Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

οτι κ να παίζουν πάντα θα ζηταμε κι άλλα… εχουν τοσα πολλα τραγουδια που προσωπικα θα ηθελα να ακουσω… better luck next time…

ΗΤΑΝ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
ΤΟΣΟ ΚΕΦΙ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΛΟ
ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΩ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

Εχμμ…Oι Bon Jovi ειναι συγκροτημα…:smiley:

Αυτά τα λέτε εσείς που ζηλεύετε τον Τζονι.

Έτσι!!! Πέστα πέστα!!!

Το όνομα richie sambora σας λέει κάτι; 8)8)
ή tico torres;
ή dave(bryan);

Ετσι!!! Πεστα πεστα!!! :p:p

από κριτική συναυλίας σε άλλο site, αντιγραφω απλά:

“Ξέρετε πολλές μπάντες να κάνουν περιοδείες με 170 show το χρόνο, και να παίζουν 2,5 ώρες ασταμάτητα ΜΟΝΟ τραγούδια και όχι ανούσια solo ή τον τραγουδιστή κάθε τρείς και λίγο να εξαφανίζεται από το stage;;”

πλάκα κάνεις…
Espresso of Rock!

Εγώ sorry αλλά ανατρίχιασα! :stuck_out_tongue:

…ειδα οτι δεν πεφτουν πεον πολλα μπινελικια στο thread κ ειπα να ανεβασουμε παλι τη θερμοκρασια…:stuck_out_tongue:

Ας την ανεβάσω λίγο παραπάνω. Χθες στη Λισαβώνα μιλούσα με την υπεύθυνη του VIP σε όλη την περιοδεία. Χαρακτήρισε τη συναυλία στην Αθήνα, total nightmare και τη χειρότερη της περιοδείας. έμεινε με τις χειρότερες εντυπώσεις από τους έλληνες και την επιθετικότητα τους. Συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Είμαστε ζώα.

χαχαχαχα

Μαζι σου!!!
Ειδικά αν ακούς τις απόψεις καποιων απο εδω που δεν πήγαν καν στη συναυλία…
Μαλλον κατι πολυ παραπανω απο ζωα!!!

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος.
Το ιδιο ισχυει και για το συγκροτημα;
Τελικα τι εφταιξε για το μικρο setlist;
Eυχαριστω.

δεν μας το τεκμηριωνεις λιγο αυτο?

Eγω δεν ειδα να καναμε κατι στραβο.Τωρα το τι θεωρουν οι αμερικ(λ)ανοι nightmare ειναι δικό τους θέμα.
Το κοινο ειδικά τραγουδουσε πιο πολυ και απο τους ac/dc.
Αν δεν τους αρεσαμε , να μην ξαναρθουν …
Να ελεγαν μονο για την ζεστη να το καταλαβαινα…

Φαντάζομαι θα εννοεί κάτι για την οργάνωση και όχι για το κοινό. Καλό θα είναι να μάθουμε…

Αυτό αξίζει περαιτέρω ανάλυση και εξήγηση…

Αν εννοούσε για το τί έζησε στα VIP του ΟΑΚΑ, λογικό να της φάνηκε εφιάλτης: είδε κόσμο να θέλει να μπει μέσα, με την λογική “ξέρεις ποιος είμαι εγώ?” , είδε γκόμενες πάνω στα τραπέζια, θα σάλταρε η καημένη… :p:p:p

Τώρα, ως υπεύθυνη VIP, δεν νομίζω να είχε γενικώς άποψη για το τί συνέβαινε παντού, κατά τη διάρκει της συναυλίας…Αν εννοούσε οργανωτικά προβλήματα, καλό είναι να το μάθουμε…

Το περίεργο είναι πάντως ότι το setlist θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο - μιλάω για το αρχικό setlist… Το ότι κόπηκε κιόλας, κάνει τα πράγματα πιο περίεργα…Και δεν μπορεί να είναι η ζέστη ο μοναδικός λόγος… Απ την άλλη, ο κόσμος, ειδικά στην αρένα, είχε παλμό και φωνή, ενώ και ο ίδιος ο Bon Jovi φάνηκε να γουστάρει την όλη φάση…
Τι να πω, πιστεύω ότι κάτι παίχτηκε, το οποίο ελπίζω να το μάθουμε κάποια στιγμή…

[SPOILER]Βρήκα χρόνο και είδα σχεδόν όλη την συναυλία στο Βουκουρέστι. Πολύ ωραίο το μέρος που έγινε η συναυλία, πολύ μεγαλύτερη όρεξη έδειχναν να έχουν το συγκρότημα, ΠΟΛΥΣ κόσμος, για να μην πω για το setlist…8O
Αν το δούμε ψύχραιμα, ήταν γενικώς πολύ καλύτερη συναυλία απ την δική μας…Τί “έφταιξε” και εκεί έπαιξαν πιο πολύ, μένει να το μάθουμε…Θεωρητικά, εδώ στην Ελλάδα, έπαιζαν πρώτη φορά -όπως και στην Ρουμανία νομίζω- ο κόσμος είχε ένταση και παλμό, άρα θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες… [/SPOILER]

Οντως αξιζει να μαθουμε επισημα τι εγινε και ειχαμε μικροτερο σετ λιστ εδω? Ζέστη, κούραση, βαρεμάρα ή κάτι άλλο?