Είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται για φούσκα. Οι φήμες έχουν βάση και δεν πρόκειται για αερολογίες.
Μακαρι…!!! Λετε να αρχισουμε να παιζουμε και στοιχηματα για το ποτε περιπου θα ανακοινωθει με +/- 5 μερες διαφορα; :-k :lol:
Παιδιά και εγώ θέλω να πιστεύω ότι όλη αυτή η φημολογία έχει γερή βάση. Άντε γιατί θα αρρωστήσουμε μέχρι να το δούμε στο official. Όσοι γνωρίζω είναι σε αναμμένα κάρβουνα!!! (και είναι πολλοί)!!!
Καλημέρα παιδιά! Πολύ ησυχία έχει πέσει. Αναμένουμε ή έχουμε αρχίσει να απαγοητευόμαστε;
Να είστε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ!!!
Κοίτα μετά τα νέα για τον Sambora και την πάρα πολύ έντονη φημολογία για νέα είσοδο του σε κλινική αποτοξίνωσης(σε αμερικάνικη εφημερίδα ανέφεραν πηγή από το μάνατζμεντ του γκρουπ να λέει ότι θα ξαναπάει και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αυτή τη φορά) δύο πράγματα μπορούν να συμβούν:Ή να ακυρωθεί όλη η τουρ ή να συνεχίσουν κανονικά με αντικαταστάτη του Richie τον Bobby…που Bon Jovi μια φορά χωρίς τον Richie δεν είναι…τώρα αν θα έχει καταφέρει να το αντιμετωπίσει μέχρι τον Μάιο που αρχίζουν οι εμφανίσεις στην Ευρώπη ούτε ο ίδιος δε το ξέρει.Πάντως απίθανο μου φαίνεται να βάλουν επιπλέον συναυλίες απ’ αυτές που έχουν ανακοινωθεί και πουληθεί τα εισιτήρια τους ήδη μετά απ’ αυτό,χωρίς να ξέρουν τι θα γίνει…Να σου πω καλύτερα,αν είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος και να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα του ας είναι,προτιμώ να μη τους δω αυτή τη φορά αλλά να συνεχίσω να τον βλέπω και ακούω στο μέλλον παρά να τους δω τώρα και ο Richie να έχει κατάληξη αλα Alec αργότερα…
Να ακυρωθεί ολόκληρη τουρνέ για να μπει για αποτοξίνωση, αποκλείεται. Έχουν μπροστά τους ένα μήνα τουλάχιστον, που είναι αρκετά μεγάλο διάστημα για αποτοξίνωση. Εδώ ο Ronnie Wood και μπαίνει πριν από κάθε περιοδεία των Stones για λίγες μέρες.
Τώρα από φήμες, άλλο τίποτα. Και πρόπερσι έλεγαν ότι θα φύγει τελείως ο Sambora επειδή τα είχε σπάσει με τον Jovi και είδαμε πόσο έφυγε…
Ο Bobby ποιος είναι; :-s
Ο Bobby είναι ο δεύτερος κιθαρίστας που χρησιμοποίουν στην τουρ και έχει ξανα-αντικαταστήσει τον Sambora την προηγούμενη φορά που ήταν σε αποτοξίνωση(πρώτη φορά ήταν τότε που οι Bon Jovi εμφανιζόταν χωρίς τον Sambora).Απλά θεωρώ ότι αν όντως μπει σε κλινική για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι σαν τις ψιλοψευτιές που έκανε ως τώρα(2 μέρες και μετά 3-4 εβδομάδες) τότε δύσκολα θα συνεχιστεί η τουρ κανονικά και ακόμα πιο δύσκολο να προστεθούν επιπλέον ημερομηνίες…Πάντως βέβαια ως τώρα τπτ δεν έχει ειπωθεί επίσημα,μπορεί και η εφημερίδα να έλεγε ότι ήθελε και να μη μπει καν τώρα αλλά να συνεχίσει έτσι και να κάνει κάτι μετά το τέλος της αμερικάνικης τουρ(που έχει σχεδόν ένα μήνα κενό με την ευρωπαική)…Ποιός ξέρει,ο χρόνος θα δείξει,θα εξαρτηθεί και το τι θα γίνει στο δικαστήριο στις 7 του Μαίου γιατί αν όντως αποδειχτεί από την αιματολογική τοξικολογική εξέταση ότι είχε πιεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκτός από την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια να προστεθούν και κατηγορίες διακινδύνευσης παιδίων αφού στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η δεκάχρονη κόρη του και ένα άλλο ανήλικο κορίτσι…
Χαχα Cozy, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα! :lol:
Ε τώρα, μπρίκια κολλάνε οι Stones; Επαγγελματίες, το προγραμματίζουνε το θέμα
Δυστυχώς τα διάβασα τα νέα για SAMBORA, θέλω να πιστεύω όμως και ελπίζω ότι δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα κυρίως γι’ αυτόν και κατ’ επέκταση δεν νομίζω να παίζει ακύρωση.Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι το ενδεχόμενο, θα φρικάρω.Φαινόταν ότι έχει συνέλθει, είχε χάσεο κιλά. Τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά!!!
είναι σίγουρο αυτό ότι έκαναν live οι jovi χωρίς sambora?:-k
Ναι…100% σίγουρο…κάτσε να δω αν μπορώ να βρω το λινκ…Λοιπόν όντως καλά το θυμόμουν,ήταν σε μια συαυλία στη Ν. Αμερική.Η wikipedia λέει:On June 6, 2007, Richie Sambora checked himself into a rehabilitation facility[6]. This meant that he missed a concert in Puerto Rico as well as several television appearances, with backup guitarist Bobby Bandiera taking his place. He checked out on June 13, and was present for Bon Jovi’s remaining summer concerts.
Εδώ το λινκ:http://en.wikipedia.org/wiki/Bon_Jovi#2000s
Και για του λόγου το αληθές να και ένα κλιπάκι που βρήκα στο youtube(σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα)
Πάντως στο site τους σήμερα προστέθηκε και νέα ημερομηνία για το Οντάριο του Καναδά στις 7 Ιουλίου…και οι ελπίδες για Ελλάδα συνεχώς λιγοστεύουν…
για αυτό έχουμε πάρει εισιτήριο εδώ και μήνες για Λονδίνο…
όχι ότι θα μας χαλάσει 2 φορές σε 20 μερες…
Το ένα μετά το άλλο έρχονται…
Αυτή τη φορά έχουν σειρά οι Bon Jovi! 8)
2,5 μήνες ακόμα… :band:
Brussels, here I come! :vibrate:
@Maiden1979
Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα.
Πάνε οι Bon Jovi και για φέτος, πάει και η Φρανκφούρτη. @#$&@#%
Το εισιτήριο σου από ticketmaster είναι; Περιμένω και εγώ για τις 2 συναυλίες του Λονδίνου αλλά δεν μου τα έχουν τα έχουν στείλει ακόμα γαμώτο!!! Μήπως πρέπει να κάνω κάτι;
Sorry, χαζομάρα!! Τώρα είδα στο official ότι είναι άλλος ο προμηθευτής για Βέλγιο, σαφώς από χώρα σε χώρα η διαδικασία θα είναι διαφορετική. Περιμένω, άντε να δούμε.
Όσο για Ελλάδα χλωμό το βλέπω. Να δούμε πότε θα έρθουν πια!!!
μπραβο maiden79. Kαι ηθελα να παω συναυλια τζαμπα. Ευχαριστω για το εισητηριακι
δεν παιζει να τους δουμε δηλαδη φετος…???εχουν κλεισει αρκετες ημερομηνιες so far…
Το είχε αναφέρει και κάποιος προηγουμένως πως στο site τους υπάρχει ημερομηνία για τις 6 Ιουλίου στον Καναδά. Πράγμα που ίσως δυστυχώς να σημαίνει πως τελικά θα προτιμήσουν να παίξουν Αμερική… :?
Ας ελπίσουμε να μην έρθουν έτσι τα πράγματα!