BON JOVI - The Circle

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη!!!

Σωστα τα λες rockovius,συμφωνω απολυτα.
Κ θελω να προσθεσω το εξης.Αν καποιος εχει παιξει κιθαρα,κ εχει προσπαθησει να βγαλει δικα του κομματια,συντομα θα διαπιστωσει οτι ακομα κ ολοκληρα riff που εχει βγαλει,θα μοιαζουν αρκετα με τα riff αλλων γνωστων κομματιων.
Εχουμε φτασει σε ενα σημειο που βγαινουν εκατονταδες κομματια καθημερινα.Ε να μη μοιαζει κανενα με το αλλο,δε γινεται!Τεσπα…
Προς το παρον ενα ακομη νουμερο 1 ειναι γεγονος (οπως ηταν φυσικο αλλωστε)…Να δουμε αν θα συνεχιστει…

http://www.cosmo.gr/Music/USA/255853.html

Μου φέρνει λίγο αναμνήσεις του thread death magnetic οπού αν κάποιος αμφισβητούσε την αξία του δίσκου πέφταν πάνω του με χιλία ‘επιχειρήματα’ οι φανς. Εφόσον το site φρόντισε να έχει δυο διαφορετικές απόψεις και να παρουσίασει και τις δυο πλευρές δεν βλέπω γιατι κολλάμε στο ότι σε κάποιον δεν άρεσε δικαιώμα του εφόσον εχει επιχειρήματα.

Πλέον με αρκετές ακροάσεις ο δίσκος είναι συμπαθητικός, σίγουρα ακούγεται αλλα δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο τις παλίοτερες κυκλοφοριές. Τώρα και για τον επόμενο χρόνο θα βάζω να ακούω το we weren’t born to follow η το superman tonight κλπ αλλά μέτα απο ένα χρόνο είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω πάλι στις παλιότερες κυκλοφορίες για όταν θέλω να βάλω τζοβιδες. Βέβαια ας τους δω λαιβ και ας παίζουν το circle και δύο φορές το καθε κομμάτι αν γουστάρουν:p

Τρελή δισκάρα!

Συμφωνω απολυτα κ εξαλλου στην μουσικη δν υπαρχει παρθενογενεση…ας το παρουμε λιγο χαμπαρι…
Ολοι οι καλλιτεχνες μπορει να πατησουν καπου…παλιοτερα ακομα κ σημερα γινεται αυτο…εγω γουσταρω που αντεγραψαν κατι καλο απο τον παλιο τους εαυτο κ ταιριαζει απολυτα μ τ τραγουδι…
Το νεο αλμπουμ τους ειναι πολυ καλο αλλα οχι κ απο αυτα που θα μεινουν στα αξιοσημειωτα αλλα πιστευω στην δεκαετια του 2000 ειναι οτι καλυτερο βγηκε απο τους Τζοβι

Παντως το dvd Madison Square Garden πρεπει να ειναι αρκετα καλο,ηχος κρυσταλο απο οσα βιντεακια ειδα,βεβαια ο jon ειναι φανερο οτι δεν μπορει να πιασει τις high notes οπως παλαιοτερα αλλα το show πρεπει να ειναι καλο.

Παιδια μολις ειδα το DVD.Σε οποιον αρεσουν εστω κ λιγο οι Βon Jovi πιστευω πρως πρεπει να το δει οπωσδηποτε.

Οπως λεει κ ο kimi απο πανω,ο ηχος οντως ειναι κρυσταλλο κ η παραγωγη της συναυλιας φοβερη.
Λενε 20 κομματια κ υπαρχουν κ αλλα 3 σαν μπονους.Οποιος παρακολουθησει τη συναυλια πιστευω πως ευκολα θα καταλαβει γιατι βρισκονται τοσα χρονια στην κορυφη.

Highlights κατα τη γνωμη μου, η ερμηνεια του I’ll be there for you απο τον Richie,κ η επιλογη κομματιων οπως το Dry County κ το Blood On Blood.

Περιμενω κι αλλες αποψεις… 8)

Μπήκα για να γράψω το ίδιο πράγμα! Με πρόλαβες! :smiley:

Μόλις το είδα. Σχεδόν 2,5 ώρες. Φοβερός ήχος και παραγωγή. Τα κομμάτια ένα κι ένα. Αν λέγανε αυτό το setlist στην Ελλάδα, το ΟΑΚΑ θα κατεδαφιζόταν (όχι σαν τους ξενέρωτους τους Αμερικανούς! [-X)

Αξίζει κάθε ευρώ του! :wink:

Το dvd είναι στήν σπέσιαλ έκδοση του cd:?:!:

Μπορειτε να μου πειτε απο ποιο μετροπολις η απο ποιο μαγαζι το πηρατε?

Εγω το πηρα απο fnac…

Οχι.Αλλο dvd ειναι εκεινο.Ειναι ξεχωριστο κ λεγεται Live At Madison Square Garden.

Αυτο που εχει η σπεσιαλ εκδοση του cd ειναι σαν ντοκιμαντερ για την μπαντα.Συνεντευξεις,παρασκηνια κ τετοια.

Εγώ το πήρα από το Metropolis Γλυφάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε.

Γαμώ τα DVD!!
Τρελό set list, όλοι τους Θεοί, ο παππούς όλα τα λεφτά. Ο μικρός η φωνούλα έχει πέσει λίγο αλλά αγαπάμε τρελά!!!
DRY COUNTY γάματα!!!
Το έχω πει εγώ ζω σε λάθος χώρα!![-X
Περιμένω πως και πως να τους δω.!! Μάλλον κοιμάμαι και ξυπνάω με την σκέψη :lol:

και εγώ σήμερα το πήρα.έγραψε…

:!:

Το album το έχω λιώσει!!!Ειλικρινά δεν το περίμενα τόσο καλό.
Έχουν γράψει απίστευτο στίχο και είναι οι bj που ξέρω και αγαπάω.
Από τα καλύτερα album τους στα '00ς. Ολοκληρωμένα ώριμα κομμάτια.
Φοβερές μουσικές αλλαγές, άψογη παραγωγή. Δεν το βλέπω οπαδικά αλλά πραγματικά με ενθουσίασε.
Καλύτερες στιγμές

We Weren’t Born to Follow"
“When We Were Beautiful” (νοσταλγία & μελαγχολία…)
“Work for the Working Man”
“Superman Tonight” (κομματάρα)
Thorn in My Side"
“Live Before You Die”
Love’s the Only Rule (κομματάρα)

Γαμάτο bravo!!:wink:

Στη Fnac έχει με 9,99 Ε το δίσκο σε… “Greece - Special Edition” 8O

Πολλά είναι. Αν το ρίξουν στα 4 ίσως το αγοράσουμε

σε έκδοση χωριατικη σαλάτα ένα πράμα;

Και τι το ξεχωριστό έχει?