Δεν το ειπα γιατι δεν τις εχω παρακολουθησει ολες.Παρα μονο αυτη που με ενδιεφερε
FOR IMMEDIATE RELEASE BON JOVI THE LOST HIGHWAY ENDS HERE IN NEW YORK * * * FINAL TWO CONCERTS OF LOST HIGHWAY WORLD TOUR ON JULY 14TH & 15TH AT MADISON SQUARE GARDEN WITH SPECIAL GUEST ALL AMERICAN REJECTS * * * TICKETS ON SALE MONDAY, APRIL 21ST AT 10:00 AM
NEW YORK – Bon Jovi has confirmed that their long-running, highly successful Lost Highway World Tour will finally come to an end with a pair of explosive shows at New York CityΆs Madison Square Garden on July 14th and 15th. Joining Bon Jovi will be opening act All American Rejects, who have previously warmed up the stage on two Lost Highway World Tour dates, including Bon JoviΆs 10-night run and grand opening of the Prudential Center in Newark, NJ in November 2007. With two shows to accommodate overwhelming fan demand, these performances mark the final milestone in the superstar bandΆs Lost Highway World Tour.
Από το επίσημο site… :thumbdown:
χοχοχοχο
πολύ χάρηκα :lol:
παιδιά οι bon jovi είναι σίγουροι. μην ψαρώνετε.
ΥΓ : επειδή κ εγώ έχω γκρινιάξει : τυχαία εξαφανίστηκε ο δριφτερ τώρα που έγινε το κακό?
ας κρατήσει τον κάρβου κάποιος μακριά απ’το θέμα “bon jovi”
Νυστάζω και μάλλον θα πω μπούρδα, αλλά μήπως εννοεί πως απλά η περιοδεία θα κλείσει στις ΗΠΑ;
Μήπως δηλαδή αναφέρεται απλά στο που θα γίνουν οι δύο τελευταίες συναυλίες και στο μεσοδιάστημα υπάρχει καμιά κενή ημερομηνία και για μας;
Υπεραισιοδοξία, ωραίο πράγμα :lol:
Παίζουν 28/6 στο Λονδίνο και 6/7 Αμερική… Αν έπαιζαν Ιταλία αντί για Λονδίνο θα έλεγα πως έπαιζε, αλλά τώρα …
Παιδιά καλημέρα,
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση πλέον. Όλα τελείωσαν όσον αφορά αυτό το θέμα.
Και λογικά να το δεις δύσκολο να ερχόντουσαν Ευρώπη, μετά Αμερική και μετά πάλι Ευρώπη. Είναι κουλό, δεν υπήρχε λόγος να το κάνουν έτσι. Τώρα για το τι νιώθουμε εμείς γι’αυτό άστο καλύτερα!!!:lightsabre: :blow:
Καλύτερα, θα έχουμε λεφτά γία άλλα λάιβς:p
Καλησπέρα,
Νέος στο φόρουμ, αλλά έχοντας ζήσει 10 χρόνια σε Λουξεμβούργο έχω δει τους Bon Jovi 2 φορές στα πολύ καλά τους. Κρίμα γιατί οι συναυλίες τους είναι φοβερές σε ένταση και σε διάρκεια (άνω των 2 ωρών).
Ενδιαφέρον πάντως θα έχει να μάθουμε τι πήγε στραβά, όλοι έλεγαν πως η συναυλία στις 14 Ιουλίου ήταν κλεισμένη…
Mhpws psaxnetai kaneis gia rock in rio?
:-p
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ NDER!!!
Αυτήν την απορία έχω και εγώ. Τι διάολο στράβωσε και δεν ήρθαν για μια ακόμα φορά. Έτσι όπως το βλέπω δεν νομίζω να έρθουν ποτέ. Πάντως ευτυχώς που θα τους δω και εγώ έξω οπότε γιατί αλλιώς θα φρίκαρα:vibrate: Πιστεύω πως πρέπει να είναι ανεπανάληπτη εμπειρία!!!
Τι να πω Nickiobj… Ολοι είχαν τη συναυλία δεδομένη, πάντως στο drycounty είχαν βγει οι ημερομηνίες για την υπόλοιπη Ευρωπαική περιοδία τον Ιούλιο, η οποία ακυρώθηκε, συνεπώς δεν έχει να κάνει μόνο με Ελλάδα. … Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές (πχ προβλήματα Sambora), το θέμα είναι ότι όποιος μπορεί να τους δει Ευρώπη τον Μάϊο ας μην τους χάσει.
Σταυρώστε με σταυρώστε με…
Οκ …πού ειναι οι πρόκες???
Kαλα ολα τα υπολοιπα.Πες οτι δεν εκατσε.
Γιατι χαθηκες βρε?
Εδώ είμαι
ALIVE! and well
Και να συνεχίσεις να είσαι!!! Ένα παράπονο έχω μόνο… Δεν έχω κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσω εσένα ή το κατά πόσο είσαι μέσα στα πράγματα και γνωρίζεις. Είχες πει ότι αν το θέμα στραβώσει (όπως έγινε με METALLICA) θα το έλεγες, κάτι που δεν έγινε τελικά. Δεν είμαι υπέρ σε ότι ειπώθηκε, αλλά είχε μια λογική βάση όλο αυτό που έγινε. Γουστάραμε εδώ και 20 χρόνια να πω! κάτι που από ότι φαίνεται δεν θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα, οπότε καταλαβαίνεις λοιπόν πως νιώθουμε στο τέλος!!!Φρικάρεις…
γιατί ξύνεις πληγές???
για εκεί ψαχνόμουνα… άλλα δεν μπορώ να πάρω όλη την εβδομάδα άδεια… :blow::blow:
Έλα τώρα, εκεί κολλάς;
Μπορείς πάντα να “αρρωστήεις” για λίγες μέρες, αν με πιάνεις :naughty: