Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Βασικα και χωρις να θελω να προσφερω στην παραλογια,παντως εχετε υποψη σας οτι πριν μερικες μερες εγινε στο φαν κλαμπ τους οργανωμενα ενα λαιβ τσατ του Τζον με μερικους θαυμαστες-μελη του φαν κλαμπ.Μια απο τις ερωτησεις που του εγινε ηταν:Σε ποια χωρα δεν εχεις παει ακομα και θα ηθελες να πας; Η απαντηση του ηταν Ισραηλ και Ελλαδα(για την ακριβεια ο αδερφος του που εκανα τον τυπογραφο για χαρη του εγραψε την Ελλαδα ως Grease,αλλα ενταξει,δε νομιζω οτι δεν εννοει τη χωρα μας.)Οποτε ας ελπισουμε οτι το γεγονος οτι το ειπε σημαινει οτι θα προτιμησει την ευρωπαικη τουρ,ειδικα επειδη ξερω οτι οι ευρωπαικες ημερομηνιες εχουν σχεδον ξεπουληθει ενω για τις αμερικανικες ημερομηνιες υπαρχουν ακομα αρκετα εισιτηρια…

Mας εβγαλε και λιγδιαριδες ο τσοπανης απο το Νιου Τζερσεϋ!

LOL!!!Βασικα ο αδερφος του τσοπανη :wink:

Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε για τους Ιάπωνες. Δεν έχω λόγο άλλωστε. Ζω σε μία χώρα εντελώς διαφορετική που την γουστάρω και με τα καλά κα με τα κακά της.
Το είπα απλά από θέμα οργάνωσης. Το γεγονός ότι υπήρχαν διάδρομοι για να διαφύγει ο κόσμος σε περίπτωση στραβής, κάτι σημαίνει νομίζω.
Σαφώς εγώ προσωπικά δεν θα ευχαριστιόμουν τέτοια συναυλία με τίποτα, τον να μην μπορώ να εκφραστώ όπως γουστάρω!!!

Μα και βεβαια καλο ειναι να εχουμε μια πολιτισμενη συμπεριφορα (παροτι μπορει να ειναι ταυτοχρονα και παθιασμενη), αλλα και να μας προσφερουν σημαντικες οργανωτικες λεπτομερειες που κανουν καλυτερη την εμπειρια αλλα και την ασφαλεια μας. Κατα την γνωμη μου ομως οι Ιαπωνες εχουν φτασει στο αλλο ακρο. Τι να λεμε τωρα, αυτοι απεργουν δουλευοντας με κορδελιτσα στο μπρατσο… Σαν τα φυτα.

Η ιδια ερωτηση (με την ιδια απαντηση) εγινε πριν 8 χρονια…

Επαιξαν 2 τρελα σπανια κομματακια (το 5ο και το 10ο)!!! Ας ελπισουμε να τους δουμε κι εδω. Ονειρο ζωης!!!

[SPOILER]Toronto, Ontario - Air Canada Centre - 3/12/08

LOST HIGHWAY
YOU GIVE LOVE A BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
RUNAWAY
GARAGELAND
I’LL SLEEP WHEN I’M DEAD
WHOLE LOT OF LEAVIN’
IN THESE ARMS
BLAZE OF GLORY w/ Daughtry - Knockin’ On Heaven’s Door intro
JOEY
BORN TO BE MY BABY
WE GOT IT GOIN’ ON
IT’S MY LIFE
BAD MEDICINE w/ Shout
I’LL BE THERE FOR YOU (Ο Sambora στα lead vocals)
(YOU WANT TO) MAKE A MEMORY
BED OF ROSES
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
HAVE A NICE DAY
KEEP THE FAITH
LIVIN’ ON A PRAYER

ENCORE:
ANY OTHER DAY
WANTED DEAD OR ALIVE
I LOVE THIS TOWN[/SPOILER]

Με προλαβες και μολις θα το ποσταρα το σετλιστ…

Απιστευτο σετλιστ…Δεν θελω τιποτε αλλο…ΑΥΤΟ…!!

Σημειωση: Ειναι η 1η φορα που δεν εχω το παραμικρο παραπονο για το σετλιστ αν παιχτει αυτο…ουτε ενα…
Μεχρι και στο ηδονικο σετλιστ των Μεταλλικα ηθελα και ενα Blackened…

[QUOTE=rasputin;326704]Με προλαβες και μολις θα το ποσταρα το σετλιστ…

:stuck_out_tongue:

εγώ θέλω και κάτι άλλο…ALWAYS ρεεεεεεεεεε!!! τι νόημα έχει να δείς bon jovi χωρίς να σοροπιαστείς και λίγο? :lol: δεν λέω 8α τα σπάσουμε στις κλασσικές κομματάρες αλλά θέλει και λίγο σορόπι!!!έτσι να αγαπηθούμε βρε αδερφέ! :stuck_out_tongue:

Ενα θα σας πω…

Ειδα Bon Jovi το 2001 στην Αγγλια, στο Huddersfield, “One Wild Night Tour” στο εκπληκτικο McAlpine Stadium…μαζι με αλλους 40,000 και ημουν στο pit…η απολυτη εκσταση !!!

Μην υποτιματε τους τυπους επειδη εχουν βγαλει και αρκετα εμπορικα τραγουδια…στα live απλα γ_μ_υν και δερνουν και αυτο δεν ειναι υπερβολη…

Οταν ολοι θα ακουσετε τις πρωτες νοτες απο το Livin On A Prayer θα ανατριχιασετε και δεν θα ξερετε τι σας χτυπησε, οταν θα βλεπετε μπροστα σας τον Sambora να τα χωνει με την κιθαρα του τοτε θα καταλαβατε ποιος πραγματικα ειναι η ροκ ψυχη της μπαντας.

Αν τελικα ερθουν στην Ελλαδα θα ειναι πραγματικα ενα αξεχαστο γεγονος. Δεν θα συνιστουσα σε κανεναν να ερθουν και να μην παει να τους δει.

Πληροφοριακα και μονο…στο εξωτερικο στο pit μπαινουν πρωτα τα μελη του fan club και οτι χωρος περισεψει ειναι για οσους τυχερους φθανουν νωρις στο συναυλιακο χωρο και τρεχωντας μπαινουν εκει οταν ανοιξουν οι πορτες. Μην φρικαρετε στο οτι εγω για να καταφερω να μπω στο pit, ειχα παει απο τις 7 το πρωι και βρηκα και 60-80 ατομα ουρα (non fan club members). Αυτα βεβαια στο εξωτερικο…εδω δεν ξερω καν αν θα εχει pit.

Τελος παντων…Bon Jovi (και Scorpions) και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Ααααααα…το ξεχασα…πολυ γνωστος ραδιοφωνικος σταθμος πριν 10 περιπου ημερες ανεφερε οτι ερχονται αλλα δεν ειναι ακομη επισημο…και μιλαμε για το Radio DeeJay!!!

http://www.drycounty.com/jovitalk/showthread.php?t=44332
Λέτε να ισχύει? 8O

Θα πεθάνωωω

Προς το παρον δεν ισχυει κατι τετοιο…επισημα τουλαχιστον! Και οταν εβγαλαν τον “Have A nice Day” υπηρχαν πολλες φημες παντως. Απλα τωρα ειναι περισσοτερες.

Πιστευω ομως οτι φετος η ισοτιμια μεταξυ ευρω και δολλαριου (φθασαμε σχεδον 1Euro=1,6 USD), οπως και καποιος αλλος φιλος εδω ειπε, θα ειναι αυτη που θα φερει του Bon Jovi στην Ελλαδα και σε αλλες Ευρωπαικες Χωρες.

Να σας πω μονο οτι επειδη το κοστος του να φερεις τους Jovi στην Ελλαδα ειναι τεραστιο και σε σημειο που δεν μπορειτε να διανοηθειτε κραταω επιφυλαξεις. Ξερω, πιστεψτε με…και σας λεω δεν ειναι συγκρισιμο με αλλα μεγαλα συγκροτηματα. Οχι γιατι οι Bon Jovi ειναι οι υπερτατοι ή κατι τετοιο…αλλο ειναι το θεμα απλα δεν εχω χρονο να σας πω και αλλα.

Παντως γνωριζετε οτι οι Βον Jovi παιζουν εκ του ασφαλους. Κλεινουν κατα παραδοση τα τελευταια χρονια και μετα τον “Bounce” μονο αρενες και σταδια που εχουν την υπονοια οτι θα ειναι sold out shows ή κατι κοντα σε αυτο.

Οσο δεν ανακοινωνεται τπτ,τοσο εγω αρχιζω να πιστευω οτι τζαμπα χαρηκαμε…Τους βλεπω για Αμερικα…ειναι και κοντα στο σπιτι τους :wink: Θα δουμε…παντως αμα ερθους πιστευω θα γινει χαμος…

Καθίστε ρε παιδιά, όποιος τους φέρει, ΑΝ τους φέρει, έχει κάνα ζόρι να βιαστεί να το ανακοινώσει αν δεν έχουν κλείσει όλα; Φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για π-ο-λ-λ-ά λεφτά, τι έχουν να κερδίσουν με τις βιασύνες; Το ότι ενδεχομένως γνωρίζουν πως κυκλοφορεί η φήμη δε σημαίνει πως θα τα κάνουν όλα πιο γρήγορα ή βιαστικά. Ούτε έταξαν σε κανέναν πως θα τους φέρουν, ούτε πότε θα το ανακοινώσουν.

Υπομονή και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όταν όλα είναι έτοιμα.

Όντως…

Θα δείξει

Οι ημερες περναν…νεα για Bon Jovi δεν βλεπω…αρχιζω και απελπιζομαι παιδια! :? Λετε να χαρηκαμε αδικα; :-k

Θα γεμισουμε παλι αυτο το καλοκαιρι πηγαινωντας σε συναυλιες-υποκαταστατα προκειμενου να πνιξουμε τον πονο μας; Τι θα γινει;

Οι Bon Jovi ειναι αδιαμφισβητητα μια απο τις καλυτερες ροκ μπαντες ολων των εποχων…δουλευουν ασταματητα, ηχογραφουν ανελειπως δισκους, περιοδευουν ασταματητα σχεδον καθε χρονο και νοιαζονται για τους οπαδους τους…κοινως δουλευουν σαν τα σκυλια. Πειραματοζονται με ειδη μουσικης και ηχους και ας μην ειναι το αποτελεσμα παντα καλο. Εξελισονται σαν μουσικοι…!

Για ολους αυτους τους λογους τους αγαπαω! Και οι Ελληνες Διοργανωτες (οποιοι και αν ειναι αυτοι) να προσπαθησουν περισσοτερο για να ερθουν στην Ελλαδα…!

Θελω ανακοινωση για Bon Jovi στην Ελλαδα…τωρα!!! 8O 8O

Οι Bon Jovi ειναι αδιαμφισβητητα μια απο τις καλυτερες ροκ μπαντες ολων των εποχων…δουλευουν ασταματητα, ηχογραφουν ανελειπως δισκους, περιοδευουν ασταματητα σχεδον καθε χρονο και νοιαζονται για τους οπαδους τους…κοινως δουλευουν σαν τα σκυλια. Πειραματοζονται με ειδη μουσικης και ηχους και ας μην ειναι το αποτελεσμα παντα καλο. Εξελισονται σαν μουσικοι…!

:yes:

Θελω ανακοινωση για Bon Jovi στην Ελλαδα…τωρα!!! 8O 8O

[-o< [-o< [-o< :papas: :papas: :papas:

sto episimo site tous pantos den yparxei anakoinosi. vevaia tour dates exei mexri iounio.
opsometha. makari na min einai moufa.

pantos afto to kalokairi tha xreiastoume polla lefta gia synavlies. thelo na pao se polles. endeiktika :

kiss
mark knopfler
whitesnake, def leppard (me afti ti seira tha eprepe na einai kat eme)
iron maden
judas priest
nick cave
lenny cravitz
madrugada

thelo 400 me 500 euro ston aera. :frowning: :frowning: :frowning:

Δεν νομίζω ότι είναι μούφα πάντως. Προφανώς δεν θα έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, κάποιος λόγος υπάρχει για την καθυστέρηση.

Δεν το κόβω δηλαδή για φούσκα του τύπου “α, φέτος θα έρθουν οι Peppers!” :stuck_out_tongue: (να δούμε πότε θα ικανοποιηθεί αυτό το απωθημένο)