Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Μόλις τώρα είδα στο official ότι έβαλαν date 7/7 Michigan.:blow: :blow:

Χμμμ, αν παίζει τόσο πολύ η Αμερικάνικη περιοδεία το καλοκαίρι, το βρίσκω χλωμό για εμάς.
Απ’ την άλλη, ο Drifter δείχνει σίγουρος…

The plot thickens! :lol:

Πάντως αρχίζω να υποψιάζομαι οτι χάλασε η δουλειά…:cry: :frowning:

Drifter, μας την έκανες ε?:stuck_out_tongue:

Παιδια, απο της 28/6 μεχρι της 7/7 ειναι πολλες μερες… :wink:

Πολυ χλωμο για τοτε γιατι ειναι μεχρι 6/7 και δεν ειναι μονο η Ελλαδα.Αν εμεναν Ευρωπη μετα τις 28 θα πηγαιναν κ σε αλλες χωρες…Οποτε αν ερθουν μετα τις 7/7.
Βρηκα κ αυτο http://www.ticketsinventory.com/concert/bon-jovi-tickets/prudential-center.php δε ξερω αν ισχυει

Συμφονα με καποια fan sites το δευτερο σκελος της ευρωπαικης περιοδιας αρχιζει στις 12/7, οποτε υπαρχει μεγαλο κενο απο 28/6 μεχρι τοτε, ισως να θελουν να κανουν καποιες διασπαρτες συναυλιες στις ΗΠΑ για να γεμισουν το κενο ή ισως μια μινι περιοδια:-k

Σωστα!!! Δεν το ειχα σκεφτει ετσι. Παιζει αγρια να ισχυει αυτο γι αυτο και ο Drifter να ειναι τοσο σιγουρος. Αντε να ανακοινωσουν ομως και τιποτα γιατι περιμενει πολυς κοσμος…

Ο λαός του rocking απαιτεί απο τον Drifter να ελέγξει τις πηγές τους και να μας δώσει ένα update όσον αφορά το status της συανυλίας…

Οι πιθανότητες να ρθουν πλέον έχουν πετάξει από το παράθυρο.Αποκλείεται να πάνε Καναδά,μετά Αμερική και να ρθουν μετά Ελλάδα.Εκτός και αν γίνει αυτό που κάποις είπε,δλδ τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου που θεωρώ απίθανο γιατί ποτέ δε κάνουν μία περιοδεία καπάκι στην άλλη,πάντα έχει μέρες κενό.Διάλεξαν την πεπατημένη και πάνε πατρίδα που σίγουρα όλο και κάτι θα πουλήσουν ενώ εδώ είναι ρίσκο γι’ αυτούς…Κρίμα…

Ρίσκο για Βαλκάνια- Ν.Ευρώπη, δεν νομίζω να είναι. Τους περιμένουν όλοι πως και πως. Τα sold out είναι δεδομένα και νομίζω ότι αυτό το ξέρουν. Θέλω να ελπίζω ότι δεν εγκατάλειψαν την ιδέα να έρθουν και έτσι μακάρι να έχουμε European Tour - Part 2.:papas: :bow2:

Που ειναι ο ντριφτερ οεο?

Απο τη στιγμη που εχει αναψει φωτιες εχει την υποχρεωση να μιλησει ανοιχτα και να ει οτι ξερει για να τις σβησει!:slight_smile:

Παιδιά, η φημολογία περί επικείμενης συναυλίας έπαιζε γενικότερα σε όλα τα media. Δεν νομίζω ότι φταίει ο drifter για το αν πανελληνίως γουστάρουν ή θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να έρθουν οι bon jovi στην Ελλάδα το 2008. Μέχρι και όλοι οι ειδήμονες ραδιοφωνικοί παραγωγοί αποφάσισαν να παίζουν ξανά bon jovi και να εκφέρουν όλοι οι άσχετοι άποψη. Είναι λογικό λοιπόν να δημιουργείται ένα ‘‘ρεύμα’’ εντυπώσεων.

Πάντως για όσους είχαν και την παραμικρή ελπίδα ακόμα είμαι εδώ για να τη σβήσω…Ανακοινώθηκε σήμερα στο official fan club τους (backstage with jon bon jovi) 14-15 Ιουλίου συναυλίες στη Νέα Υόρκη(Maddison square garden)/τέλος παγκόσμιας τουρ…οπότε Ελλάδα την επόμενη φορά και αν…:frowning:

:frowning: :frowning: :frowning:

Πφφφ τώρα πρέπει να ψαχτούμε για έξω και αν τα καταφέρουμε να πάμε…:?

:-# :cry: :cry: :cry:

Drifter εξηγησου!!! :blow:

Ρε παιδιά, δεν ήταν να τους φέρει ο Drifter ο ίδιος. Ο άνθρωπος ότι μάθαινε μας έλεγε. Και ήταν αλήθειες, όχι αερολογίες. Χωρίς να ξέρω κάτι, ποιος αποκλείει οι Jovi να ξανάρθουν τελικά Ευρώπη (και άρα κι εδώ) τέλη Αυγούστου - για παράδειγμα;

Το γεγονός ότι οι δύο τελευταίες συναυλίες ανακοινώθκαν ως:14-15 July MSG/End of World tour…:cry: :cry: :cry: :cry:

Κριμα που δεν εισαι παρον να σε κραξω.Προφανως θα κανεις γκρρρρρριλινγκ

Σε επαιρνα και μιλαγε…

Ουτε πουθενα

Μπαααααα

Ουτε στις 32

Δε βαρεθηκατε να ακουτε τον καθε τυχαιο να λεει το μακρυ του και το κοντο του?Νισαφι πια

Ναι τυχαιοι ειστε απο τη στιγμη που δε λετε τις “εγκυρες” κατα τα αλλα πηγες σας,και το μονο που θελετε να καταφερετε ειναι να τραβατε την προσοχη της πιτσιρικαριας

Ρε παιδια, συγγνωμη αλλα η 14η Ιουλιου ηταν ευρεως διαδεδομενη στους “μουσικους κυκλους” ως η ημερα που θα επαιζαν οι BJ στην Ελλαδα.

Και εγω το ειχα ακουσει (και μαλιστα απο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μουσικο παραγωγο) αλλα προτιμησα να μην γραψω γιατι δεν εχω γνωριμιες στον “κυκλο” των BJ για να το επιβεβαιωσω.

Αλλα μην κανουμε αδικες επιθεσεις σε ανθρωπους που απλα ηθελαν να ενημερωσουν κοσμο γι’αυτα που ξερουν…

Σε τελικη ο Drifter δεν εμφανιστηκε ως σωτηρας του εθνους. Ειπε μια πληροφορια ο ανθρωπος κ συνεχιζε να την υποστηριζει οσο επαιρνε “updates” απο την πηγη του.

Να τον σφαξουμε δηλαδη?