Ρε φίλε, οκ δεν τους πας τους Bon Jovi, το έχουμε καταλάβει. Μπορείς να μη γίνεται ειρωνικός και απαξιωτικός για εμάς τους άλλους που μας αρέσουν;; Και ναι, δεν πήγαμε σε rock συναυλία. Πήγαμε να δούμε τους Bon Jovi. Εσύ άκου τους gogoboy σου πως τους λένε και άσε μας εμάς να βρισκόμαστε σε απόσταση 100 μέτρων από το Χατζηνικολάου και να το ανεχόμαστε…
Καλά που θυμήθηκες να κάνεις account για να μου επιτεθείς προσωπικά.Απλά αν είσαι όντως νέος εδώ να ξέρεις ότι, δε…
Δηλαδή ότι είπα οι Jovides είναι “μεγαλύτερο” συγκρότημα απο τους Maiden γαργάρα.
Gogoboy δε ξέρω τι είναι, να πω στον τύπο που έλεγε για AC/DC να πάει να τσεκάρει τα νούμερα πρώτα γιατί γελάει το σύμπαν.Α και συμφωνώ ότι είχε πιο πολύ κόσμο στους Jovi και φυσικά αυτό είναι ντροπή και κατάντα για την Ελλάδα.Για γνωστούς-παπαροροκάδες του κόλου, σε AC/DC θα σε γελάσω,δεν είδα ή δε ξέρω να πήγε κανένας και είχα καλό Info τότε,άλλωστε είναι πολύ “σκληροί” και θα έκλεγε το παιδάκι της Βανδή όταν έβγαινε ο Angus με τα κέρατα.Μουχαχαχα.Α,ο Καζάκος νομίζω πήγε.Νταξ τώρα;Αυτά απο το troll που δίνει και κανένα info που και που.
καθρεφτάκι!
Σκέτο είναι βλακεία ρε συ.Θα ζητήσω απο τη δικιά μου να σου φέρει και κραγιόν και καμία μάσκαρα γιατί τώρα είναι εκτός Αθηνών.
Μ’ αρέσει που επειδή μερικοί νομίζουν ότι είναι παιδιά πρέπει να κάνουν και το topic παιδική χαρά…
Καλά τα είπε ο ΚΙΜΙ. Σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι. Το να συμπεριφέρεστε σαν 5χρονα ούτε του ενός ούτε του άλλου την άποψη τιμά.
καμια αντιρηση σε οτι λες , συμβαινει πολλες φορες καποιοι να ξεπερνανε σε διαχρονικες επιτυχιες τις επιρροες τους . Για κομματια διαχρονικα μιλαω , η ποιοτητα ειναι κατι που δεν κρινεται τοσο ευκολα ,ειναι υποκειμενικο.
ενα κλασσικο παραδειγμα ειναι οι metallica με τους machine head .Πολλες φορες δεν τους δηλωσαν σαν βασικη επιρροη ? Παρολα αυτα το στιγμα που θα αφησουν στην ιστορια της μουσικης δεν θα ειναι ιδιο.
Επαναλαμβανω , δεν απαξιωνω κανενα μεγαλο καλλιτεχνη οπως αυτοι που συζηταμε ,τεραστιες καριερες , μιλαω για κομματια που θα ακουγονται διαχρονικα .
Επισης μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να γραφτει ενα κλασσικο pop κομματι η μια ευπεπτη μπαλαντα , για να μεινει κλασσικο ενα τετοιο κομματι πρεπει να ειναι περιεκτικο 100% και να στοχευει κεντρο σε ολα τα σημεια του .
Ε πες το ρε συ τόση ώρα…
Τώρα καταλάβαμε γιατί η βλακεία έχει χτυπήσει κόκκινο…
Mάλλον εννοείς τους Diamond Head…
Δε θα το συνεχίσω. Απλά μην έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Το account το έκανα για να μπορώ να διαβάσω τα σχόλια για τη συναυλία. Δεν άντεξα την ειρωνεία και σχολίασα αυτό που έγραψες. Για τα υπόλοιπα ΔΞ / ΔΑ.
Και συγνώμη από τους υπόλοιπους που το έκανα κι εγώ λίγο παιδική χαρά το thread.
Μάθαμε από πουθενά επίσημα πόσο κόσμο είχε;
Μιας και δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμη κανένα στοιχείο από την τωρινή τους ευρωπαική περιοδεία στο Billboard, πιθανολογώ πως θα ανακοινώσουν συγκεντρωτικά τα επίσημα στοιχεία μόλις ολοκληρώσουν και τις υπόλοιπες ευρωπαικές τους συναυλίες.
Χμμμμ όντως. Λογικό.
Ανεπίσημα; 
60000+
Πηγε να τους δει η αδερφη μου, αλλα δεν εμεινε και πολυ ευχαριστημενη. Δεν της αρεσε ο ηχος και η ολη φαση με τη ζεστη (για αυτο δεν ευθυνεται η μπαντα βεβαια). Επισης το εισιτηριο πανακριβο (αλλα ευτυχως για αυτην το παρελαβε ως δωρο γενεθλιων).
Στο Ο2 Αρινα της αρεσε πολυ καλυτερα περσι, αλλα βεβαια εκει ο ηχος ειναι καλυτερος επειδη ειναι κλειστο.
Ενας αλλος ξαδερφος μου ταξιδεψε περιπου 12 ωρες πηγαινε και αλλο τοσο ελα, για να παει να τους απο την Κερκυρα στο ΟΑΚΑ. Αν εμπαινε στο αεροπλανο θα ηταν σε 2 ωρες και 45 λεπτα στο Λονδινο κατευθειαν με Ιζιτζετ (η’ σε καποια αλλη ευρωπαικη πολη). Τα εξοδα πανω κατω τα ιδια θα ηταν. Ειλικρινα δεν ξερω γιατι μερικα ατομα δεν απλοποιουν τη ζωη τους.

…:p:p
Αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες από τις 20 Ιουλίου ας γράψω και εγώ μερικά σχόλια…Αν και δεν είμαι ιδιάιτερα φανατικός του συγκροτήματος μου άρεσε αρκετά η συναυλία…Ανυπόφορη ζέστη , περίμενα 2-3 τραγούδια παραπάνω (Runaway)αλλά 2 ώρες και 20’ σχεδόν χωρίς παύση δεν παίζουν πολλοί καλλιτέχνες…Μετά από 1 ώρα περίπου άνοιξαν οι πόρτες και μπήκα πάρα πολλοί ακόμη…
Μακάρι να ξανάρθουν από τα μέρη μας και να μην είναι σαν άλλα συγκροτήματα που ήρθαν τα τελευταία χρόνια και δεν βλέπω να ξανάρχονται…(Kiss , AC-DC)…
http://www.setlist.fm/setlist/bon-jovi/2011/estadio-anoeta-san-sebastian-spain-bd0a1de.html
Ω ρε τι έπαιξαν.
Και στη Βαρκελώνη έπαιξαν I Believe & Santa Fe
Γαμίδια #2
Ένα δάκρυ κύλησε.
Καλά στο Sen Sebastian δεν υπάρχει απλά: Wild In The Streets, I’d die for you, living in sin, wild is the wind, this ain’t a love song και these days… Άντε γειά.
Aυτομουτζώνομαι εδώ και κανα 10λεπτο που είπα όχι σε πρόσκληση για Ισπανία,αλλά πιστεύω πως για όλα υπάρχει λόγος,ο Θεός δεν ήθελε να πεθάνω νέα.