Kλασικα πραγματα(το οτι δεν καταλαβα,μπλα μπλα μπλα κτλ).Δεν μπαινω στο τριπ να σχολιασω,δεν ειναι το καταλληλο τοπικ.Οκ πες οτι δεν καταλαβα.Το κακο λοιπον στο να γουσταρει καποιος τους Jovi και το ευπευτο συναφι τους που ειναι?Και πραγματικα δε βρισκω τον λογο γιατι να μπεις να πεις ολα αυτα σε ενα τοπικ για το επερχομενο 1ο live τους εδω,ενω ξερω γω ολοι οι οπαδοι τους ειναι ενθουσιασμενοι και μετρανε μερες αναποδα και δεν πηγες στα αντιστοιχα τοπικ πχ"Μου τη σπαει…","Καλλιτεχνες που δε σας αρεσουν"κτλ κανοντας ενα οφ τοπικ εδω μεσα? :-k
Πραγματικα ειναι κριμα ρε συ Yojimbo ειλικρινα.Μεγαλο παιδι εισαι και συ και απ ο,τι βλεπω απ τις λιστες που ποσταρεις ακους ωραια πραγματακια,και μαλιστα τα ιδια με πολλους απο μας εδω μεσα.Προσπαθεις να ξεχωρισεις με αρνητικο τροπο και να παρουσιασεις ενα ειδος “ξεχωριστης” γνωσης που δεν εντυπωσιαζει κανεναν στην τελικη και χανεις απ το να σε παρει καποιος μικροτερος και με λιγοτερα ακουσματα user στα σοβαρα και να ακουσει κατι που προτεινεις.Δεν εισαι “διαφορετικος”,παρτο χαμπαρι και ολα καλα θα πανε.Εντελως καλοπροαιρετα ολα αυτα.Anyway ξεφυγαμε παλι.Εγω σταματαω εδω.
Άσε ρε’συ χόκαμ. Εγώ απάντησα σε συγκεκριμένα quote συγκεκριμένων ατόμων, όχι γενικά και αόριστα, γι’αυτό και το έβαλα σε spoiler. Αν διαφωνείς με αυτά που έγραψα απάντησε κόσμια και ωραία σ’αυτά που γράφω, χωρίς να υποθέτεις πράγματα, και χωρίς χαρακτηρισμούς για το άτομο μου. (Καλά αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα του φόρουμ, διαφωνεί κάποιος με κάποιον τότε πρέπει να τον αρχίζει στους χαρακτηρισμούς η στα βρισίδια).
Συνηθως δεν φτανω σε σημειο να αρχισω να διαφωνω με καποιον σε ενα φορουμ (απλα δεν δινω σημασια). Ο ελιτισμος παντως (ο επαναλαμβανομενος και οχι των 2-3 ποστ αραια και που ή σε ενα συγκεκριμενο θεμα) με εκνευριζει αφανταστα.
Ρε καλε μου Yozimbo εφοσον δεν γουσταρεις κατι, πες μου εναν καλο λογο να αρχισεις να το κατακρινεις στο θεμα του. Σκεψου να ανοιγες θεμα για το Χ καλλιτεχνη και να εμπαινα εγω, αφου εχει ανοιξει θερμη κουβεντα και εχει μεγαλη ανταποκριση, και να πεταξω κατι του στυλ " Και να με πληρωναν δεν θα τον ακουγα ουτε μισο δευτερολεπτο αυτον". Θα σου αρεσε/δεν θα το εβρισκες προκλητικο, τουλαχιστον?
Οπως σου ειχα πει και στο “Βαριεμαι…” κατσε εσυ να ακουσεις αυτα που γουσταρεις και θεωρεις οτι ειναι στο επιπεδο των αυτιων σου και ασε εμας που γουσταρουμε να ακουσουμε κιτς χιτακια.
Martian> Αν πείραζε τον χόκαμ αυτό θα το δεχόμουν πως ήταν σφάλμα μου, εγώ όμως κυρίως σε άλλα βλέπω απαντήσεις απ’τον χόκαμ. Και εκτός αυτού ένοιωσα πως πριν απαντήσω σε αυτά τα οφ-τοπικ που ήθελα να απαντήσω πως έπρεπε να ξεκαθαρίσω την θέση μου και σε αυτό, θα ήταν υποκρισία αν δεν το έκανα. Δεν έγραψα “Όλοι όσοι πάνε είναι βλάκες”, πως δεν θα πήγαινα ΕΓΩ σε καμία περίπτωση έγραψα, που είναι το κακό σε αυτό;;
Χαχ το αστείο είναι πως όταν είδα εκείνο το αλλοπρόσαλλο ποστ του ροκόβιους ήθελα να απαντήσω κι εγώ, αλλά ξαφνικά μου φάνηκε εντελώς ανούσιο. Μετά είπα να τρολλάρω, αλλά κι αυτό μου φάνηκε μάταιο.
Τελικά δεν έκανα τίποτα.
Ετσι μπραβο φιλε…Πες τα…Πραγματικα πρακολουθουσα τοσες μερες αυτη τη <<διαμαχη>> κ δεν ηξερα τι να σχολιασω…Τετοιες κουβεντες ειναι ανουσιες…
Γιατι να μη σεβονται καποιοι τις προτιμησεις των αλλων??
Σου την σπαει ενα συγκροτημα κ το θεωρεις 0??Τι καθεσαι κ σχολιαζεις στο θεμα του τοτε!Κατσε στο σπιτακι σου μπροστα απτο pc κραξε απο μεσα σου ή μαζι με φιλους σ το συγκροτημα που δεν πας,αλλα εδω τι προσπαθεις να κανεις??Να πεισεις τους φαν των bon jovi οτι δεν ειναι καλοι?Πιστευεις οτι μπορεις να το πετυχεις?
Κ μενα μ την σπανε οι U2 ρε σεις.Δεν μπηκα σε κανα φορουμ να γραψω <<Α ρε ζωα,τι πηγαινετε 70,000 ατομα να δειτε τους φλουφληδες…>>.
Σεβασμος στον καθενα κ σε οτι του αρεσει ν ακουει για να την βρισκει.Απο χριστοδουλοπουλο μεχρι dream theater κ lamb of god…Τι να πω…