Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Σας μισώ όλους:cry: .Μισώ και την αδερφή μου που θα τους δει Ολλανδία:cry: .Μισώ τη σχολή μου και μισώ την εξεταστική του Ιούνη:cry: :cry: …τώρα με συγχωρείται,πάω να αυτοκτονήσω…:blow: :blow: :blow: :cry: :cry: :cry:

Μην τρελαίνεσαι. Ελπίζω να κάτσει σύντομα to time που θα τους δεις και εσύ και μακάρι κάποια στιγμή να έρθουν και εδώ επιτέλους!!!

Δείτε τους έξω όσοι μπορείτε…

London επισης αλλα κερκιδα.Ενας μηνας εμεινε…8)

Πφ… κερκιδα… Ξενερωτε…:stuck_out_tongue:

Και εγώ κερκίδα είμαι γαμώ την ατυχία μου!!!

Ρε παίδες και εγώ London θα την κάνω και τις δύο μέρες!!!
Πρώτη μέρα κερκίδα και δεύτερη golden circle (αν και έχω μια μικρή αμφιβολία από εκεί που αγόρασα το εισητήριο της 2ης μέρας…myticketmarket.com αν ξέρει κανείς κάτι για αυτούς…)

Setlist από Μόναχο:

[SPOILER]LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
OLDER
CAPT. CRASH
SLEEP w/ Mercy & Start Me up
ALWAYS
WHOLE LOT OF LEAVIN’
IN THESE ARMS
RUNAWAY
WE GOT IT GOIN’ ON
HEY GOD 8O
IT’S MY LIFE
FAITH
I’LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
BLAZE OF GLORY
SATURDAY NIGHT
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
HAVE A NICE DAY
BAD MEDICINE
PRAYER

ENCORE:
I LOVE THIS TOWN
TWIST & SHOUT
WANTED
BLOOD ON BLOOD[/SPOILER]

4 μέρες :smiley:

Καλά, το set list από Μόναχο σκοτώνει…!!!

Κοζη βαλε με σε μια βαλιτσα κι εμενα…:frowning: :frowning: :frowning:

Αν μη τι άλλο,τρομερό setlist…:slight_smile:

To οποίο αλλάζουν συνεχώς αυτά τα παλικάρια!!Θα μας τρελάνουν πριν έρθει ακόμα η ώρα.
Ελπίζω 2 days London να τα ακούσω όλα. Μαζευόμαστε λαός βλέπω.:bow: :band: :bounce: :dizzy:

Aυτα λες και με ψηνεις να τους δω και στις 28… :stuck_out_tongue:

Όσον αφορά το set list όπως έχω ξαναπεί τις 2 days σίγουρα δεν θα έχει το ίδιο, θα έχει βασικό κορμό με διάφορες αλλαγές . Λογικά να το πάρεις ξέρουν ότι το 80% του λαού θα είναι και τις 2 dates όποτε δεν νομίζω να παίξουν τα ίδια τραγούδια.

ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SOLD OUT.

Ειλικρινά σου μιλάω είναι αμαρτία να πας μόνο για την μία ημερομηνία. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!!#-o

Τί σετλιστ ειναι αυτο???8O 8O 8O 8O 8O 8O
Λονδινο δεν προλαβαίνω αλλα ολο κ καποια πολη δε θα εχει κανει sold out κατα Ιουλιο …εεεε??

Eτσι ειναι! Δεν εχεις αδικο… Αχ, καταραμενα λεφτα!

Οι δυο συναυλιες του Λονδινου 27-28/6 ειναι οι τελευταιες της Ευρωπαϊκης περιοδειας. Μετα πανε Αμερικα!
Τι θα πει δεν προλαβαινεις???

Mλκ …Δεν το ηξερα αυτο…Δεν υπαρχει περιπτωση να βρω εισιτηριο σημαινει…:frowning:

Μια χαρα υπαρχει: http://www.ticketmaster.co.uk/artist/944745/?search_redirect=bon%20jovi&tm_link=tm_header_search

:wink:

Επί ευκαιρία, το εισιτήριο από Ticket Master σου έχει έρθει;; Τους έχω στείλει και mail και ουσιαστικά μου λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Καλά, μην πω τι κάνουν στο αγγλικό ticket master. Εγώ είχα αναγκαστεί να ζητήσω να αλλάξουν την παραγγελία ώστε να πάρω κάτι εισιτήρια από το ταμείο, γιατί 3-4 μέρες πριν φύγω για Αγγλία δε μου τα’χαν στείλει!!!