πολυ σωστος
Όχι δεν λέει κανείς να τον σφάξουμε… Και ούτε είναι υπεύθυνος ο Drifter για το αν τελικά οι BJ δεν θα έρθουν…
Το λάθος του, κατ’ εμέ, είναι ότι εμφανιζόταν υπερβολικά σίγουρος. Σαν να είχε ήδη κλείσει.
Δεν ξέρω βέβαια αν όντως το θέμα ήταν σίγουρο και στράβωσε στην πορεία… Τέλος πάντων… Πάλι με τη χαρά μείναμε… :roll:
είσαι άδικος… Τόσες συναυλίες είπαν τα παιδιά πριν καν ανακοινωθούν και η συναυλία των Jovi ακουγόταν από παντού (όπως είπαν και συντάκτες). Δεν φταίνε τα παιδιά που οι Jovi δε θα έρθουν Ελλάδα τελικά. Συνολικά, οι “αποκαλύψεις” τους βγήκαν αλήθεια. Ας μη φτάνουμε στο άλλο άκρο
Το να χώνουμε ο ένας στον άλλον δεν έχει πλέον σημασία.Στην τελική ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι λέει και το τι κάνει. Το ζήτημα είναι ότι γουστάραμε να έρθουν όλοι μας μέχρι τρέλας και τώρα μας την έχει δώσει απίστευτα και δικαιολογημένα. Μείναμε ταπί και καθόλου ψύχραιμοι γαι μια ακόμα φορά. ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΉΞΕΡΑ Π’ΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Παιδιά έχω πάρει εισιτήρια για Λονδίνο από ΝΟΕ 2007.Δεν αισθανόμουν ποτέ σίγουρη ότι θα έρθουν εδώ!!!:x :blow: [-X
Μα το κερατο μου…
αν τολμησουν ποτε και ερθουν…θα στηθω απο το πρωι εξω απο το στειτζ…
και θα ειμαι μπροστα μπροστα και με πανες(για να μην παω ουτε τουαλετα…
με ενα πανο υψωμενο που θα γραφει στα αγγλικα…
αργησες 20 χρονια…
γιατι?:twisted:
αντε να δουμε ποτε θα ρθειτε…:lightsabre:
ελεος μονο τα λεφτα τους νοιαζουν? :dunno: …(οταν ηρθε ο Σοτο-Ταλισμαν περυσι…και επαιξε διασκευη ενα τραγουδι τους…και απο κατω ξετρελαθηκαμε ολοι…ετριψε το χερι-οπως οταν μιλας για χρημα- του οτι θελουν χρηματα για να ρθουν…και γελασε)
125 εκατ δισκους πουλησατε…
τοσα λαιβ…
εικοσι τοσα χρονια εχετε χεστει στο χρημα…μεχρι και τζαμπα εχετε παιξει για φιλανθρωπιες…
λεφτα για ολοι τη χιλιετια εχετε…
καλα ρε σει συ Τζον,που εισαι τοσο φιλοδοξος, πως :-k και δεν θελεις να πατησεις αυτη τη γη και να αφησεις και δω στο στιγμα σου…?
ειδη αρχηζουν να γερνουν…
αντε οταν τελικα ερθεις(μετα απο χρονια) θα παιζεις μονο καουντρι κομματια…[-X
+1000
ενταξει πικραθηκαμε που δεν ερχονται αλλα ειναι παραλογο να την πεφτουμε στον ντριφτερ επειδη μας πληροφορησε. ελεος δηλαδη
Kαλα δεν έσφαξε κανείς τον Ντριφτερ … η αλήθεια είναι οτι οταν εκφράζεις κατι με τετοια βεβαιοτητα λες και θα τους φερεις εσυ… σε ενα σαιτ που ειναι πηγη ενημερωσης πολλών κ οχι μονο γιουζερς ,γίνεται πηγή παραπληροφόρησης πολλων…και αυτο δεν ειναι καλο για το ιδιο το σαιτ που φιλοξενει τετοια ποστ ,αποκτα αναξιοπιστια…Το θεμα δεν ειναι αν ηξερε ο Ντριφτερ ή οχι…το θεμα ειναι οτι για αλλη μια φορα…τον ηπιαμε απο Bon Jovi…
Αντε τελευταια μας ελπιδα να επιβεβαιωθει εστω και εσχατως…ο Ντριφτερ μην τυχον και Αυγουστο…
Εχουν γυρίσει όλο τον κόσμο, δεν ήρθαν πότε εδώ ενώ έχουν εκδηλώσει κατά καιρούς την επιθυμία να το κάνουν, έχουν έρθει όλοι σχεδόν στην Ελλάδα από μεγάλες μπάντες.
Ε, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ!!
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο τα χρήματα, έχουμε μ… υποψήφιους διοργανωτές νομίζω τελικά!!!:lightsabre: :blow: :blow:
Συγγνωμη, αλλα εδω ειναι forum και οχι site.
Τον ποιον και τι θα επιλεξεις να πιστεψεις ειναι δικη σου και μονο ευθυνη. Κανενος αλλου.
Ο Drifter βγηκε με ολη την καλη θεληση που τον διακρινει (εγω το διαπιστωσα γιατι προσφερθηκε να με βοηθησει σε κατι αλλο χωρις ανταλλαγμα) να ενημερωσει οσους ειχαν διαθεση να πιστεψουν για οσα γνωριζε, πραγματα που τα γνωριζαν παρα πολλοι και εγω προσωπικα επιβεβαιωνω οτι γνωριζα πως θα ερθουν μεσα Ιουλιου εδω και πολυ καιρο.
Απο κει και περα, δεν ειναι ουτε ο promoter, ουτε ο Jon για να μας πει ακριβως τι στραβωσε και που.
Οσο για τον κυριο Jovi, θα μας ερθει στα γεραματα (σαν καποιους καποιους, ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε) να μας παιξει ενα ποτ-πουρι, οταν δεν θα μπορει να κουνηθει…
Γιατι πριν απο χρονια καποιος επιφανης κυριος προσφερθηκε να τον φερει και δεν κουνουσε τον κωλο του ο κυριος Jon αν δεν επαιζε σε σταδιο… κ μιλαμε για χρονια που οι BJ ηταν σχετικα “πεσμενοι” δισκογραφικα…
Αντε μην το ανοιξω το στομα μου.
Καλα τα ειπε ο Axlακος πριν απο χρονια…
Και για να μην βγουν οι συνηθεις υποπτοι κ πουν οτι εχω προβλημα με τους Jovi, τους εχω δει ηδη 2 φορες στο εξωτερικο κ μια μονο του τον Jovi… Στα live τους ειναι πολυ καλοι. Αν μπορουσαν να εχουν και αναλογη πορεια, τα τελευταια χρονια, δισκογραφικα…
Αν θυμασαι,εκραξα με το που βγηκε και ελεγε οτι εχει “εγκυρες πηγες” κτλ κτλ.Δε περιμενα να δω αποτελεσμα.Το ηξερα.
Ρε Μητσο καθε χρονο τα ιδια δε γινονται με AC DC και με αλλες μπαντες?Δε το εχετε μαθει το παραμυθι πλεον?
Καθεστε και ελπιζετε γιατι καποιου του ειπαν οτι θα ερθουν.Αλυσιδα ειναι αυτα τα πραγματα.Ο ενας στον αλλον και βουιζει ο τοπος για το τιποτα.
[QUOTE=axlgreece;342447]Συγγνωμη, αλλα εδω ειναι forum και οχι site.
Τον ποιον και τι θα επιλεξεις να πιστεψεις ειναι δικη σου και μονο ευθυνη. Κανενος αλλου.
Ο Drifter βγηκε με ολη την καλη θεληση που τον διακρινει (εγω το διαπιστωσα γιατι προσφερθηκε να με βοηθησει σε κατι αλλο χωρις ανταλλαγμα) να ενημερωσει οσους ειχαν διαθεση να πιστεψουν για οσα γνωριζε, πραγματα που τα γνωριζαν παρα πολλοι και εγω προσωπικα επιβεβαιωνω οτι γνωριζα πως θα ερθουν μεσα Ιουλιου εδω και πολυ καιρο.
[QUOTE]
Same difference my friend.Ξερω πολλα ατομα που μπαινουν στο φορουμ αποκλειστικα και μονο για ενημερωση…χωρίς να αμφισβητώ κανενός τις προθέσεις γιατι απλα τις αγνοώ ,το μονο που λεω και μενω σ αυτο και φανταζομαι οτι δεν παιρνει αμφισβητηση ειναι ειναι οταν εισαι σε μια Α ηλικια εχεις την ευθυνη αυτων που λες και πραττεις…ειδαλλως εισαι ανευθυνος…Το αυτο ισχυει και για το ποσο τσεκαρεις την αξιοπιστια των πηγων σου ή οχι προτου κοινοποιησειςτης πληροφοριες σου…Επαναλαμβανω οτι δεν εχει τοση σημασια για μενα η σταση του Ντριφτερ …σημασια εχει οτι oi BJ δεν θα ρθουν,απλα εχω το δικαιωμα να κριτικαρω…κατι που δεν μου εκατσε καλα…
Επαναλαμβάνω: Οι φήμες για Bon Jovi δεν ήταν αερολογίες, όπως είναι δηλαδή των AC/DC κάθε χρόνο. Άλλωστε δεν ήταν μόνο ο Drifter που είπε / έγραψε για αυτούς. Οι Bon Jovi ήταν όντως πολύ κοντά στο να έρθουν.
Edit: Καθίστε να δούμε και τις ανακοινώσεις στο επίσημο site πρώτα…
Το δεχομαι.Απο ποιους ηταν κοντα να ερθουν?Γιατι δεν ηταν αερολογιες?Ξερεις κατι που δε ξερω?Σορυ αλλα οπαδος ειμαι και θελω να ξερω
Είχε γραφτεί εδώ μέσα (και όχι μόνο) πολλάκις ότι θα ερχόντουσαν μία μέρα πριν τους Massive Attack, στα πλαίσια του Fly Beeyond Fest.
Το ΗΤΑΝ σημαίνει ότι μάλλον εγκαταλείπουμε οριστικά την ιδέα; Εγώ νομίζω ότι και για ανακοίνωση, έχει αργήσει πολύ το θέμα, όταν σε άλλους το κάνουν πριν 5-6 μήνες.
Δε σημαίνει τίποτα. Μπορεί ακόμα να είναι, ειλικρινά δεν ξέρω. Έγραψα “ήταν” με βάση τα λεγόμενά σας περί συναυλιών στην Αμερική κτλ…
Δεν αλλάζει κάτι αυτό. O Drifter κάθε φορά έλεγε στο τόπικ για τις ΦΗΜΕΣ τις φήμες που κυκλοφορούσαν όντως και οι περισσότερες από αυτές βγήκαν αληθινές (KISS, Def Leppard, Lenny, Priest, Temptation, Cavalera, Opeth, …). Το να περιμένεις στη γωνία για τη μία συναυλία που σχεδόν όλοι είχαν ακούσει πως έχει κλείσει και τελικά δεν έκλεισε, είναι που δε μου αρέσει.
Το ότι τότε είπες αυτά για τις φήμες των Jovi, δε μου λέει τίποτα, γιατί δεν είπες και ποτέ μπράβο για τις υπόλοιπες συναυλίες που αποκάλυψε ο Drifter στο φόρουμ…
Sorry αλλα αν δεν ερθουν δε σημαινει οτι ο Drifter δεν ειχε “εγκυρες πηγες”.Οι Bon Jovi ειχαν κλεισμενη μια ευρωπαικη κ μια αμερικανικη περιοδια,μετα τις 28 Ιουνιου που τελειωνει η ευρωπαικη κ αναλογα με την οικονομια της Αμερικης θα επελεγαν…
Παιδία ούτε ο Ντρίφτερ φταίει ούτε κανείς.Μη ξεχνάμε και το περιστατικό με τον Richie…Σίγουρα άλλαξε κάποια σχέδια αυτό…Υπήρξε φημολογία και για ακύρωση των ήδη υπάρχοντων συναυλιών.Ουσιαστικά από εκεί και πέρα εγώ θεωρούσα χλομό να έρθουν.Και αν δείτε και για Αμερική τρεις ημερομηνίες έχουν κλείσει(μια στο Μίτσιγκαν και τισ δύο τελευταίες στη Νέα Υόρκη).Γιατί;Δε θα πουλούσαν άλλες ημερομηνίες στην Αμερική;Σε όλο το σαίτ και το κανονικό και του φαν κλάμπ υπάρχου εκατομμύρια άτομα που τους παρακαλάνε να πάνε ειδικά Σικάγο και Νότια Αμερική…θεωρώ ότι έπαιξαν άλλα πράγματα και άλλαξαν τα σχέδια…Δε φταίει κανείς…απλά δεν έκατσε.Τυχεροί όσοι τους δουν έξω,οι υπόλοιποι την άλλη φορά με το καλό(που δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω για εδώ,θα κλείσω έξω όσο όσο)