα νουμερα που δινoνται , δεν νομιζω οτι με παρομοια σκηνη σαν αυτη των u2 , θα ειχαν προβλημα να ξεπερασουν το νουμερο αυτο .

Μαλιστα οι u2 και madona ,εχουν το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης απηχησης στο κοινο , ο.φ.α (οπου φυσαει (ο) ανεμος ), σαν πιο ‘μοδατοι’ . Το κοινο ‘οφα’ ειναι μια χαρα ανθρωποι μην γινει παρεξηγηση,δεν ειναι υποχρεωμενοι να ακουνε ροκ ολοι ,ουτε καν να ακουνε και μουσικη , απλα αυτοι προστιθονται στο συνειδητα κοινο της μπαντας και γραφουν το τελικο νουμερο .

Βεβαια στο τελικο νουμερο παιζουν ρολο και ασταθμητοι παραγοντες οπως , αλλες συναυλιες κοντα , οικονομικη συγκοιρια κτλ κτλ .

Να επαναλαβω για μια ακομα φορα , οτι η μπαντα αυτη(που δεν ειναι η μονη ) , που εχει πουλησει σημερα 20 και πλεον χιλιαδες εισιτηρια στην ελλαδα , 7 μηνες πριν την συναυλια , την εποχη της δοξας της , 85-90 , ειχε εμπαργκο απο τα ελληνικα 'rock ‘εντυπα, επειδη τους θεωρουσαν ΄φλωρους’-one hit band κτλ . Αυτοι που τους εκαναν τοτε μπουκοταζ και τους ‘χλευαζαν’ σημερα θα τρεχουν να παρακαλανε για καμια προσκληση και με αξιοζηλευτες κωλοτουμπες θα παριστανουν τους 'εξαπανεκαθεν ’ φανς τους .

Δηλαδη οι Jovi δεν εχουν ‘οφα’ οπαδους;;;

Ισα ισα θα ελεγα…

αυτό θα έλεγα και εγώ, αλλά δεν με χαλάει καθόλου το γεγονός αυτό…

…και που να πλησιάζει ο καιρός και να σφίξουν (στην κυριολεξία) οι ζέστες… θα λιώσουμε :smiley: