Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

εγώ θα πάω από την παρασκευή μάλλον και πρωί πρωί το Σάββατο θα είμαι στο στάδιο… προβλέπεται μάχη με τις βλαμένες του φανκλαμπ γιατί έχουν κάνει ένα περίεργο σύστημα με αριθμούς και πηγαίνουν μπροστά μπροστά… θα δούμε. όπως και να 'χει εγώ έχω εισιτήριο γκόλντεν σερκλ και θα είμαι στο μπροστινο πιτ.
εσύ έχεις τζένεραλ αντμίσιον ή γκόλντεν σερκλ?

Είναι εντύπωσή μου πώς πρόσβαση στον golden circle έχουν μόνο τα μέλη του fan club ή κάνω λάθος; :-k

Εντάξει δεν το έψαξα και πολύ όταν πήγα να αγοράσω εισητήριο, αλλά το σύστημα της teleticketservice είχε μόνο τις ακόλουθες επιλογές:

[ul]
[li]60 ? seat
[/li]
[li]65 ? standing
[/li]
[li]65 ? seat
[/li]
[li]75 ? seat
[/li]
[li]75 ? standing
[/li]
[li]85 ? seat
[/li]
[li]100 ? standing
[/li][/ul]
χωρίς περισσότερες διευκρινήσεις, oπότε διάλεξα 75 ? standing για να είμαι σίγουρα σχετικά κοντά στην σκηνή…

Πάντως όσο πιο μπροστά έχω την δυνατότητα (λόγω εισιτηρίου) να πάω, εννοείται ότι θα το κάνω!

:lol: :smiley:

Αυτή η φράση ήταν όλα τα λεφτά!!! :wink: 8)

Εύγε! :thumbup:

κανείς για βιέννη?στις 4 ιουνίου είναι η συναυλία και θα είμαι εκεί από τις 31 σε έναν φίλο!βασικά περιμένω μήνυμα του να μου πει οτι πήρε εισητήρια!!αργεί και αγχώνομαι!!! :-k θα αράξω καιλίγο για το euro…:stuck_out_tongue:

των 100 ευρώ είναι τα γκόλντεν σερκλ… το φαν κλαμπ ενδέχεται να μπαίνει πιο νωρίς. Θα δούμε πώς θα γίνει, σε λίγες ημέρες ξεκινάει η ευρωπαϊκή τουρ από γερμανία.

Εγώ θα πάω Λονδίνο. Ανυπομονώ τόσο που μέχρι και στον ύπνο μου το βλέπω!!!
Τα εισιτήρια τα περιμένω ακόμα όμως από ticketmaster.:bounce: :blow:

London κανείς;;

Σαββατο θα τους δω στη Λειψια! :slight_smile:

Εδω, εδω!:bye:
:smiley:

και άλλοι δύο εδώ!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ περιμένω όπως το μικρό παιδί τον Αη Βασίλη!!!

Arena ή κερκίδα είστε;

εγώ arena θα είμαι πόντως.
London calling, κολλητάρια, μπύρα και Bon Jovi!

Να περάσετε πολύ καλά! Τους έχω δει 2 φορές σε Rock AM Ring και σε Λουξεμβούργο… Είναι φοβεροί, αναπανάληπτη εμπειρία:band:

Setlist χθες στο Abu Dhabi:

[SPOILER]LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
BAD NAME
SUMMERTIME
SLEEP w/ Rockin’ All Over The World & Start Me Up
RUNAWAY
(YOU WANT TO) MAKE A MEMORY
WHOLE LOT OF LEAVIN’
IN THESE ARMS
WE GOT IT GOIN’ ON
IT’S MY LIFE
BAD MEDICINE w/ Shout
I’LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
BED OF ROSES
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
HAVE A NICE DAY
FAITH
PRAYER

ENCORE:
CAPT. CRASH
WANTED[/SPOILER]

8 μέρες έμειναν :smiley:

Αν έρθουν με αυτό το set list Ευρώπη, θα τρελαθώ (όπως και να έχει θα το πάθω), αν και κάνουν μικροαλλαγές πάντα. Να υποθέσω ότι πας Στουτγκάρδη; Το καλό είναι επειδή εγώ θα πάω στην ίδια πόλη και στις 2 συνεχόμενες συναυλίες, σίγουρα τα set list θα διαφοροποιηθούν και θα απολαύσω περισσότερα!!! Το In these armw να έχει σίγουρα!!!:smiley: :dizzy: :bounce: :bow2:

Ναι ναι, Στουτγκάρδη θα είμαστε, μπροστά μπροστά :smiley:
Εγώ θέλω “These Days” αλλά το παίζουν σπάνια :frowning:
Όπως και να’χει θα είναι ωραία. Και το setlist είναι ιδανικό.

Δεν αποκλείεται να παίξουν These days. Νομίζω κάπου το έπαιξαν φέτος. Είναι λίγο απρόβλεπτοι στο set list, έχουν βασικό κορμό αλλά κάνουν μικρές προσθαφαιρέσεις. Η τρέλα είναι το διαφορετικό που προσθέτουν όσον αφορά τις εκτελέσεις, σε ‘‘στέλνουν’’.

Και για να θυμηθούμε τον δικό μας πόνο, να σου πω αυτό.
(Δεν το λέω για φιγούρα). Είμαι στο official fun club BJ, και όταν με υποδέχτηκαν το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι: σε ένα chat πρόσφατα με τον ίδιο τον Jon BJ, τον ρώτησαν που δεν έχει πάει και θα ήθελε πολύ και το μόνο μέρος που ανέφερε είναι GREECE. Άρα ούτε μούφα ήταν αυτό, ούτε αρχαίο νέο. Μιλάμε ότι αυτό έγινε φέτος και θυμάμαι ότι το είχε αναφέρει και ένα παιδί στο forum. Τι στο διάολο γίνεται κάθε φορά, ουδής ξέρει. Και μάλιστα μου ανέφεραν ότι μέσα στο forum υπήρχε έντονη φημολογία για Ελλάδα!!!:frowning:

Στο drycounty υπηρχαν δηλώσεις και ημερομηνίες για τις συναυλίες που θα γινόντουσαν στην Ευρώπη τον Ιούλιο, με 14 Ιουλίου η ημερομηνία για Ελλάδα. Τελικά τζίφος…

Κάποτε θα γίνει, πάντως seize the day (the tour)…

Τι εννοείς dry county; (το τραγούδι το ξέρω, είμαι ξανθιά αλλά όχι τόσο)!!!

ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ, ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!
Από 2010 και μετά τώρα!!!

To drycounty ειναι bon jovi forum.Τα νεα ειναι παλια,τη θυμαμαι σιγουρα απο το 2000 αυτη την ερωτηση…Οτι ηταν ο ιδιος ο Jon στο chat,οποιος θελει το πιστευει,εγω προσωπικα οχι.Αν ηθελε τοοοσο να ερθει,θα ερχοταν,ειδικα μετα απο τοσα χρηματα που τους προσφεραν αλλα κ παλι…

ετοιμάσου μετά το κομμάτι με Ρίτσι στα φωνητικά να φύγουμε ε.