Οντως, πολυ γρηγορα εγινε sold out η συγκεκριμένη θέση … Και εχω 2 απο αυτά τα εισιτήρια!! :D8) Πόσο καιρό θέλει είπαμε μέχρι την συναυλία?? :lol:
Αντιγράφω αυτό που έγραψα και στο ΣΩΣΤΟ τόπικ:
Απ’ότι ξέρω λίγα απομένουν ακόμα και για Cosmote circle (350 Ε). Λογικό γιατί οι die-hard φανς (όπως κι εγώ… ) είναι οι πρώτοι που τα σκάνε και μάλιστα χοντρά για την εκάστοτε αγαπημένη μπάντα τους. Έχουν βγει 1000 και 1000.
Ουτε εμενα με χαλασε που ειδα μικρα παιδια με τους γονεις τους, αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι μονο συγκεκριμενα ονοματα πανε για sold out στην Ελλαδα. Δεν μπορει να μην γινεται sold out ο Ozzy, οι AC/DC, να εχουν 5000 κοσμο οι KISS… Και μιλαμε για πιο mainstream ονοματα, οχι καμμια βαρια heavy metal μπαντα που ειναι σε πιο underground φαση, εκει να το καταλαβω.
@cato Οι AC/DC παιζουν Αμερικη σε καθε περιοδεια και σε παρα πολλες πολεις, Ελλαδα ηρθαν για πρωτη φορα και ηταν συναυλιακο απωθημενο… Ολοι λεγαμε για σιγουρο sold out, αλλα…
an esy re file den se xalaei to oti to ellhniko rock koino neolaias akouei rock mono kai mono gia ts gomenes kai etsi gia na leei dikaiwma sou…emena me xalaei poly na akouw atoma na lene akouw rock(tokio hotel kai onirama kai scorpions kai bon jovi) kai na vlepw pshfofories sta ellhnika metal periodika me 100 kalytera tragoudia ek twn opoiwn ta 70 anoikoun MONO se maiden kai metallica kai ta 20 se bon jovi kai scorpions…me xalaei kai para poly kiolas…giati ayth h neolaia gia thn opoia milaw pshfizei…me xalaei na vlepw mesa sta rock - metal bar ths ellados hlikies MONO anw twn 24 (me liges e3ereseis) kai otn paw na mai panta o pio mikros…me xalaei oti to 90 % twn gynaikwn pou isxyrizontai pou akoune rock akoune mono thn epifaneia kai apla akoune gia na ntynontai kapws…opotepistepse me kai oi scorpions kai o bon jovi an h3eran ti koino ts kanei sold out sthn ellada den 8a tan kai toso ikanopihmenoi…opws den 8a prepe na nai kai kanenas rock star ikanopoihmenos me tetoio koino(ektos kai an noiazetai mono gia ta lefta)…
kai allwste den einai tyxaio to oti sta live pou proanefera to 60 % einai gyanikes kai mwra…den leme oti den prepei na rxontai sta live alla giati na rxontai MONO se ayta ta live???..giati dld den akoune kai bonfire kai firehouse kai skid row???..giati ston ozzy o gynaikeios plh8ysmos na nai 5%???
apanthse mou…
το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ… Η προσέλευση στις συναυλίες δεν είναι υποχρεωτικλη για κανέναν, τα δε συγκροτήματα στην συντριπτική πλειοψηφία τους νοιάζονται μόνο για την αμοιβή τους και όχι για το κοινό ερχεται σε συναυλίες τους.
το rock είναι διαχρονικό και πραγματικά χαίρομαι να διαδίδεται σε νεότερους και σε παιδιά…
σε καθε περίπτωση καλή μας και καλή σου διασκέδαση σε όποια συναυλία κ να πάμε…
ΣΩΣΤΟΣ!!!ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ GREEKENGLISH ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ???:-k
ΣΩΣΤΟΣ!!!ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ GREEKENGLISH ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ???:-k
Γράφει από εξωτερικό ο φίλος.
Είμαι 28,5 χρονών. Πήγα γυμνάσιο-λύκειο από το 1993 έως το 1999. Τα πιο πολλά παιδιά ακούγανε ροκ (από classic Bon Jovi μέχρι το νέο ρεύμα Nirvana) και metal (από classic Metallica μέχρι τους νέους τότε Iced Earth). Και μιλάμε για ένα ποσοστό 80%+ . Από τα τέλη 90’s που άρχισαν τα βγαίνουν τα λαϊκοποπ άρχισε να χαλάει η μαγιά και χειροτέρεψε τα τελαυταία 2-3 χρόνια με τα ποπ-ραπ χιτάκια του 2μήνου. Τώρα αν πάτε στα σχολεία θα ακούτε συζητήσεις μόνο για την Ήβη, τους Νεβμα, τους Βέγκας και άλλα τέτοια ωραία. Το ροκ στοιχείο είναι-δεν είναι 10%. Και λέγοντας ροκ στοιχείο αρχίζει στο It’s my life των Bon Jovi και τελειώνει στο Hurricane των Scorpions. Άλλαξαν οι καιροί μάγκες και όσοι μεγαλώσαμε στα 90’s είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών. Καιρός να το αποδεχτούμε. Δυστυχώς…
Sorry για το offtopic.
ναι αλλα αν δεν μεταδωσουμε εμεις τη φλόγα του rock στους νεωτερους ή σε αλλοθρησκους (μουσικά), δεν κάνουμε τίποτα…
[SPOILER]γιατι??? τι εχει η Ηβη και οι Vegas??? καλα νταξ…δεν ειναι και Ελενη Φουρειρα…!!! :p:p:p[/SPOILER]
Αν και ειμαι μικροτερος, σε νιωθω. Τα παιδια σημερα στην ηλικια του γυμνασιου-λυκειου ακουνε μονο ποπ, r ‘n’ b και γενικα οτι παιζουν τα κλαμπ… Ο αδερφος μου, που ευτυχως εχει εμενα επιρροή για ‘‘σωστα’’ ακουσματα, μαθαινει στους φιλους του διαφορα και πολλοι γουσταρουν. Λενε οτι αν δεν τους τα ειχε δωσει αυτος δεν θα τα ειχαν ακουσει ποτε. Και λογικο, αφου δεν υπαρχει καθολου προωθηση και airplay σε ραδιοφωνα και τηλεοραση, ουτε ειναι μοδα οπως τις περασμενες δεκαετιες που ηταν μοδα να ακους ροκ και μεταλ… Οποτε οπως λεει και ο nder, πρεπει και εμεις να μεταδωσουμε την φλογα και την αγαπη μας για αυτη την μουσικη στους νεοτερους.
Οσο αφορα το θεμα που συζηταγαμε με την προσελευση του κοσμου στις συναυλιες, εμενα μου φαινεται λογικο καποια παιδια 14 και 15 χρονων να μην ξερουν πολυ γνωστα συγκροτηματα, γιατι δεν ετυχε να τα μαθουν απο καποιον… Θεωρω ομως ανεπιτρεπτο ολοι οι παλιοροκαδες και μεταλλαδες να αδιαφορουν για πολλες μεγαλες συναυλιες και να πηγαινουν και αυτοι οπου πεφτει διαφημιση και εχει γκομενακια…
1.greeklish grafw gt eimai e3wteriko(den t grafw gia sena file alla gia ts diaxeiristes p m kanane parathrhsh)
2.filos sou milaw teleiws filika apla mou fainetai poly ili8ia apopsh to napisteyeis pragmatika oti oles oi rock mpantes noiazontai mono gia ta lefta…einai kati pou me prosvalei kai emena epeidh h rock mou exei diamorfwsei thn symperifora me ta mynhmata pou pernaei…
Ας αρχίσω λέγοντας πως προσωπικά και 5 ευρώ να έκανε η συναυλία Μπον Τζοβι δεν θα πήγαινα.
Anyway, δεν είναι εκεί το θέμα, απλά ήθελα να απαντήσω σε κάτι που διάβασα… (και επειδή είναι μάλλον λίγο off-topic το έβαλα σε spoiler)
[spoiler]
Εγώ είμαι 30, και νομίζω πως έχεις μπερδευτεί λίγο, γιατί δεν καταλαβαίνεις πως τότε είχε γίνει το μεγάλο μπαμ όπου κομμάτι της underground ροκ μουσικής έγινε απότομα mainstream, μιλάω φυσικά για τους Nirvana. Όμως πριν τους Nirvana δεν θα το έλεγα πως τα παιδιά άκουγαν κάτι το ιδιαίτερο, 80’s pop/rock του κόλου άκουγαν οι περισσότεροι, και αργότερα απλά πέρασε η γενιά αυτών που ζήσανε αυτό το μπαμ. Τώρα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, και όχι απαραίτητα χειρότερα, αν κάποιος το θέλει μπαίνει στο internet και με λίγες ώρες ψάξιμο έχει μάθει για μια ολόκληρη σκηνή, δηλαδή ότι θα μαθαίναμε παλιότερα σε πολλαπλάσιο χρόνο η ακόμα και ποτέ!
Πρώτα απ’ολα δεν καταλαβαίνω πως πήγες τα μουσικά γούστα τόσο μακριά ώστε να βγάλεις κάποιον ακατάλληλο να ψηφίσει. Πολλοί δεν παίρνουν στα σοβαρά την μουσική που ακούνε, απλά ο,τι πιάσουν απο’δω και απο’κει, και αυτό είναι δικό τους θέμα, μπορεί να εστιάζουν αλλού οι άνθρωποι, μπορεί να έχουν άλλα ενδιαφέροντα.
Πάντως πολύ ρομαντικά νομίζω πως τα βλέπεις τα πράγματα όσων αφορά το πως θα αντιδρούσαν αυτά τα συγκροτήματα αν ήξεραν πως είναι το κοινό τους , και πολύ τυφλοί νομίζεις πως είναι. Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως μου αρέσει λίγο αυτός ο ρομαντισμός, όμως πιστεύω πως δεν έχει ιδιαίτερη βάση στην πραγματικότητα.
Τέλος, το κοινό αυτών των συγκροτημάτων είναι αντίστοιχο με την μουσική τους. Και τι έγινε αν είναι “ροκ”;; Εύπεπτες μελωδιούλες παίζουν που θα μπορούσε να ακούει ο οποιοσδήποτε, δεν καταλαβαίνω που είναι η έκπληξη. Τι κοινό περίμενες να έχουν;; Μαλιάδες με δερμάτινα τζάκετς πάνω σε χαρλεϊ μοτοσυκλέτες;; Αν ήταν δυσκολότερο άκουσμα τότε θα είχαν άλλο κοινό. Και δεν αμφιβάλλω πως κάποτε ήταν δυσκολότερο άκουσμα, ήταν δυσκολότερο άκουσμα για τα τότε αυτιά που άκουγαν την μουσική αναγκαστικά με το σταγονόμετρο, και πριν οι Nirvana γίνουν mainstream (είναι σημαντικό χρονικό σημείο).[/spoiler]
φίλος εμενα παλι μου φαινεται πολυ ηλιθα αποψη να πιστευεις πραγματικα οτι δεν υπαρχουν rock μπαντες που νοιαζονται μονο για τα λεφτα…
Μην απελπίζεστε σε ό,τι αφορά τα μουσικά γούστα. Καθένας μας ακούει μουσική για τους δικούς του λόγους. Αν οι πολλοί ακούν δημοφιλή είδη για να νιώθουν άνετα με τους υπόλοιπους πολλούς, δε θα πει ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Ε, αυτοί θα ψάξουν και άλλος θα βρει κάτι στη μέταλ, άλλος στην τζαζ, άλλος στα δημοτικά.
Τα ίδια ισχύουν και για τις συναυλίες. Οπότε μην τρώγεστε, πηγαίνετε για ό,τι σας κάνει εσάς κέφι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.
Υ.Γ. Φίλη μου καιγόταν να πάει Όζζυ, αλλά ο δικός της βαριόταν να την πάει και δεν πήγε. Λέει κάτι αυτό; Κι οι συναυλίες τυχαία συνάθροιση διαφορετικών κοινών είναι.
8a apanthsw kai sta 2 post pou ginane…prwta file pisteyw pws yparxoune mpantes pou noiazontai mono gia ta fragga alla ayth einai mono h meiopsifia…gia mena toulaxiston…
ston allo kyrio den xreiazetai na apanthsw mono kai mono gia ayto…ti 8a pei eypeptes mousikes me melwdioules???..den a3izei na apanthsw!!!
tespa apo mena geia sas se ayto to topic.apla h8ela na ekfrasw thn dysareskeia mou gia to koino pou sts 20 iouliou 8a tragoudaei 3-4 kommatia sto oaka kai enta3ei t na kaneis???elladistan…
apo mena kalo synayliako 2011 kai kalo kalokairi me tn bon jovi na speirei apla…epizw kapote na stamathsoume na leme thn ROCK eypepth mewdia giati h rock einai mia mousikh pou allaze allazei kai 8a allazei kai 8a ephreazi ts zwes tn an8rwpwn pou thn akoune pragmatika kai den thn snomparoune h thn akoune gia na pernane kala…makari na vlepe t ellhniko koino alliwtika tn rck mousikh…tespa krima…t parakatw spoiler t anevasa k st fb mou ts proalles kai as t deite kai seis edw pou me lete romantiko…
“”""""PAIDIA SHMERA STO METRO TOU TORONTO EIDA KATI POU 8A 8ELA NA TO MOIRASTW MAZI SAS…KA8WS GYRNOUSA SPITI MESA STO METRO HTANE ENAS ASTEGOS APO AYTOUS POU STHN ELLADA OI PERISSOTEROI DEN DINOUME SHMASIA KAPOIES FORES(KAI EGW MAZI)…AYTOS O KYRIOS LOIPON EIXE MIA KI8ARA KAI KA8OTANE MONOS KAI EPAIZE SYNEXEIA TO “WISH YOU WERE HERE-PINK FLOYD”(OSOI T 3EROUNE KALWS,OSOI DEN T 3EROUNE NA MPOUNE NA T AKOUSOUNE…)…KAI KA8WS T EPAIZE EKLAIGE…MOU KANE MEGALH ENTYPWSH KAI PHGA PROS TO MEROS TOU AN TN AKOUSW KAI NA DW TI EGRAFE SE ENA XARTAKI POU EIXE DIPLA TOU GA NA TO DIAVAZOUNE OI PERASTIKOI…EGRAFE LOIPON…
"MY NAME IS ANDREW,I HAVE LIVED ALL MY LIFE IN THESE AREAS AND I AM AS YOU SEE A HOMELESS…I DON’T ASK YOUR HELP FOR MONEY BECAUSE I KNOW THAT IF SOMEONE HAD MONEY TO GIVE ME HE WOULD…I JUST WANT YOU TO READ AN ADVICE FROM AN OLD MAN THAT HAS A LOT OF EXPIERIENCES IN HIS LIFE…I DO NOT GO TO THE WELLFARE FOR FIND A HOME AND MONEY TO LIVE BECAUSE I RESPECT MYSELF…I DO NOT WANT MY LIFE TO BE IN THE HANDS OF OTHERS…SO I PREFER TO SIT HERE AND PLAY SOME MUSIC FOR YOU PEOPLE…THE SONG THAT I PLAY IS A VERY IMPORTANT SONG NOT ONLY FOR ME BUT FOR EVERY SINGLE PERSON IN THIS WHOLE DAMN PLANET…IT IS CALLED “WISH YOU WERE HERE FROM THE PINK FLOYD”…WHOEVER YOU ARE AND WHEREVER YOU ARE FROM YOU ALWAYS WANT SOMEONE WHO IS MISSING TO BE HERE…I SING THIS SONG FOR 20 YEARS BECAUSE I HAVE TO SEE THE PEOPLE I LOVE LONG TIME…SO I WISH ALL OF THEM WERE HERE…AND REMEMBER THE WORDS OF AN OLD MAN…MUSIC WILL HELP YOU IN YOUR DIFFICULT DAYS SO IF YOU STAND SOMETIME IN MY POSITION SING THAT SONG ONE MORE TIME FOR ME…
THAT IS ALL I WANT…THANK YOU A LOT…“HOW I WISH YOU WERE HERE…”
RESPECT APLA…"""""
kollouse to pc kai den mporousa na valw spoiler…
XAIRETISMATA APO TON KANADA APO MENA…
Αντε παλι τα ιδια…
Ναι οκ μας το πες 10 φορες.Το εμπεδωσαμε,στα @@ μας,παρακατω.
Τέλος, το κοινό αυτών των συγκροτημάτων είναι αντίστοιχο με την μουσική τους. Και τι έγινε αν είναι “ροκ”;; Εύπεπτες μελωδιούλες παίζουν που θα μπορούσε να ακούει ο οποιοσδήποτε, δεν καταλαβαίνω που είναι η έκπληξη. Τι κοινό περίμενες να έχουν;; Μαλιάδες με δερμάτινα τζάκετς πάνω σε χαρλεϊ μοτοσυκλέτες;; Αν ήταν δυσκολότερο άκουσμα τότε θα είχαν άλλο κοινό. Και δεν αμφιβάλλω πως κάποτε ήταν δυσκολότερο άκουσμα, ήταν δυσκολότερο άκουσμα για τα τότε αυτιά που άκουγαν την μουσική αναγκαστικά με το σταγονόμετρο, και πριν οι Nirvana γίνουν mainstream (είναι σημαντικό χρονικό σημείο).
Αντε παλι τα ιδια 2…το ελιτ τρολλ αντεπιτιθεται…
Ευπεπτες μελωδιουλες ειναι τα 2/3 της pop/rock ιστοριας απ τους Beatles και τους Αbba μεχρι τους Radiohead και τους Muse.Οταν αξιωθεις να γραψεις εστω και 5 νοτες ελα μετα να κρινεις αν ειναι ευκολο ή δυσκολο το να γραψεις μια ευπεπτη μελωδιουλα.Οσο για το κοινο του καθε καλλιτεχνη…κι εσυ κι εγω και ολοι μας ανηκουμε σε ενα,οποτε μην κοροϊδευεις τον εαυτο σου.Για δυσκολα και ευκολα ακουσματα μην αναφερεις,εκτιθεσαι.Δεν ειναι μαθηματικες ασκησεις.Μουσικη ειναι.Για αλλον αυτο που εσενα σου φαινεται δυσκολο ειναι πραγματικα αστειο και ευκολο και τουμπαλιν.
Σορρυ για το οφ τοπικ.
Πρέπει να απαντήσω, νομίζω.
[spoiler]
Γιεπ, τα 2/3, και λίγο βάζεις. Βέβαια οι Radiohead είναι λιγότερο εύπεπτοι από τους Bon Jovi. Και οι Beatles ανάμεσα στα εύκολα έχουν και μερικά που είναι αρκετά δύσκολα.
Εκτός του ότι είσαι προφανώς Mentalist, ποτέ δεν έγραψα πως είναι εύκολο η δύσκολο να γράψει κάποιος μια εύπεπτη μελωδιούλα.
Έχεις δίκιο, αυτοί που ψάχνονται, με αυτούς που π.χ. ακούνε μουσική μόνο από τον “σφαίρα”, και στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου τους είναι ένα. Όπως και (extreme παράδειγμα) οι μουσικολόγοι με τα παιδάκια 10 χρονών που ακούνε τα παπάκια στην σειρά. Δεν είναι θέμα εμπειρίας καθόλου, ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. #-o
Η μουσική χόκαμ εξαρτάτε εκτός από το γούστο, και από την εμπειρία. Αν έβαζε κάποιος σε εμένα (λέω σε εμένα γιατί αλλιώς στάνταρ θα το παρεξηγήσεις) το Karma του Pharoah Sanders όταν ήμουν 15 ετών η το χ, ψ άλμπουμ του Μπον Τζόβι η των Scorpions, τι ήταν πιθανότερο να μου αρέσει;; Μην μου πεις πως δεν ξέρεις.
Τέλος, μάλλον δεν κατάλαβες (η δεν ήθελες να καταλάβεις) τι έγραψα, δεν έγραψα πως κάποια μουσική είναι κακή η καλή, αλλά έγραψα την πραγματικότητα πως μια μουσική που είναι πιο εύπεπτη έχει το αντίστοιχο κοινό. Και πως να το κάνουμε δηλαδή οι Μπον Τζόβι είναι εύπεπτοι, και αφού είναι εύπεπτοι η μουσική τους μπορεί να αρέσει στον οποιοσδήποτε, από την κιράτσα που τους άκουσε 10 φορές στο ραδιόφωνο μέχρι τον ροκάκια που τους ακούει από τα 80’s.
[B]Edit: [/B]Συγνώμη, no offence, αλλά δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε που θα κρίνω πως δεν θα αξίζει απάντηση.[/spoiler]
ελιτισμος φουλ γιοζίμπε. παραδεξου το τουλαχιστον…