χωρις keep the faith?απο τα καλυτερα τους νομιζω αν οχι το καλυτερο.
Faith και Prayer που λεει στο τελος μαλλον ειναι Keep the Faith και Livin on a Prayer…
σωστα με προλαβες!!!
Βρε παιδιά έχουν κομμένους τίτλους:
bad name
wanted (dead or alive)
Λείπουν επίσης κομματάρες όπως:
I’D DIED FOR YOU
SHE DON’T KNOW ME
IN THESE ARMS (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ)
NEVER SAY GOODBYE (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ)
WITH OUT LOVE
THIS AIN’T A LOVE SONG
Μακάρι να τα έλεγαν όλα αλλά φυσικά αυτό δεν εφικτό. Θα σαλτάρω όταν θα τους δω!!!:bounce: :bounce:
kalimera, parakolu8o edo kai kairo to topic… den eixa tin tixi na tus exo dei live (akoma) an kai eimai molis 17. Par’ola auta ksero, kai exo sxedon ola ta album tus… dn exo vrei to Slippery When Wet kai to This left feels right.
Ego tha gustara apisteuta poli na akuso ton Tico na tragudaei to Only in my Dreams. Osoi to kserete pisteuo katalavenete!
kata ta alla, tha kano ipomoni 1-2 xronakia kai tha tus kamaroso kai live !!
spera, parakolutho edo kai kana 2mino ta posts, alla tora eipa na postaro me aformi ta tragudia pu lete
dn eixa tin tixi akoma na tus do live, alla dn iparxei periptosi na m ksefigun…
ego tha gustara para para poli na akuso to “Only in my Dreams” …kai to “In these arms” pu leei nicki…
Καλησπέρα και από μένα, παρακολουθώ κάνα 2μηνο τη συζήτηση, και ειπα να ποστάρω με αφορμή τα τραγούδια
που βλέπω. Δυστυχώς εγω δν ειχα την τυχη να τους δω ακόμα ζωντανα, αλλα δεν θα μου ξεφύγουν.
εγώ θα γούσταρα τρελά να ακούσω “Only in my Dreams” + " In these arms" πέρα απο τις κλασσικές κοματάρες
faith/prayer ktlp…
Ας δούμε λοιπόν τα καινούργια δεδομένα:
1ον) Σίγουρα δεν θα έρθουν τον Ιούλιο. Και δεν θα έρθουν, γιατί κάποιες επιπλέον ημερομηνίες που σκέφτονταν για Ευρώπη στο πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου, ματαιώθηκαν. Προτίμησαν εκείνο το διάστημα να δώσουν συναυλίες στην Αμερική.
2ον) Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το live τον Σεπτέμβριο. Η πρόταση στο συγκρότημα έχει γίνει, όπως και κάποιες προχωρημένες συζητήσεις επίσης. Απομένει απλώς το κονφιρμάρισμα αν τελικά το γκρουπ αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα. Διότι, γενικά μιλάω και όχι ειδικά για τους Bon Jovi, παίζει ρόλο και αυτό: πρέπει και τα συγκροτήματα να θέλουν να έρθουν στα μέρη μας.
Εννοείται πως θα σας κρατάω ενήμερους για όποια νεότερα έχω για το θέμα.
(Και για όλους όσοι ρωτούν, ναι, μου αρέσουν οι Bon Jovi. Όχι πως τρελαίνομαι κιόλας. Ένα καλό εμπορικό όνομα είναι…)
από το σημερινό otherside του avopolis.
Με πρόλαβες drumtech, αυτό ερχόμουν να ποστάρω
Παίζει γενικά ευρωπαϊκή περιοδεία BJ τον Σεπτέμβρη;
Γιατί να μας κάνουν τη χάρη μόνο για μας δεν νομίζω…
τι να πω ρε φωτεινή??λογικά μπορεί να επιστρέψουν στην ευρώπη των σεπτέμβριο…
αλλά όλα είναι υποθετικά…
Και εγώ αυτό ετοιμαζόμουν να ποστάρω…
Μακάρι να γίνει Ευρωπαϊκή περιοδεία το Σεπτέμβριο. Πάντως οι φήμες μιλάνε για ανατριχιαστικά υψηλή αμοιβή του συγκροτήματος…
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…
Δε θα ερθουν γενικά λενε οι δικες μου εγκυρες πηγες…Απο του χρονου και αν…
κ του χρονου…
Παιδιά ας μην μπαίνουμε στην ίδια διαδικασία πάλι, κακό στα νεύρα μας κάνει!!
ΈΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ας ελπίσουμε να έρθουν στην επόμενη tour!!!
Πηγαίνει κανείς Βρυξέλλες; Εγώ εκεί θα πάω, αν μπορέσω τελικά. Εχώ πάρει φροντ οφ στέιτζ εισιτήριο. Πρέπει να υπάρχουν ακόμη.
Αν πάει κανείς από εσάς μπορούμε να βρεθούμε εκεί.
Α και όσοι πάνε τελικά στο εξωτερικό και είναι κοντά στη σκηνή ας κάνουν ένα μπάνερ τύπου greece says fuck off! Εγώ αν έχω παρέα θα το κάνω… Αμάν πια… Μέχρι και στο Αμπού Ντάμπι θα πάνε!
Με φώναξε κανείς; :lol:
Και εγώ για Βρυξέλλες έχω κλείσει!
Θα βρεθούμε εκεί λοιπόν!
Επειδή έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από την τελευταία φορά που έφτιαξα banner, φτιάξε εσύ και μην ανησυχείς! Δεν πρόκειται να πει κανείς τίποτα! 8) :lol:
ωραία! εγώ θα πάω από το πρωί για να είμαι όσο το δυνατόν πιο μπροστά… μπάνερ δεν ξέρω αν θα κάνω γιατί αφενός εγώ δεν έχω ξανακάνει και αφετέρου δεν θα μπορώ να το κρατάω μόνη μου…
Εγώ προσγειώνομαι κατά τις 2 το μεσημέρι! Μέχρι να πάρω το αυτοκίνητο και να βρώ το ξενοδοχείο που είναι στην άλλη μεριά των Βρυξελλών θα περάσει λίγη ώρα! :roll:
Ε να ξεκουραστώ λίγο εκεί και κατά τις 18:00 υπολογίζω ότι θα είμαι στο στάδιο! :-k
Θα είναι αξέχαστο διήμερο! 8)