Θεωρίες συνομοσία στο live των Τζόβηδων στην Ελλάδα γουστάρω!!!
Ρε παίδες σαν πολύ δε τράβηξε όληυ αυτή η φάση;; Γιατί δηλαδή πρέπει να συμφωνήσουν όλοι για να σας άρεσε το live ή όχι;;; Δε φτάνει η δικά σας γνώμη;
Θεωρίες συνομοσία στο live των Τζόβηδων στην Ελλάδα γουστάρω!!!
Ρε παίδες σαν πολύ δε τράβηξε όληυ αυτή η φάση;; Γιατί δηλαδή πρέπει να συμφωνήσουν όλοι για να σας άρεσε το live ή όχι;;; Δε φτάνει η δικά σας γνώμη;
Κατω απο το ΟΑΚΑ εχει βρεθει νεκροταφειο εξωγηινων. 8O
[SPOILER]Ελεος, πως μασατε με καθε τρολλαρισμα, ακου λεει επιθετικοι οι Ελληνες, ο Σακης τι να πει δλδ.:D[/SPOILER]
αναφερόταν στη συμπεριφορά του κόσμου και των vip. στο ότι μπήκαν καμιά 200αριά μπροστά χωρίς εισητήριο και η ασφάλεια της έλεγε ότι ήταν biker gangs και hooligans ομάδων!!! για το μειωμένο set list φταίει η ζέστη τα είπαμε. άλλωστε είναι γνωστό ότι ως λαός είμαστε ψιλοζώα και “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” οπότε προς τι οι απορίες? όταν γυρίσω από τις διακοπές μου ευχαρίστως περαιτέρω ανάλυση σε ότι θέλετε. α, ναι, και όποιος μιλάει για τον κόσμο, έπρεπε να ήσασταν πορτογαλία να δείτε 100.000 κόσμο να συμμετέχει σε όλα τα τραγούδια.
Μη τα λες έτσι αυτά γιατί τώρα θα σκάσουν οι τζόβιφανς και θα σε λένε ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου και ότι μιλάς για άλλη συναυλία

Eγω αν δε δω αποψη απο [B]nikostico[/B] δε λεω τιποτα. [-X
σημερα ειχα αραξει στο αμαξι κ ακουγα το city of blinding lights, ενα απο τα αγαπημενα μου απο u2 κ σκεφτηκα οτι μπορει οι u2 να ηταν πιο “heavy” απο τους bon jovi στις εδω συναυλιες τους… ισως να ειναι ετσι, ισως κ οχι αλλα κ μονο που το σκεφτηκα σε μενα λεει πολλα…
δεν ποσταρα για να βαλω φυτιλιες, μια σκεψη εκανα…
ειδα βιντεάκια στο YouTube, και ζήλεψα…:roll:
Πολύ ωραίο μέρος για συναυλία και Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ κόσμος…ήταν όντως κοντα στους 100000?
Καλα, αυτο δεν παίζει με την καμία…
Παντως οι Μπον Τζοβι, πρεπει να φτιαξουν λιγο την σκηνικη τους παρουσια…
Οπως εμφανιζονται ολοι μαζι πανω στη σκηνη, αναμεσα στα οργανα, και με υπερβολικα μεγαλα βιντεο-γουολ και λειζερ σε φοντο, ολα μαζι ειναι ενας αχταρμας. Δεν ξεχωριζεις…
Καλο θα ηταν να μειωναν λιγο τα λειζερ και τα βιντεο γουολ… και να απλωνοταν λιγο στη σκηνη.
Ψηλα στο ενα ακρο ο Τικο να φαινεται καθαρα, στο αλλο ακρο (επισης υπερυψωμενος) ο πληκτρας.
Στη κεντρο ο Μποτζοβης, διπλα του απο τη μια ο Σαμπορα, απο την αλλη ο μπασιστας (πιστευω επισης μπορουν να βρουν κι εναν πιο εμφανισιμο μπασιστα απο εκεινο τον γερακο με τα ασπρα μαλλια - δεν ξερω ποιος ειναι, οσο καλος κι αν ειναι, οπτικα δεν κολλαει με την μπαντα).
Τελοσπαντων, απλες παρατηρησεις για το μελλον (ειμαι σιγουρος οτι θα τις παρουν πολυ σοβαρα υπ’οψην!
)
έτσι όπως ήταν απλωμένος ήταν δύσκολο να υπολογίσω. Αλλά όλος ο χώρος ήταν τίγκα μέχρι πίσω, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να ήταν αν όχι πάνω από 100, κοντά στις 100. ο τζόβις είχε πολύ κέφι και η συναυλία ήταν πολύ καλή. ακούσαμε και this aint a love song!
Ανακοινώθηκαν σήμερα τα επίσημα στοιχεία των συναυλιών των Bon Jovi στην Ευρώπη και για την Αθήνα είναι τα ακόλουθα :
Bon Jovi, The Breakers, Brothers in Plugs
Olympic Stadium
Athens, Greece
July 20, 2011
$6,594,404
60,652 /
60,652
1 /
1
Η πολυπληθέστερη συναυλία των Bon Jovi στην ευρωπαική τους περιοδεία μετά από αυτήν του Μόναχου που συγκέντρωσε 68.000 κόσμου.
Τι να πω μπράβο μας. Ποιος θα το περίμενε. Από την άλλη βέβαια, η πολυπληθέστερη αλλά με το χειρότερο setlist, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 
…αλα μας…
Bon Jovi Night 30 Σεπτεμβρἰου Στο Legacy Rock Area!!!
Hell Yeah!!!:D:D:D
την τετάρτη μέσα από το Bonjovi.com και το facebook θα μεταδοθεί η συναυλία της Λισαβόνας. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Bon Jovi Night 30 Σεπτεμβρἰου Στο Legacy Rock Area Στου Ψυρρη!!!
θα γινει χαμος!!!
Ωρα εναρξης 10:30
Εισοδος:Ελευθερη
:D:D:D:p