Είμαστε γμτ. Ξέρω, το καλό πράμα αργεί να γίνει:roll:
Αλλά έχει περάσει τόσος καιρός και τίποτα…
Είμαστε γμτ. Ξέρω, το καλό πράμα αργεί να γίνει:roll:
Αλλά έχει περάσει τόσος καιρός και τίποτα…
Τώρα τι να σου πω…
Το Άμστερνταμ είναι μία φοβερή πόλη, τυχερή η αδερφή σου που είναι εκεί… Μακάρι να ξαναπάω σύντομα.
Επίσης, δεν ξέρω αν θα της τρίψεις στα μούτρα το εισιτήριο με την τιμή που θα έχει (άκουσα πόσα πήραν για να έρθουν και έκανα το σταυρό μου αυθορμήτως…)…έλα αλέκοοοοοοοοοοοοοοο
Λολ,εγω ειμαι διατεθειμενη να δωσω πολλα λεφτα(γι αυτο δε κλεινω εισιτηρια για καμμια αλλη συναυλια).Ενταξει,πανω απο 200 αμφιβαλλω να το πανε ;).Εδω ημουν ετοιμη να φυγω για Ολλανδια και μου τα χαλασε η ημερομηνια(ατιμη εξεταστικη,μου χαλασες το προγραμμα).Δεν ειναι στο Αμστερνταμ,στο Ροττερνταμ ειναι,αλλα ειναι αποσταση λιγοτερο απο ωρα ;)…Αλλα οπως εχω ξαναπει αλλο το feeling ν ακουσεις Jon & Richie να σου λενε “Kalispera” και ας ειναι τα ολλανδικα η μητρικη μου γλωσσα(τα ελληνικα ειναι η πατρικη μου ;))
Ε το Ροττερνταμ δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο…Αλλα εχει τρομερες υποδομες και ειναι απιστευτα μοντερνο σαν πολη(ας οψονται οι καλοι Γερμανοι που το ισοπεδωσαν στον Β Παγκοσμιο)…Ωραια η φοτο,εχω χρονια να παω Αμστερνταμ(και Ολλανδια γενικοτερα).Ηλπιζα ο Bon Jovi να ειναι η ευκαιρια μου και αυτοι οι βλακες πανε Ιουνιο,μηνα εξεταστικης.Το καλο που τους θελω να παιξουν εδω αλλιως δε θα τους το συγχωρησω που με κρεμασαν ετσι
Mη χαλιέσαι…
Συμφωνώ με Zusje. Παρόλο ότι τα ακούμπησα για 2 φορές Λονδίνο,θα έδινα όσο όσο να τους δω Ελλαδάρα!! Όπως και να το κάνεις είναι άλλη αίσθηση!
Drifter μην μας παρεξηγείς που είμαστε βιαστικοί, έχουμε την αρρώστεια μας τιν κάνουμε!!!
Οχι οχι δε χαλιεμαι,εχω πιστη σε σενα
Σημερα 12 Μαρτιου αρχιζει και η περιοδεια απο το Τοροντο του Καναδα…Αντε να δουμε τι θα δουμε…
Οποιος βρει σετλιστ απο την σημερινη συναυλια ας το ποσταρει αλλα σε σποιλερ γιατι υπαρχουν και μερικοι που δεν θελουν να ξερουν…
Ωραίο stage, θα το δούμε κι εδώ…
Runaway, Wanted Dead or Alive, In These Arms :yahoo:
Ανακοινώστε ρε γμτ.
πότε?πότε?
και μετά από αυτό…
DRIFTER μην πεις πάλι…πολύ ανυπόμονη η νέα γενιά…
γιατί…
Πραγματικά ωραία η σκηνή. Και ο κόσμος πολύ κοντά, όχι με κενό πεντακόσια μέτρα. Μπράβο, μπράβο.
Ανυπομονούμε
Για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης ευθύνετε το ίδιο το συγκρότημα. Αυτή τη στιγμή οι Bon Jovi έχουν δύο περιοδείες έτοιμες για τον Ιούλιο. Μία Ευρωπαική και μία Αμερικάνικη. Αν η οικονομία στην αμερική πάει καλύτερα θα ακυρώσουν την ευρωπαική και θα ανακοινώσουν την αμερικάνικη. Αν δεν πάει καλύτερα θα ανακοινώσουν την ευρωπαική. Στην ουσία απλά περιμένουμε το πότε θα αποφασίσουν οι Bon Jovi τι θα κάνουν τελικά.
Σχετικά με ατμόσφαιρα συναυλίας νομίζω ότι τέτοια συγκροτήματα ξέρουν πολύ καλά πως να δημιουργούν!!!
Όσον αφορά οργάνωση, είδα φέτος στιγμιότυπα από Τόκυο (Ιανουάριο νομίζω???) και έπαθα πλάκα!!!
Αν δείτε πόσο πειθαρχημένα παραταγμένοι είναι ιο Ιάπωνες θα τρελαθείτε!!!Και αυτό για λόγους ασφάλειας εννοείτε. Αυτό για εμένα είναι δείγμα πολιτισμού!!! Παρεπιμπόντως η εισαγωγή στο Living on a prayer ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! ΤΡΕΛΑ!!
Οι Ιάπωνες οπαδοί είναι αποστειρωμένοι…
Full ξενερωτοι για να ακριβολογουμε. Ειπαμε πολιτισμενοι αλλα αυτοι ειναι κοιμισμενοι.
Άγγελε, είναι δυνατόν να έχουν κλείσει συμφωνία εδώ και μάλιστα με τέτοια ποσά (όπως έχει ακουστεί) αλλά και με άλλες χώρες κοντά μας (βλ. internet) και τελευταία στιγμή να αλλάξουν γνώμη επειδή οικονομικά τα πράγματα πάνε καλά στην Αμερική; :-s
Δεν ξέρω, απλά μου φαίνεται λίγο αλλόκοτο… Δεν υπάρχουν συμβόλαια, συμφωνίες, ρήτρες;
Όλα είναι υπολογισμένα μέσα στα συμβόλαια. Υπογραμμένα μεν αλλά θα ενεργοποιηθούν όταν και αν το θελήσει το συγκρότημα. Κανονικά ιούλιο κάνουν στάδια στην Αμερική, αλλά επειδή η οικονομία εκεί δεν πάει καλά, φέτος δεν είναι σίγουροι αν θα το κάνουν. Για αυτό δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα μέχρι τώρα. Λογικά θα υπάρχει κάποιο deadline για την απόφαση, μόνο που κανείς δεν ξέρει πότε είναι. Δεν θα πρέπει να αργήσει πάντως γιατί θα πρέπει να πουλήσουν αρκετές χιλιάδες εισητήρια και αυτό παίρνει χρόνο. Δεν είναι θέμα αλλαγής γνώμης. Και οι δύο περιδείες είναι έτοιμες και περιμένουν να δουν ποια θα κάνουν.