Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Χμ, δεν είχε βγει όμως μια ανακοίνωση σχετικά πρόσφατα για κάποια ήδη κλεισμένη ημερομηνία τους στην Ευρώπη για καλοκαίρι; Δεν θυμάμαι τώρα τη χώρα… :-k

Μακαρι!!![-o< Γιατι αν μας την κανουν και φετος… :blow:

Θα έρθουν, ηρεμήστε.

αυτο το λες με νεωτερη ενημερωση η με οσα ηξερες πριν απο λιγο καιρο;γιατι φοβαμαι μην αλλαξαν τα σχεδια τους

Με σημερινή ενημέρωση

Μακαρι!!! Παλι καλα που μας καθησυχασες γιατι ειχα αρχισει να χανω τις ελπιδες μου. Αλλα αν ειναι να ερθουν σιγουρα τοτε γιατι εχουν συναυλια στις 6 Ιουλιου στον Καναδα???:?

ε και?
πάντως σήμερα μου είπαν ότι είναι οκ.

ένα πράγμα

δρίφτερ γιατί είσαι τόσο σίγουρος ? δεν μας λες? λέω όλοι μας να κρατάμε ένα μικρό καλάθι κ μια πισινή, γιατί το έχετε “δέσει” κ πολύ αμφιβάλλω αν χαλάσει αν ο δριφτερ θα βγει να πει τι συνέβη…

ναι, αν χαλάσει όπως με μετάλλικα θα πω.

οκ τότε. απλά με μετάλικα έλεγες “μαλλον” ενώ τώρα πολλές “σιγουριές” ακούω κ έχω επιφυλάξεις…

Και όχι μόνο αυτό. Η ιστορία παίζεται τόσο καιρό και δεν έχουμε καμία ανακοίνωση…

ok, τότε είναι σχεδόν βέβαιο. :slight_smile:

Drifter ιατρικη καλυψη προσφερει το ταμειο σου…??

Γιατι εγω δεν την παλευω αλλο με την αναμονη…Ειμαι νοσοκομειο με πιεση…

Έχουν αρχίσει και διάφοροι να το λένε για σίγουρο…
Αχχ άντε…

Κανά νέο?:frowning:

6 Ιουλίου είναι στον Καναδά και από ότι φαίνετε 7 Ιουλίου στο Detroit, οπότε μάλον χλωμό το κόβω. Ατυχώς.

Άγγελε, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, πέρασαν και κάτι βδομάδες… Εσύ δεν είχες postάρει σε Bon Jovi forum ότι είχες πάρει δελτίο τύπου στην εταιρεία που δουλεύεις και ότι το θέμα είχε κλείσει; :-k Ρωτάω γιατί σε βλέπω να υποθέτεις τώρα, αλλά αν το ήξερες σίγουρα τότε πώς…?

Ποστάρω και εγώ στο Jovitalk αλλά δεν ήμουν εγώ που είχε βγάλει το δελτίο τύπου. Ήταν κάποιος άλλος, που αν θυμάμε καλά έχει γράψει και σε αυτό το thread κάνα δύο φορές, αλλά δεν θυμάμε ποιος ήταν. Ίσως ο Drifter να μπορεί να μας διαφωτίσει??

Ok, σόρυ, μπερδεύτηκα με το όνομα! :stuck_out_tongue:

Kαλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ έχω αρχίσει να απαγοητεύομαι πάντως. Άμα ξεκινήσουν Αμερική, γάμα τα!!Το ωραίο είναι ότι όλοι παντού τους αναφέρουν (ότι και καλά ίσως έρθουν), σε περιοδικά, ένθετα κλπ., και αυτό σε τρελαίνει!!!