Bon Jovi - Lost Highway

Δεν επαιζαν τα ιδια.Τι σχεση εχουν π.χ. ο Keep the faith,o Crush,ο S.W.W.,ο These Days…

Ρε σεις τι είναι αυτό το πράμα; :-k
Το πολύ 3 τραγούδια να μου άρεσαν. Ποιος βρίσκει τώρα το κουράγιο να το ξανακούσει, θα μας πάρει ο ύπνος :stuck_out_tongue:

Bεβαια τα reviews που διαβασα δεν λενε και πολυ καλα λογια, μαλλον το κατατασουν ως το χειροτερο αλμπουμ τους μεχρι τωρα. Ισως ηταν καλυτερη ιδεα να βγαλουν ενα EP.:-k

εμένα με πιάνει πονοκέφαλος με αυτά ρε…κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα

to akoysa xtes …apla gia ta baza…piso sto studio oloi !!!

αρχίζει και μου αρέσει…:oops: :oops: :oops: :oops:

Λογικο αφου μπηκες στους φλωρους!:stuck_out_tongue:

Και ετσι πρεπει!

μόνο μια scorpionίστρια θα με καταλάβαινε

Ψιλομαπα!!!

Τραβιγμενο απο τα μαλλια αυτο το αλμουμ…

7/10 θα του έβαζα.Γιατί είναι απλά ασυνήθιστο και δεν το περιμέναμε,δεν είναι και τραγικό σαν εμπνεύσεις.

Τουλαχιστον μας ειχανε προειδοποιησει… Απλα λιγο πιο hard ρε παιδια… Που πηγαν οι παλιοι καλοι bon jovi???:-s

7/10, εισαι υπερβολικα εποιηκης bonjovigreece:lol:

δεν είναι μόνος του:wink:

για προσωπικός δίσκος του jon είναι πολύ καλό…για bon jovi όμως,ήθελε πιο hard…τα πιο μπαλαντοειδή κομμάτια είναι πολύ καλά,που δεν έχουν τόση countrίλα μέσα…

Τι περίμενες?Το μυαλό και τα αυτιά έλεγαν 5,5/10 (ίσα ίσα να περάσει τη βάση),μα η καρδιά έβαλε ένα περήφανο 7!!!

:-s Οχι και εποιηκης[-X
Ο δισκος ειναι 10/10:yes:

4/10 enoeite.

Κριμα που ενα μεγαλο συγκροτημα σαν τους Bonjovi εχει καταντησει ετσι… country στοιχεια και αλλα πολλα
που δεν εχουν σχεση με τους πραγματικους Bonjovi, οκ δεχομαι οτι ο bon jovi δεν θελει να μενει στα ιδια, θελει να δοκιμαζει νεα πραγματα αλλα… οταν γυρνας λιγο πισω το χρονο κ βλεπεις το livin on a prayer,το give love a bad name etc etc,οτι ρε παιδι μου παιζανε καλη μουσικη, ροκαρανε… και επιστρεφεις στην πραγματικοτητα ακουγοντας τον bon jovi να τραγουδαει who says you cant go home…[-X :frowning: Νταξ ειναι πολλα τα συγκροτηματα που εχουν"χαλασει" αλλα αν εξαιρεσεις καποια ποβληματα του sambora δεν μπορεις να πεις οτι ειχανε αλλο προβλημα… Το have a nice day μπορει για μενα τουλαχιστον να μην ητανε τπτ το ιδιαιτερο αλλα ειχε καποιες ροκιες…

αυτό είναι όσο άκυρο μπορεί να είναι κάτι, ε! το τι έχει σχέση με τους πραγματικούς μπον τζόβι το ξέρουν τα μέλη τους και μόνο αυτά. άλλο το τι θα ήθελες να είναι οι μπον τζόβι εσύ και άλλο το τι πραγματικά είναι. και εδώ που τα λέμε ήταν φανερό από τις πρώτες μέρες κιόλα ότι η “αμερικανιά” και η “βλαχιά” ήταν μέρος της ιδιοσυγκρασίας του γκρουπ. απλά, στο παρελθόν κατάφερναν να περνούν με πολύ όμορφο τρόπο τα στοιχεία αυτά στις συνθέσεις τους. στο καινούργιο δε με απασχολεί αν υπάρχουν πολλά country στοιχεία, μ’ απασχολεί ότι οι συνθέσεις είναι απαράδεκτες (ειδικά συγκρινόμενες με το παρελθόν). όλα αυτά, βέβαια, με δυο ακροάσεις, αφού μου φάνηκε τόσο απογοητευτικό που δεν έχω όρεξη να του δώσω χρόνο. όταν γίνει, ελπίζω να αλλάξει η γνώμη μου (έστω και λίγο).

Δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις, δεν ειπα πως θα ηθελα να ειναι οι Bonjovi εγω, απλα εκανα μια συγκριση το παρελθον τους με το παρον και λεω πως ηταν οι bonjovi του τοτε και πως εχουν γινει τωρα.Και η πραγματικοτητα ειναι οτι η κατηφορα τους συνεχιζεται…:-s Το ακυρο που το ειδες…

ποιος ορίζει τι είναι οι πραγματικοί bon jovi και με τι θα έχουν σχέση ή όχι;