Bon Jovi Support Group Contest - John Tasoulas

Οδηγίες για να ψηφίσετε σωστά:

Μπείτε στο http://www.jumpingfish.gr/itasoulas

Επιλέξτε ΨΗΦΙΣΕ στο κέντρο της σελίδας. Βάζοντας επάνω στο εικονίδιο με το φάκελο το Mouse σας ζητά να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ. Πιέστε το!

Αποδεχτείτε τους όρους. Μετά σας ζητά ονοματεπώνυμο, ένα username και password και το email σας. Επιλέξτε το φύλο σας και ακριβώς από κάτω επιλέξτε «Συμμετοχή ως απλός χρήστης». Πιέστε ΕΓΡΑΦΗ για να ολοκληρωθεί η καταχώριση των στοιχείων σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής, σας έχει σταλεί στο email σας ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης. Το πατάτε και η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί.

Κάντε login με το username και password που δηλώσατε? θα σας βγάλει στην κεντρική σελίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ - ΨΗΦΟΣ:
Τώρα ήρθε η ώρα να ψηφίσετε! Μπείτε πάλι στο http://www.jumpingfish.gr/itasoulas και πιέστε ΨΗΦΙΣΕ. Θα σας βγάλει ένα πράσινο τικ? Η ψήφος σας καταχωρήθηκε!

*Αν ο σύνδεσμος επιβεβαίωσης της εγγραφής δεν σας έχει έρθει στο inbox του email σας, ίσως να σας έχει αναγνωριστεί ως spam. Ελέγξετε το φάκελο της Ομαδικής Αλληλογραφίας. Αν δεν σας έχει έρθει τότε τι να πω…!

*Αν δεν γνωρίζετε να κάνετε όλα τα παραπάνω ζητείστε βοήθεια από κάποιον που ξέρει, είναι κρίμα αν γουστάρετε το τραγούδι να πάει χαμένη η ψήφος σας!

ασχετα με το διαγωνισμο…περιμενω και τις αποψεις σας περι του κομματιου! :slight_smile: